donna piękne to :)
Printable View
donna piękne to :)
donnka jak cie dorwe to nei wypuszzce poki mi nie pokazesz jak to sie maluje
prześliczne pazurki zrobiłaś, masz ogromny talent :) dawaj tu więcej fotek bo z ogromną przyjemnością będę je oglądać :* a czy gdzieś można zobaczyć tą technikę malowania??
a może to jest to tylko zminiaturyzowane??
Donna Dewberry teaches you how to paint the cabbage rose.flv
Kolejny french+wtopiona koronka i kwiatki akrylowe oraz swaworskie
Troche koslawe paluchy -to moje(ciezko było z prawa reka robiac lewa-juz chyba wyszłam z wprawy)
Ulu powiem Ci tak.. u la la ślicznie :) hehe bardzo ciekawy wzorek :D
Dziewczyny swietne te wasze frenche ! :D
a ja taki jakiś czas temu zrobiłam :P
http://img29.imageshack.us/img29/1241/dsc04526.jpg
oki dzieki za rade :)
Na allegro hmm tak mi się wydaje :)
aha no to szukać wiatru w polu :D
stokrotne dzięki :)
to ja też wstawie coś mojego nie jest to może rewelacja jakaś ale ciekawi mnie co o nich powiecie.Pracuje na akrylu a że te paznokcie robiłam sobie także wspomogłam się dualkami bo zapewne bez nich lewą ręką wiele bym nie zdziałała.:) Poprosze o oceny:)
twój post przeniosłem poprzednio do dual system jakbyś się zastanawiała dlaczego go tu nie ma :)
// Kamis
i kolejny french srodkowy paluszek powypadkowy i nic wiecej nie dało sie z nim zrobic
Jak zwykle piękne frenche:good:. Aż miło się patrzy jak można zmienić paznokcie, które są zaniedbane. Jestem pewna, że klientka wyszła zachwycona.:)
iwonko ona już w połowie stylizacji była MEGA zachwycona :)
takie zwyklaki
to ja wam tez sie pochwale,co prawda nie sa ona az tak zachwycyjace,ale z bledow sie czlowiek uczy.
sa to naturalki,dlatego ksztalt ich mi sie supelnie nie podoba,tak chciala tak miala,ale tylko raz,bo sama widziala te roznice--hi,hi,hi
drugie sa juz troche lepsze,szablonki oczywiscie
mala bardzo ładne :)