iwonka ale ty masz zdolnosci pieknie to okno sie prezentuje a choinka bajkowa:kwiatek:
Printable View
iwonka ale ty masz zdolnosci pieknie to okno sie prezentuje a choinka bajkowa:kwiatek:
Gwiazdki to dla Ivonki pikuś potrafi wydziergać całą firankę, na okno balkonowe.... widziałam na własne oczy, do dzisiaj się nie mogę pozbierać:D
No wiesz zawstydzasz mnie, aż mi się głupio zrobiło:wstydek:. Ale muszę przyznać jedno, gwiazdki to faktycznie bułka z masłem, bo to tylko dwa rzędy.
Bardzo dziękuję za miłe słowa:*:*:*.
anoosia kochana jak bede konczyc bombeczke to ci pokaze:) Zrobie kpk :) Mam nadzieje ze wyjdzie:D To moj autorski sposob robienia kokardki:D hehe:D wplaty przyjmuje na konto z wykorzystanie <skacze>
nie no zartuje:)
Kochane wstazeczki mam od KUFER-MONIA z allegro:)
Biała jest sztywna, natomiast inne kolory sa miekkie.
Ja sie juz przyzwyczailam i wszystko mi jedno czy robie z miekkiej czy twardej;)
Odpowiednio zwijam te trojkaciki miekkiej i wychodzi,
z twarda po prostu składam;)
od allegro sa miekkie, a jak kupuje w pasmanterii to sa twarde;)
dzieki wielkie Patii :przytul::kwiatek: no wlasnie ja do tej pory kupowalam tylko w pasmanteriach i raz trafialam na sztywne raz na miekkie nie wiem od czego to zelezy czy atlasowe czy satynowe nie wiem ktora jest ktora i ktora z nich jest miekka a ktora nie-ja tam wole sztywne ;>:D
Iwonko prześliczne ozdoby - podziwiam tym bardziej, bo ja nie potrafię :P
Patii to czekamy na stepik :skacze: Ja też z kokardą mam problem.
Cudeńka tworzycie:). Mnie się troszeczkę nudziło przed świętami i też cosik wymodziłam:D. Wrzucam zbiorową fotkę, ale to nie wszystko:)
Rudzia specjalnie dla Ciebie dorzucam zdjęcie tej makaronowej choineczki:D
Shola a masz ta czerwona choineczke z bliska ? :)
tez bym chetnie sie przyjrzała.. bo to chyba makaronowa choineczka?
Shola - dziekuje :*
pieknie wyglada, tak jak myslalam :)
dziewczyny a Wy to czym malujecie, spray'em ? :)
Ależ proszę:*. Ja osobiście maluję sprayem, żeby było śmiesznie to znalazłam go w garażu, w szafie mężusia:leze:, na dodatek to spray do metalu, trochę cuchnęło, ale wywietrzało, no i w rzeczywistości choineczka ślicznie się błyszczy:D.
ja makaron malowałam plakatówką ;]
Później miałam sprayem bezbarwnym potraktowac ale tak mi sie bardziej w sumie podobała
Hej :*:*
Zrobilam w koncu kpk :)
Ale jest robiony na jednej kokardce, bo nie mam odpowiedniego koloru do bombki i zrobilam z tego co mam zeby wam pokazac:)
To moje pierwsze kpk w takim temacie, wiec prosze o wyrozumialosc:)
Jak czegos nie bedziecie rozumieć, to piszcie:)
Wtedy postaram sie dokladniej wytlumaczyc albo zrobic jeszcze dokladniejsze zdjecia:)
zapomnialam dac opisu do 9zdjecia:)
Wtedy tez mozamy wyrownac w tej cienkiej wstazeczce to co nam nie pasuje:) Dopiero jak wepniemy druga to juz nie bedzie mozna poprawic:)
Buziaki:*
Załącznik 35044Załącznik 35045Załącznik 35046Załącznik 35047Załącznik 35048Załącznik 35049Załącznik 35050Załącznik 35051Załącznik 35052Załącznik 35053Załącznik 35054
Patii jesteś wielka :skacze: Dziękuję :*
nie ma za co kochana:)
MAm nadzieje ze chociaz troszku wam pomogłam:* :)
Tylko nikomu wiecej nie mowcie:D niech to bedzie nasza forumkkowa tajemica:D:*
Mam coś świątecznego. W tamtym roku na lekcji WOK'u mieliśmy zrobić z masy solnej coś świątecznego. Potem, ktoś to sprzedawał na aukcji i szło na jakiś szczytny cel ^_^
jaki przesympatyczny :) Ducek ale rzezbisz figurki... :)
No przyznam szczerze, że w tym się najlepiej czuję :)
otwieram sezon na bombki choinki i inne swiateczne cuda;)
ja juz od dawna mialam 2 spore zamowienia ale jakos nie moglam sie za nie zabrac ale czas najwyzszy ruszyc 4 litery i sie zmobilizowac bo swieta tuz tuz;)
do tej pory wyskrobalam to:
aaaa piekne:skacze:
Cudowne. :)
Anoosia, jestem pelna podziwu...Swietne sa wszystkie :ok:
działasz szybciej niż supermarkety :leze:
hehe nie no te wszystkie zrobilam w przeciagu kilku miesiecy az tak szybka nie jestem;p dopiero zaczne dzialac na szybszych obrotach;)
dziekuje wam:kwiatek: :*
Anoosia, bombowe te bombki i choineczki!! Ja też się właśnie za świąteczne karteczki wzięłam, ale coś mi wena się nie włącza :(