-
Odp: Szkolenie forumkowe- prowadzone przez ANNAMON79
Dziewczyny mam propozycje odnosnie dyplomow certyfiakatow warsztatowych jesli chcialybyscie miec od Nas z centrum takie proffesional bo Ja widze ze to spotkanie forumkowe to rzeczywiscie bardziej prawdziwe Warsztaty,wiec koszt takiego dyplomu to 30zl dla Was..bo ogolnie jest wyzsza...jesli bylybyscie zainteresowane to czekam na jakies informacje...
-
Aniu kochana bo ja sama jeszcze jestem w szoku. jak to się teraz wszystko potoczyło i tak szybko. nie martw się nie wykończymy cię. :*:*:*:*jak było raptem chętnych 7 osób tak jest 14 i jeszcze nie koniec chyba. ALE TO DOBRZE.zamiast warsztatów mamy szkolenie hi hi hi.:skacze::skacze::skacze::skacze:
---------- Dodano o godzinie 11:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:59 ----------
Cytat:
Napisał
annamon79
Dziewczyny mam propozycje odnosnie dyplomow certyfiakatow warsztatowych jesli chcialybyscie miec od Nas z centrum takie proffesional bo Ja widze ze to spotkanie forumkowe to rzeczywiscie bardziej prawdziwe Warsztaty,wiec koszt takiego dyplomu to 30zl dla Was..bo ogolnie jest wyzsza...jesli bylybyscie zainteresowane to czekam na jakies informacje...
Aniu myślę że dziewczyny będą chciały takie mieć. ja na pewno chce. i nie podlega to żadnej dyskusji. a tak po za tym kto by nie chciał mieć od ciebie certyfikatu ze szkolenia.:*:*:*:*
-
Myśle, że to dobry pomysł:) Trzeba wykorzystać szanse i możliwości jakie daje nam annamon:* żeby potem nie żałować:) tym bardziej jak sie jedzie taki kawał drogi jak ja... specjalnie na szkolenie:) koszty tej mojej podróży rosną coraz większe ale wiem, że będzie warto i nie będę żałować:*:)
-
ja też ja też chcę :love:
jejq będzie profesjonalnie :love:
już się rozpływamm :love:
-
no dziewczynki niezła gróbka nam się zrobiła. widzę że trzeba dwa domki.:skacze::skacze::skacze::skacze:
-
ojejku... ;D chyba i ja bym się chętnie skusiła... :D:D jeszcze oblicze ile mnie cały koszt wyniesie i dam znać jak coś :D troszkę tylko daleko ode mnie bo ja jestem aż z Białegostoku :(
-
Aniu ja też na 100% chce certyfikat ze szkolenia :) :)
już się nie moge doczekać!! ;) :*
Dziewczynki ja bede napewno w piątek tylko że dopiero koło 17 :(
-
ok
dziewczyny. widze ze jednak drugi bedzie potrzebny:skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
-
dzsiewczyny sprawdziłam teraz pociagi i autobusy wszystko aby można było dojechać do bielska... :( i neistety jak pojade pociagiem docelowym to bede dopiero o 14.04 ;( a jak z przesiadką to to wyglada tak... w warszawie bym była o 22:15 a potem pociag mam do bielska o 00:58 i była bym na miejscu o 05:49... ;(;( nie wiem co robic...
-
ja też chcem dyplomik Aniu :*
Etna jak bys byla o 14 to fajnie ja bede kolo 13 wiec mozna na Ciebie przeciez poczekac :)
-
Dzidziulko ale Ty bedziesz już w piątek? :)
-
taaaaaaaaaaaaaak :skacze:
-
to co wy się spotykacie w piątek czy sobotę bo sie pogubiłam?
-
szkolenie jest w sobote ale niektórzy przyjeżdżają juz w piątek :)
-
aha, a czemu w piątek przyjeżdżają? To dla Vipów?:D
-
niektórym bardziej pasuje, bo ja bym była o 13 w sobotę a pewnie zacznie się koło 10 więc bym trochę opuściła dlatego wolę przyjechać w piątek żeby nic mnie nie ominęło:)
-
ja również chciałabym taki dyplomik :D
-
Dziewczyny ja już na 1000% nie będę :( Niestety nałożyło mi się szkolenie z L'oreala na którym muszę być bo to do PASZPORTU L'OREALA. Wszystkim zycze udanego szkolenia i świetnej zabawy. Na pewno bedzie jeszcze nie jedno takie szkolonko ;) ;P :P ZIZI na gg sie dogadamy :*
-
Buuu ;(
jaka szkoda Chanti ;(
będziemy z Tobą duchem !!a Ty z nami :* :kwiatek:
-
Cytat:
Napisał
Chanti25
Dziewczyny ja już na 1000% nie będę :( Niestety nałożyło mi się szkolenie z L'oreala na którym muszę być bo to do PASZPORTU L'OREALA. Wszystkim zycze udanego szkolenia i świetnej zabawy. Na pewno bedzie jeszcze nie jedno takie szkolonko ;) ;P :P ZIZI na gg sie dogadamy :*
szkoda kochanie. ale trudno. mus to mus. nie ma sprawy. to usuwam cie z listy:*:*:*
-
Zizi napisałam na gg do Ciebie :)
-
Chanti jaka szkoda ;( ;( ;(
dziewczynki dajcie znać jak najszybciej znać ile nas będzie :)
ja będę w piątek dla towarzystwa hehe :D
-
Mogę potwierdzić, że będę ja moja Ania i iwa na 100%. Czekamy na wiadomość od samaron, bo bidulka jeszcze nie wie czy będzie mogła.
Bardzo, bardzo, bardzo się piszę na tego typu certyfikat.
-
no tak zawsze co najlepsze to mnie ominie
aniu a kiedy przyjedzieszdo mnie na warsztaty?????????hihi
-
ziziu wpisz mnie proszę na listę bo ja też bardzo bardzo chcę być z Wami na tym szkolonku z tym, że ja to jeszcze potwierdzę :)