-
Odp: Stempelki na paznokcie
Też sobie kupiłam te stempelki na paznokcie. Nie mogłam się doczekać kiedy przyjdą. Zamówiłam 4 blaszki i chyba rozumiem co miały na myśli dziewczyny które twierdziły, że niektóre blaszki są słabo wybite. Nie kupowałam oryginalnych z KONADA i z 3/4 blaszek jestem bardzo zadowolona (choć nie przetestowałam jeszcze wszystkich wzorów:P) . stempeli odbijaja sie elegancko. Niestety trafiła mi się jedna felerna blaszka gdzie dwa wzory (wśród nich jeden z powodu którego brałam blaszkę) są wytłoczone praktycznie do połowy, a dwa pomimo, że wytłoczone całe to chyba za płytko, ponieważ odbija się tylko ich część. Trzeba się z tym niestety liczyć.
-
ostatnio przyszla do mnei klientka z zestawem niekonadowym, blaszki były jej córki i nei umiala ich odbić, okazało się ze ma felerny stempel-gumkę, nie blaszki. ja odbilam i konadowym i nie-konadowym, tylko innym
-
Też kupiłam sobie 4 blaszki nie konadowe i stempelek konadowy ;) hehe i wszytko odbija sie elegancko zwykłymi lakierami po 4 zł z kiosku.
-
A ja sobie również kupiłam na allegro zestaw niekonadowy ;)
po paru próbach i błędach wyszło mi takie cuś.
-
a ja to chyba jestem jakaś lewa bo nie umiem ich odbijać, mam i konada zestaw i nie konada
-
Kleo :piatka: ja też nie umiem odbijać :huh:
-
Ja ten wzorek zrobiłam lakierem do zdobień i trzeba bardzo szybko wszystko robić. Zetrzeć nadmiar lakieru i hops szybciutko stempelek, i ja nie przykładam go tak centralnie tylko "roluje" :)
-
-
Pianka - pięknie Ci ten KONAD wyszedł :ok: szczególnie na tych różowych pazurkach :D używasz tylko oryginalnych lakierów do zdobień z Konada, czy masz już może coś tańszego opatentowane ???? Ja ostatnio dopadłam jakiś stary lakier i też się coś tam udało zrobić :P
-
Powiem szczerze że używam tylko oryginalnych lakierów do stempli jak próbowałam na zwykłych lakierach to mi nie wychodziło
-
Pianka boskie stempelki:love:Szczególnie motylki :)
-
Kochane koleżanki czy któraś zakupowała blaszki do stempelków w tym sklepie
Nageldesign Shop - Nail Stamping
pytam gdyz zamierzam zrobic wieksze zamówienie i nie mam pewności jakiej sa jakości?
W jednym z polskich sklepów internetowych kupiłam nie konadowe i poza tym ze te wzory sa ordynarne mało dokładne to dodatkowo były fatalna kopią konada. Konad natomiast ma kiepski wybór... Jesli któraś z Pań kupowala z tego sklepu i może mi odpowiedziec czy jakość tych płytek jest np jak konad lub że sa one podobne jakością do alle paznokcie czy DR będe wdzięczna.
Pozdrawiam
-
...Nageldesign Shop - Nail Stamping...
Posiadam płytki H-1 i H-5 (wymienię, sprzedam). Jakość identyczna jak Konad. Precyzyjnie wykonane. Kupiłam ze względu na wzorki frenchowe, niestety dla mnie są zbyt duże (prezentują się ładnie tylko na kciuku), ponadto wymagają szczególnej precyzji w ścieraniu lakieru właśnie z powodu dużej powierzchni wzorka. Z podanej strony kuszą mnie płytki XL.
-
Ja kupowałam ostatnio u Dobrej Rady zestaw za jakieś 8 zł z blaszką. Moje klientki mnie pokochały za to :D Frenczyk w 1,5 godziny plus 5 minut na wzorek. Teraz zamierzam klika blaszek dokupić sobie:D
-
ja tez sie w stemple lubialam bawic, teraz mi troche minelo, ale pewnie do tego wroce
-
ja dokupilam plytki i lakiery,super zabawa
-
Ja właśnie nawet jeszcze nie wiem o co w tym wszystkim chodzi....
Muszę poczytać trochę na ten temat...
-
Miała któraś z Was płytki od slaydi? bo jakiś czas temu kupiłam i nie odbijają mi się wzorki. Zdrapka i ta gumka są ok bo na konadowych ładnie odbijają, ale ta płytka to masakra. Zdjęłam folie tą taką grubszą, którą było widać. Czy to możliwe, że jest jeszcze jedna folia bardziej przylegająca? Przecierałam acetonem to chyba by ją rozpuściło... Jakieś pomysły? Czy to bubel po prostu? A takie ładne gwiazdki tam były :(
-
nie mam pojecia,mam sprzecik i plytki tylko z konada,orginalne z ich stronki internetowej
-
hersa a lakierami tymi "lepszymi" próbujesz??nie wiem jaka moze być przyczyna tego, ale nie koniecznie musi byc to bubel ja kupiłam swój zestaw do pieczatek w "naturze" chyba za 10 zł i dwa lakiery specjalne do tego i bardzo ładnie mi wychodza...
-
ja tez nie mam problemów, czasem niecałe wzorki sie odbijaja, ale to zalezy od głębokości wydrążenia wzorku na pieczątce, ale lakiery uzywam tylko konada
-
Ja robilam jeden zasadniczy blad... dusial ta pieczatke do plytki jak glupia i nic mi nie odbijalo. Jak szybko odciagalam stempelek to szlo jak po masle... co nie zmienia faktu ze lakier ma do pupy.. niestety wodniste i na pewno nie odbijaja tak jak powinny.
-
Cytat:
Napisał
Paulka
hersa a lakierami tymi "lepszymi" próbujesz??nie wiem jaka moze być przyczyna tego, ale nie koniecznie musi byc to bubel ja kupiłam swój zestaw do pieczatek w "naturze" chyba za 10 zł i dwa lakiery specjalne do tego i bardzo ładnie mi wychodza...
a nie wiesz czy są jeszcze w naturze?
-
ja ostanio tez kupiłam sobie dwie blaszki i stempelek ale jeszcze sie w tym nie ogarnełam...taki czub ze mnie ze folii ochronnej nie sciągnełam i mowie do meza e lipa wychodzi a on ty czubku tu jest folia:D ale musze sie zabrac za to:D
-
Cytat:
Napisał
KarolciaK
a nie wiesz czy są jeszcze w naturze?
u mnie są:Dtakze szukaj...tylko u mnie to były tylko 3 rodzaje blaszek i lakiery bialy czarny i srebrny:]