Super ramka i jakie śliczne kwiatuchy!!!
Printable View
Super ramka i jakie śliczne kwiatuchy!!!
no super prezencik , ja jestem na siebie zla , bo ani kartki nie kupila ani nic ;( aaa ja sie chyba potne!!
oj tak ramka śliczniutka
dziewczyny a moze by cosik podobnego zorganizowac na gwiazdke co?? zajefajnie by bylo, ja jestem za a wy??
jak uważacie ale wg mnie najlepsza okazja to właśnie mikołajki, bo święta to już z rodziną się spędza i rodzinie daje prezenty (mniej czasu na forum)
ja jestem innego zdania bo jeden prezent w to czy w to nie robi roznicy
fajna ramka,bardzo mi sie podoba
[quote=Valia;84114]A ja dziękuje edit! Za******yyyy prezent!!!! Kocham cieeeeeeeee;d
:jupi::jupi::jupi:udało sie sprawic Ci przyjemnośc.Ciesze się razem z Toba.:D:D:D:D
chwalić sie , chwalić:P
Ja jestem ciekawa kiedy moj dojdzie do mojej osobki no i czy sie spodoba:)
A ja prezent dziś wysłałam:)
ja właśnie idę kupować prezencik :D
No własnie dziewczyny pochwalcie się Swoimi prezencikami:)
ja to jestem trąba trąbiasta bo przegapiłam termin wysyłania adresów i nie zdążyłam już :(:( buuuuu ale zawaliłam :(
Ale się cieszę że ramka się spodobała :) Bałam się żeby się nie potrzaskała ale jak widać doszła cała :) POzdrawiam :) Św. Mikołaj hehe :)
ja też dzisiaj wysłałam :) , forumkę do której dojdzie paczuszka ode mnie prosze o napisanie tutaj albo na priv, z tą pocztą nigdy nic nie wiadomo, żeby nie było komuś przykro,że został zapomniany, a się okazuje że to wina poczty. :)
Mój prezencik od tusi4ever :love: dziękuję jest świetny !! kuferek bardzo się przyda na moje skarby i biżuteria również świetna!!:)
Dziękuję:* :kooffa:
a swój prezent wysłałam dopiero dzisiaj ale priorytetem:) Pewnie ta osóbka będzie miała niezły ubaw bo w paczce więcej papieru i foli bąbelkowej niż samego prezentu :) ale mam nadzieje, że dojdzie cały:)
Paznokietku1000 Mikołaj mi przekazał, że się cieszy, że się podoba :)
a ja jutro wysyłam :P MAm nadzieję, że się spodoba i dotrze całe i nie zgniecione :D
Wow miminka super prezencik dostałaś od Mikołaja ;)
ale ja dostałam ładniejszy hehehe:D
Miminka śliczniutki prezent dostałaś:)