byly w promocji chyba z 12zl,tamte ktore kupilam na allegro to porazka,malo i wyschly
Printable View
byly w promocji chyba z 12zl,tamte ktore kupilam na allegro to porazka,malo i wyschly
A jeszcze zapomniałam się zapytać ile tubek jest w opakowaniu:)
Chyba wybiorę się do rossmana jeśli macie o nich dobre opinie.
Tylko muszę kupić nowy zestaw pędzelków bo moje po wymyciu rozkraczyły się jakbym nie wiadomo co z nimi robiła:/:
10 napewno,nie chce mi sie wyjmowac bo malenstwo obudze
o ile dobrze pamiętam to 12 :)
o dzieki kochana
No to wychodzą o wiele taniej niż te kupowane na sztuki w pojemniczkach na allegro. A zastanawiałam się czy nie kupić tamtych.
ja widzialam w realu super akrylowki w neonowych kolorach, na stoisku z artykulami dla dzieci i plastykow
mysle ze kazde w tubkach beda dobre
Stronka z farbkami akrylowymi i pędzelkami ArtEquipment - Internetowy sklep dla plastyków :: Farby akrylowe
a ja szukam i szukam pędzla do farbek ..
ja farbkami zajmę się w pon, uparłam się ze naucze się tego:)
Buuu a ja namalowałam na wieczku taki pikny kwiatek i se przez pomyłkę starłam buuu i stwierdziłam że ładnie się maluje na gładszych powierzchniach ale bez przesady... i farbki od DR są najlepsze, listki malowałam innymi tymi w tubkach i sie mazy robiły a te od DR ładnie się cieniowały..musze zakupic wiecej kolorkó bo mam tylko 5 :( Spróbuje jeszcze raz je namalować ;)
aaa znalazłam taki filmik...
Ja niestety z niewiedzy kupilam pędzelek Creator płaski z kuny nr6 Nie dosć ze sie po chwili zrobił jak szczotka to jeszcze.. oczywiście mozna nim malować... :/: ale na płótnie.Na pazurki jest za wielki. Muszę kupić 2-3 to chyba bedzie ok. W tym sklepie internetowym który podalam widzialam silikonowe skośne.. moze to te 'naj'?
Mnie też się szczotki porobiły dlatego szukam! ;(
Agusia jakie Ty masz pędzelki ?
ja też szukam, nic mi sie nie porobiło ale nie moge trafic na takie ktorymi by mi sie dobrze robilo.
A jakieś takie kupione na allegro do żelu..taki komplet za chyba 12 zł i pokaze wam co tak na szybko mi wyszło...tamte co mi sie starły były ładniejsze ;( niestety tylko takie kolorki mam od DR
http://img197.imageshack.us/img197/5...ko002small.jpg
\Na tym filmiku co wstawiłam te farbki są jakieś inne widać że się tak fajnie trzymają pędzelka, te tak nie chcą hehe takie jak normalnie maść hehe
ja kupilam kiedys zestaw pedzelkow,byly rozne rozmiary,przydaja sie
Agusia śliczne są !!
fakt farby od doberka zajebiaszcze
ze sztucznego włosia masz ?
Chyba tak...to one... czekam na te od Czarnulki, myśle że będa lepsze ;)
http://img198.imageshack.us/img198/6...ki006small.jpghttp://img200.imageshack.us/img200/3...ki008small.jpg
Boskie! (szczęka znów na podłodze :cwaniak:)
Możecie podać numerki tych pędzli?
Agusia_pa normalnie zaj** ten różowy kwiatek!!! cudo!!
powiedzcie mi kochane jaki macie sposob na wysychanie farbek na pazurku,namalowalam dzis na frenchu i musialam dlugo czekac pzred nalozeniem nablyszczajacej warstwy,moze ktos ma jakis psosob??
moje schną błyskawicznie...
A ja mam takie i też wysychaja szybko ;)
FARBKI AKRYLOWE 5 ml NOWOŚĆ!!! (749949137) - Aukcje internetowe Allegro
widocznie zle maluje musze popracowac,mysle ze mam zly pedzel