myślałam o tym!!!!:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: byłoby super
do zrobienia tych malowanek zmotywowały mnie prace nieszkam78 :P
:kwiatek:
Printable View
mam zawał.
---------- Dodano o godzinie 22:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:04 ----------
i dobrze ze Cię zmotywowały bo wyszło PRZEpiękne :love:
ja to ćwiczę, nie wychodzi, ćwiczę, nie wychodzi... zostawiam wszystko w spokoju mówiąc ze to nie dla mnie i wracam za pare dni ;P
Kalaga świetnie Ci to wyszło!!
Ale mamy zdolne kobietki na forum :kwiatek:
bardzo fajna metoda,cudenka mozna dzieki niej tworzyc na pazurkach,sama zaczelam troszke cwiczyc,szukam tylko dobrego pedzelka,moze udalo wam sie znalezc taki do tego typu zdobien ?
dziewczyny niezle wam idzie,:ok::brawa::brawa:
oj tak śliczne te wasze samotniaczki - wzroniczki
co do pędzelka to ja używam naturalnego nr 4 takiego jak do żelu płaskiego
ostatnio probowalam pedzlem z naturalnego wlosia. nawet wychodzilo... ale nie bylam zadowolona... a na zestaw zbieram dolary hehe moze uda sie zakupic na swieta
A to moje pierwsze malowanki:)
Kurcze, dziewczyny, ale Wam te kwiatuszki ślicznie wychodzą...mi jakoś nie bardzo. Niby robię kolejno ruchy, jak w tych filmikach na początku, ale nie wychodzi tak, jak powinno. Nie wiem, może mam nieodpowiedni pędzelek...jeszcze muszę poćwiczyć i zobaczę, co będzie się działo. No,ale jak widzę Wasze ćwiczonka, to od razu mam większą motywację do ćwiczeń :D
kochanie pedzelek tu odgrywa bardzo wazna role ;P no i farbki... zalezy jakie masz , jak mialam te w tubkach to mi nic nie wychdzilo, a jak kupilam od dobrej rady to momencik i mazgaje zaczely cos przypomiac :D
zgadzam się z dzidzią w 100% :):) mi też w tubkach wychodziło tak tam, zależy jaki pigment, a w słoiczkach (od allepaznokcie) jest super. tylko wydaje mi się że lepsze są farby już gotowe a nie wodorozcieńczalne. no i pędzel polecony przez nieszkam - bajka:):)
moje pierwsze gnioty :P co myslicie?
Załącznik 11395
baardzo ładne, dawaj teraz mini wersję:D
spokojnie dopiero dzisiaj dorwałam farbki hihi :D jutro cos wymodze na paluchu ^^
moj pierwszy i ostatni raz:huh:
http://img38.imageshack.us/img38/9079/zdjcie400.jpg
ej no co ty, dlaczego ostatni raz? jakie masz farbki? fajnie ci to wyszło przecież
no wlasnie...dlaczego ostatni ? Aga no...Agi sie nie poddaja :D
ladnie wyszedl ja na pierwszy raz....zobacz Woszczura jakie "kupy" robila :P :kwiatek: a teraz jak fajnie :)
ja sie do tego nie nadaje;) nie przez to ze nie chce, tylko nie moge, bo bardzo mi sie rece trzesa:(
od dawna sie z tym zmagam, ale to sie nasila kiedy musze sie do czegos przylozyc:( np namalowac cos prosto albo pomalowac paznokcie poprostu nie jestem w stanie tego zrobic bo rece mi bardzo drza;(
farbki kuilam w plastyku 6 kolorow w tubkach, sa fajne bo rzadziutkie
agulusia bardzo fajnie wyszło! jak na małej powierzchni i na pierwszy raz to bomba!
Ja mialam dzisiaj modzic i nie mialam czasu :( Ale co sie uciecze to nie odwlecze!
nastepne podejscie:/:
niebieski koszmarny a kwiatek kurde za duzy wyszedl:huh:
tips 4 i pedzelek 4 chyba sobie plaska 2 musze kupic:/:
Agulusia super ale wiesz piszesz że rzadkie farbki a mi sie wydaje właśnie że lepsze są gęściejsze ;)
piękne kwiatuchy dziewczyny http://www.yoursmileys.ru/hsmile/dance/h0701.gif
mnie się podobają te kwiatki :)
agulusia ciekawe początki czegoś pięknego, trochę ćwiczeń i cuda tworzysz jak Rosjanki
a co gęstości farbek ja mam bardzo różne konsystencje, więc zależy jakie zdobienie robie to inna konsystencja farbki