witam serdecznie, jestem tu od niedawna mam nadzieje ze sie dowiem od was wielu interesujących rzeczy i bedzie nam sie fajnie rozmawiac i wymieniac informacjami- pozdrawiam:)
Printable View
witam serdecznie, jestem tu od niedawna mam nadzieje ze sie dowiem od was wielu interesujących rzeczy i bedzie nam sie fajnie rozmawiac i wymieniac informacjami- pozdrawiam:)
Witam wszystkich.Jestem Ewelina od 2lat robię amatorsko pazurki...Mam nadzieje ze znajdę tu dużo wskazówek i porad.Pozdrawiam wszystkich
HAHAHA w takim razie mam coś dla ciebie :P
http://forum.wzorki.info/ploteczki/1...smako-yki.html
witam wszystkich :)
Witam wszystkich.Mam na imie Marta.Paznokciami zajmuje sie od 1,5 roku.
Witamy, czuj się jak u siebie :)
Witam wszytskich bardzo serdecznie i dziejuje za zaproszenie:))
mam na imię Elka, mam 23 lata i dopiero wchodze w swita pazurek, wzorkow itp:))!!!
WiTam:)
witam wszystkich serdecznie
Cześć dziewczyny, dzieki za zaproszenie od niedawna zajmuje sie robieniem pazurków,mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej:) i w razie zego mam nadzieje ze bede mogła liczyc na pomoc:)
Witamy serdecznie, forum jest od pomocy więc pytaj :)
witaj na pewno otrzymasz dużo rad:)Dziewczyny są super:)
Witam, jestem wzorkobotem, mam nadzieję że mnie polubicie :D i że czasem będe pomocny ;)
:kwiatek::papa:Witam wszystkich serdecznie:kooffa:
witam równiez wszstkich i lecę popatrzec co tu ciekawego macie:-)
Witam wszystkim!!! jestem nowa!! na tym forum z miłą checią podziele sie informacjami i z miła chęcia przyjmę uwagi jak i porady.... pozdrawiam
Witamy serdecznie :kooffa:
Witam cieplutko:p
jestem wiolka pazurkami zajmuje sie amatorsko robie je sobie i najblizszym koleżankom:)i juz sobie calkiem niezle radze:d
Witam, mam nadzieję że sięu nas rozgościsz :kwiatek:
Witam serdecznie wszytkich:):)pozdrawiam
Witaj serdecznie:-)
Witam wszystkich :]
cześć na tą stronkę trafiłam całkiem przypadkowo spodobało mi się tutaj więc witam mam nadzieję ze czegoś ciekawego się tu dowiem i poznam fajnych ludzików pozdrawiam ;-)
Nam też miło że do Nas dołączyłaś i jest Nas coraz więcej :)
http://img10.imageshack.us/img10/931/sugarwarez240.gif