Odp: urzadzenie do pylu - Pochłaniacz pyłu
miałam pochłaniacz z pretty nails ale na jeden wiatrak , służył mi 2 lata i właściwie to sama go załatwiłam bo włożyłam do środka pilnik i ****ło śmigła , więc gdyby nie ten wypadek to pochłaniacz nie do zdarcia
worki radziłabym dokupic inne jeśli będą te z fizeliny albo uszyc sobie z satyny np
lampy cyfrowej bym nie brała , są awaryjne , najlepsza to omega , z moją jeżdżę do klientek więc jest przetestowana w ekstremalnych warunakch i nie ma problemu z dopasowaniem żarówek
Kasiaa-nails 2-gi raz zwracam Ci uwagę, jest osobny temat o lampach, więc nie zaśmiecaj wątku pochłaniaczy.
ja mam taki pochłaniacz Pochłaniacze Pyłu - Profesjonalny pochłaniacz pyłu produkcji niemieckiej Biały, bralam do kompletu z frezarką też u nich, ma satynowe woreczki i nic się z nich nie wysypuje, woreczek z pyłem wypłukuje pod kranem, bez sensu to wytrzepywać, bo pył się roznosi, a pod wodą wszystko ładnie spływa, jestem z niego zadowolona chociaż jak dla mnie mógłby być trochę cichszy, nie mam jednaj porównania jak inne głośno chodzą, bo nie miałam z innym styczności
mam dokładnie ten sam i jestem z niego zadowolona :ok:
A ile kosztuje ten pochłaniacz dziewczyny ?? :) Nie chce mi sie rejestrować w sklepie :leze:
pochłaniacz kosztuje 99zł plus 16 zł kurier ups
---------- Dodano o godzinie 17:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:05 ----------
cena jest w podanym linku do sklepu
No owszem jest, ale trzeba się rejestrować w sklepie żeby ją zobaczyć, dlatego się pytałam
ja juz od 3lat mam zwykly pochlanaicz jednowiatrakowy bialy od naszej kolezanki z forum samaron. dziala jak pierwszego dnia jedynie wyglada juz skora nieestetycznie.
zastanawiam sie teraz nad zmianą na trójwiatrakowy. Czy któraś z Was może potrafi coś powiedzieć na temat tego urządzenia:
POCHŁANIACZ PYŁU NAJLEPSZA WYDAJNOŚĆ + PREZENT (1800123067) - Aukcje internetowe Allegro
Wlasnie sama sie zastanawiam nad takim i tez prosze o opinie na jego temat, bo wyglada fajowsko. Tylko nie wiadomo jak z ciagnieciem :P
Tak sie zastanawiam po co kupowac pochlaniacz jak mozna zrobic samemu - pomyslowe :D
Ęëóá Íĺéë Ěŕńňĺđîâ - NailClub - Ôîđóě ďđîôĺńńčîíŕëîâ
A co myslicie o takim pochlaniaczu co sie montuje w blat? Ma któraś z Was taki?
Cytat:
Napisał
rudzia1985
a ja myslalam ze tylko Polacy są tacy pomysłowi :):)
mnie się podoba ten dwuwiatrakowy i wlasnie szukam jakiegoś. Nie wiem na co poza mocą zwrócić uwagę :(
Zuzaneczka wlasnie nad nim myslalam :) wlasnie znalazłam go na allegro :)
dobrze "ciągnie"?
Wydaje mi się, że tak, pyłu jest zauważalnie mniej, a worki po jakimś czasie aż buchają pyłem ;)
a to wlasnie ja sobie ostatnio zakupilam;]
a ja ostatnio polamalam ta kratke zabezpieczajaca i mi trohe wlecialo do wiatraczka... ale dziala dalej bez zarzutu hyyy
Cytat:
Napisał
moniula
A co myslicie o takim pochlaniaczu co sie montuje w blat? Ma któraś z Was taki?
pochłaniacze montowane w blat szkodza na kolana :( niestety tak . wiatrczek dmucha w dół jest owszem mocniejszy i wciaga wiecej pyłu ale niezdrowy po dluzszym czasie uzytkowania.
a ja mam pytanko jak czyścicie ten materiał którym jest obity pochłaniacz?? bo mi sie przybrudził od oliwki i wygląda to niezbyt estetycznie? zwykłymi płynami nie schodzi....
Emi ja ostatnio czyscilam cifem u nas to jest taki z wybielaczem jeszcze,gabka, troche drapiaca i extra sie wyczyscil... pozniej ciepla woda ,zdezynfekowalam i jest jak nowy :D
Cytat:
Napisał
Zuuzaneczka
Ja mam taki i sobie chwalę ^_^
och jak ja żałuję że takiego nie kupiłam.... mam podobny tylko biały i różni się tym że nie ma boków zakrytych ..... i pył na boki się pyli... muszę chyba zainwestować i wymienić ;)
Zuzaneczka jak Ci się sprawdził?? Bardzo się pyli?? widzisz różnicę?? jest sens zmieniać??
wywiewa ci z worka od dolu na boki?
Też myslałamo tym różowym co ma "zuuzaneczka":P) jeszcze tym bardziej mi sie zachciało jak został pochwalony. Ale ja to bym wolała jakis jaśniejszy kolor bo i tak bedzie zapylony,żeny az tak w oczy nie raziło:)
;-)..Oj wiele tych pochlaniaczy...mi wizualnie podoba sie ten z trzema wiatrakami. Nienawidze pylu..nos mam caly zawalony sucha skore na twarzy..masakra..Jak wam sie sprawuja te pochlaniacze ?