http://www.zaufaj-ekspertowi-dove.polki.pl/?p=242 moja recenzja jest:) torszkę ją poprawili tzn ubrali ładniej w słowa:) ale o tym pisałam:) czy ktoś dostał od Pani Judyty jeszcze cos? czy na tym testowaniu koniec?
Printable View
http://www.zaufaj-ekspertowi-dove.polki.pl/?p=242 moja recenzja jest:) torszkę ją poprawili tzn ubrali ładniej w słowa:) ale o tym pisałam:) czy ktoś dostał od Pani Judyty jeszcze cos? czy na tym testowaniu koniec?
dostalam 10 mini do rozdania antyperspirantow a zdjecie 574 ukazuje co od nich dostalam dla siebie:) dziekki dziewczyny za opinie i czekam na inne:) czy spotkalyscie sie z tym produktem? podoba wam sie ? co o nim sadzicie?? pozdrawiam:*:skacze:
bardzo fajnie to zorganizowali, ja z lady speed stick miałam inaczej.
ja mam ten balsamik różowy i jest świetny. ja ze streetcom jeszcze nic nie dostałam :)
ahh no dobrze. ; )
;)
dostałam kupony do kfc:D:D jadła któraś kanapke wrapstar?:D
a ja dostalam ze streetcomu krem do buzki z Vichy normaderm.... usuwa niedoskonalosci skory i takie tam....ah czy w koncu bede piekna?:skacze:
wszyscy cos dostaja ze streetcomu a ja nic:( na jednej paczce sie skonczyło
ja caly czas zapominam kupic tusz do drukarki i wydrukowac oświaczenie:glupek:
Tusia:D
Mariola ja tez po 1 paczce baaardzo dlugo czekalam juz stracilam nadzieje ze cos dostane i nagle pojawilo sie vichy:D
Mi właśnie dali ankiety na alkohol i tytoń. Mam nadzieje, że wypełniłam te ankiety tak, że się zakwalifikuję do jakiegoś testowania.:D
ja tez po pampersach dlugo nic nie dostaje:/:
A ja oprócz tego ze nic od nich nie dostałam, to już nawet nie pamiętam kiedy miałam jakąś ankietę do wypełnienia :( a oświadczenie im wysłałam oczywiśćie
klaudia209, a jak pozaznaczałaś w tych ankietach, jeśli pamiętasz, bo ja wszystko na tak, chociaż,ze whisky i koniaka nie pijam:D
pogodka20,
Ja też wszystko na tak oprócz jednego ;)
Szampana. ; ]]
Ja się właśnie zastanawiałam czy wszystko na tak zrobić, czy coś na nie, bo jeszcze sobie pomyślą, że jakimś chlorem jestem:skacze:
ja dzis dostałam o farbach do włosów kontynuacje...
Ja tez dzisiaj dostała kontynuacje ankiety o farbach, ale były tylko trzy pytania i podziękowali :(
hmm.. pytanie do osób które testowały tą tortille .
Dostaliście tylko po jednym bonie ?
5 bonów, z czego 2 dla przyjaciół
O too fajnie ; ))
Ja akiety żadnej nie miałam ..
to tak jak ja, też nie miałam żadnej ankiety
a ja jak zaś zapomnialam oświadczenia wysłac a potem sie dziwię...:D