bardzo ładne, gratulacje:) mi by tu pasowały czarne ze złotymi cyrkoniami, ale mrocznie będzie:)
Printable View
bardzo ładne, gratulacje:) mi by tu pasowały czarne ze złotymi cyrkoniami, ale mrocznie będzie:)
loooo jak na pierwsze to extra!! ja tam zawsze zrobie ednego edzia i na tym sie konczy hehe
Moje dwie lapki , wczoraj sobie zrobilam a dzisiaj troszku poprawilam:]Załącznik 10402
syiwka przecudne Ci wyszly jak na pierwszy raz kolorki swietnie dobrane Gratulacje!
syiwka, piekne Ci wyszło, zwlaszcza, ze to pierwszy raz
Ekstra poszlo;] laski ten kształt nie jest taki ciężki tzreba się tylko przemoc ;]
:love:Musialam wam pokazac bo tak strasznie mi sie spodobaly,znalazlam je na facebooku u ,,znajomej,,:love:
:wow::wow::wow::wow:kurka ekstraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:love:
przepiekne te edzie , bardziej na slub ale rewelacja normalnie!!
boooskie:o te edzie:good:
te koronki sa pokazane na stronie denisenki, w jakims poscie byl link do jego strony
a to nawet tutaj pare postow wyzej EDGE - Ăđŕíü ńîâĺđřĺíńňâŕ
syiwka-super ci wyszly te pierwsze edzie-respekt
jade-piekne te paznokcie-trzeba miec talent
Powiem ze niemam zielonego pojecia skad sa te Edzie bo chyba dziewczyna zbiera wszystkie pazurki z roznych stronek i wstawia bo z rosyjskiej tez miala.
te koronkowe piekne,ale frezarka to dla mnie odlegla sprawa:(
Dziekuje bardzo rudi :)
A te Edzie przecudne , moze nastepnym razem cos podobnego na sobie sprobuje , a co tam :skacze:
dziewczynki a te stalówkowe pazurki można zrobić żelem ale na tipsie i jak sie orjętujecie gdzie są one pokazane krok po kroku to dajcie namiary
Ojj korcia nie idzie zrobc edgow na tipsie ale mozna kupic gotowe tipsy z frimy mariposa nail co prawda nie maja tego kanta na srosku ale koncowka jest taka sam jak na formie.
korciu oto masz powód, żeby polubić się z formami:):):)
dziewczyny powiedzcie mi cos to za ksztalt free edge??
no nie.. już buszuje po necie w poszukiwaniu...:):)
szukalam ale nigdzie nie znalazlam:/:;( bardzo mnie to zaciekawilo bo widzialam w gazetce tylko byly boczkiem no i fakrycznie jest to z boku edge tylko ciekawi mnie jak to od gory wyglada wydaje mi sie ze jest bez rantu pilowane ale po fotce bociem ciezko powiedziec