kasiulka ale w elektrycznym to chyba raczej kupisz zwykłe nie uv ,bo sama kiedyś patrzylam tylko chop mnie oświecił :blink: doswiadczenia z zarówkami alle nie mam bo nigdy ich żarówek nie kupowałam ale tu masz opinie http://www.allepaznokcie.pl/4944-zar...wka-uv-9w.html kiedyś jeszcze mieli takie identyczne za 11zł też z opinii ich sklepu wyczytałam ze niczym sie nie różnily od tych tańszych ;)
07-07-2011, 16:28
coralick
Odp: Lampa UV - Zakup lampy UV (LED)
no ja w elektrycznym takowych nie widzialam raczej.
07-07-2011, 16:33
Elizabeth76
Cytat:
Napisał coralick
no ja w elektrycznym takowych nie widzialam raczej.
ja widziałam identyczny kształ i 9w ale nie miały oznaczenia uv ;)
07-07-2011, 22:59
kasiulka81
Ja o tym elektrycznym tak pomyślałam, bo Paulka mi tak troszeczkę zasugerowała swoim pytaniem :huh: więc myślałam, że może jednak tam znajdę, ale powiem szczerze, że byłam zaskoczona tą sugestią ;) No nic poczytam w wolnej chwili jeszcze te opinie i coś zadecyduję :D Dzięki za pomoc dziewczyneczki i jak już zdobędę jakieś nowe doświadczenie w tej kwestii to oczywiście wspomnę w temacie :skacze:
08-07-2011, 09:26
Paulka
ja tak napisałam, bo zawsze szuka sie nie wiadomo jak daleko, a pod nosem mozne kupic...nie sprawdziłam tego :wstydek:
09-07-2011, 20:54
Agnieszka Praska
w hurtowniach elektrycznych mozna kupic philipsa i osram :D 9W UV tylko trzeba znac oznaczenie zarowki i zamowia:)prosze to przyklad Świetlówka UV Philips PL-S 9W/10 ACTINIC BL
11-07-2011, 19:49
coralick
73 zl?????
11-07-2011, 20:02
Agnieszka Praska
nooo:D
ja dzisiaj w sklepie elektrycznym stacjonarnym za osram placilam 43zl za sztuke;) ale philips lepszy:ok:
11-07-2011, 21:01
KarolciaK
o ja pierdykam jaka cena chyba wolałabym kupić nową lampę;p
11-07-2011, 23:06
natalia268
doradzi ktos cos? :]
11-07-2011, 23:33
KarolciaK
kup na zapas, a póki dobrze świecą i utwardzają wszystko jak należy to nie wymieniaj. To też zależy jak często robisz pazury, jedni robią 4 klientki dziennie a inni 2 tygodniowo także myślę, że to po prostu zależy od częstotliwości robienia pazurów.
12-07-2011, 11:23
emila
Dokładnie tak jak mowi Karolcia nie ma sensu wyrzuać dobrych żarówek, zużycie zobaczysz sama jak żel przestanie lub będzie utwardzał się dłużej (najbardziej widać to przy białym żelku lub przy ciemnych kolorach), miej w zapasie żaróweczki i będzie dobrze :)
12-07-2011, 12:01
asia
hmm a moja lampa sama sie'naprawila'.. nie wiem o co chodzilo... :D
12-07-2011, 15:25
KarolciaK
lampy lubią robić psikusy ;p
18-07-2011, 14:20
A-M
Dziewczęta, mam do Was zapytanie - bo nie wiem, czy to ma sens.:( Parę osób prosiło, żebym podjechała do nich i zrobiła im pazurki, jednak mam dużą lampę, a chciałam kupić uferek taki standardowy, na ramię, jak wiele osób ma.
I tu moje pytanie, czy w takie kuferki (4 lampkowe ;p) się zmieszczą? Czy lepiej kupić taką malutką lampkę, tylko na wyjazdówki?
Buziaki! :love:
18-07-2011, 14:26
lubka
A-M wiele takich kuferkow miesci lampe tunelowa-sprawdz po prostu opis kuferka przed zakupem bo wielu sprzedawcow uwzglednia taka informacje w opisie kuferka ;)
18-07-2011, 14:31
samaron
Trzeba sprawdzić wymiary kuferka i kuferka otwartego, bo niektóre są takie, że pomimo odp. wymiarów lampa nie wejdzie, bo odsuwane półeczki przeszkadzają i za nic się nie wepchnie.
18-07-2011, 14:40
losek78
ja bym poleciła wozić lampe uv osobno , ja woziłam w kuferku takim dużym wszystko razem i to jednak ciężar jest , a tak to mam lampę w torbie sportowej razem z pochłaniaczem i na ramie a w drugą rękę kufer i jest równowaga przynajmniej :P
22-07-2011, 09:06
kasiulka81
Ja tam wszystko do kufra pakuję (ale mam ten największy z allepazkocie) i jakoś daję rade, najgorzej jest z dzwiganiem wkładając do bagażnika i wyjmując, moje klientki zazwyczaj to kumpele mieszkające w domkacj więc te 2 schodki daję rade unieść :skacze: ale przyznaję, ciężar jest ogromny z wszystkimi gratami, frezarką, lampą i pochłaniaczem :/: do tego żele, pędzle, płyny, ozdoby i jest co nosić, ale twardym trza być :D