Poszzłooo.. :nie_powiem:
Printable View
Poszzłooo.. :nie_powiem:
mam juz pomysl ale nie wiem czy zdaze zrobic,wszystko zalezy od tego jak jutro bede sie czula,bo dzis mam mala imprezke,mam nadzieje ze zdaze
a ja niedługo zabieram się do wysyłania fotek :)
Wczoraj zrobiłam paznokcie i dziś wysyłam zdjęcia :) nie mogę się doczekać momentu kiedy będzie mona zobaczyć Wasze prace :)
Co do wystawienia prac to nie wiem czy będą, zależy od czasu którego mi brak :/
Nooo Kamis, dasz radę wystawić :D wierzymy w Ciebie ;)
świetny konkurs;)
a ja zaraz zabieram się za paznokcie.. jak zawsze wszystko na ostatnią chwile :D ale tak to już ostatnio ze mną jest..
ja się dzisiaj zabieram do roboty :) mam nadzieję, że cos sensownego mi wyjdzie
a czy można wysłać 4 zdjęcia czy musi ich być dokładnie 3?
muszą być 3 zdjęcia (w regulaminie jest jasno napisane)
ja mam zrobione, teraz tylko foteczki ;d
a skad mozna wiedziec ze moja praca zostala przyjeta do konkursu?
powinnas dostac maila z potwierdzeniem na ktorego nie odpowiadzasz,a jak cos bedzie nie tak to z pewnoscia ktos Cie powiadomi ;)
dziewczynki decyzją jury został zmieniony podział na grupy.
wyslalam;d
Witam serdecznie wszystkie pasjonatki tego samego kierunku artystycznego.... :good:
Widzę super konkursiki się kłaniają!!!
Tym bardziej że sposób wykonania i technika jest zupełnie DOWOLNA!!! :D
-Jak tam u was dziewczęta? prace już powysyłane???
pozdrawiam gorąco :)
kurcze mam dylemat :( bo mam 4 zdjęcia - ujęcie tunelu, linia boczna, cała kompozycja i paznokcie z bliska (bo w całości kompozycji nie widać ich za dokładnie)...z regulaminu wynika, że mam nie wysyłać paznokci z bliska więc nie wiem co robić, jury musi je jakoś ocenić...dziewczyny może Wy coś doradzicie?
Kamisku wystawcie na forum chociaz po jednym zdjeciu ( artystycznym) od każdego uczestnika ..Fajnie będzie obejrzeć wszystkie prace:]
Ojojojoj ja to aż się boję, że to co wysłałam ujrzy światło dzienne bo nie jestem zadowolona z moich pazurków.... buuuu....
Zrobione :) Teraz tylko walka z fotkami ....moja zmora heehe
ja juz wysłałam moją pracę..
ale niestety nie doczytalam do końca i nie zrobiłam zdjęcia tunelu.. a pazurków już niemam :/
oooooo..BOŻEEEEE!!
Zostało mi tylko JUTRO na zrobienie pazurów!!!!!!!!!
o nieeeeeeeee.... :strach::strach::strach:
---------- Dodano o godzinie 17:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:47 ----------
chociaż nie... EJ!! o której się kończy konkurs??!!
---------- Dodano o godzinie 17:49 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:48 ----------
;(
ja właśnie wysyłam