o mój Boziu co ona miała na tych stopach :o
Printable View
o mój Boziu co ona miała na tych stopach :o
Frencha ma na stopach. Całkiem porządnie wykonanego moim zdaniem. Bardziej przerażałabym się tymi trójkątami poniżej, które wyglądają na zwyczajną partanina a nie zamierzonym efektem.
Jedni noszą długie na stopach inni na dłoniach. Zawsze jednak długie paznokcie, widzę, budzą w kimś odrazę, tylko krótkie wydają się bezpieczne ;)
Dziwi mnie, że dziewczęta skarżące się na zdziwienie ludzi "jak można szpony takie nosić" gdy idą ze szpicami po mieście myślą dokładnie to samo o długich paznokciach na nogach. Przecież to nic takiego. Po prostu długie paznokcie. Nie chore, nie zaniedbane. Długie i dobrze wykonane. W moim odczuciu to trochę niesprawiedliwe.
Całkiem ciekawe pomysły w tych 2 pierwszych pracach.
j a jak raz mi na stopach urosło troszke dłuższe to aż mnie nogi- całe stopy bolały- nie mogłabym takich nosić, moim zdaniem to po prostu pokazówka :)
Masakra te stopy ,a te kredki super ,ale u nas na forum widzialam tez kredki ale duzo ładniejsze wykonanie.
kredki zajefajne :) a te na stopach są ładne, ale na rękach by były ok, na stopach przegięcie ;/
to zdobienie na dłoniach bardzo bogate ale piękne! staranne, widać że wykonane przez osobę doświadczoną,
z kolei zdobienie na stopach też fajne, jednak ta długość paznokci jest przerażająca...
No wykonanie jest bardzo dobre- ja na swoje stopy raczej tipsów bym nie przykleiła :D Bo mam takie malusie
No z tymi stopami to naprawdę przesada!! Mam koleżankę, która też zawsze troszkę przedłuża sobie pazurki na stopach (bo ma bardzo króciutkie) ale to już przegięcie.
A wydaje mi się, że większość tu dziewczyn reaguje na takie zdjęcia z zaskoczeniem i może nawet obrzydzeniem, bo przyzwyczaiłyśmy się do pewnych norm tzn. krótkie paznokcie na nogach. Sądzę, że to kwestia dobrego smaku jak np.jeden kolczyk w brwi czy nosie jest ok, ale cała wykolczykowana twarz już nie przejdzie.
A spiciki wyglądają strasznie!! :strach:
z taką długością na stopach to ani butów zakrytych nie założy (chyba że kupi specjalnie kilka rozmiarów większe :D) ani na bosaka nie pochodzi, bo bd chyba niewygodnie jak jej będą bębniły o podłogę xDD więc może to nie tyle kwestia mody (chociaż dobrze też to nie wygląda) ile wygody, bo ja Chiny bym sobie czegoś takiego nie zrobiła ;-)
Boże z tym kleszczem to już jest przegiecie :o
Jak zobaczyłam ten filmik to aż zaczęło mi się przewracać w żołądku to co dziś zjadłam.:/:
Te stopy to bardzo ręce przypominają tylko paluszki krótkie:) A ładne te muzyczne,pewnie na jakiś konkurs robione:)
Jak zobaczyłam długość tych pazurków w stopach to gęsiej skórki dostałam.. :(
O dzizzzz przecież te stopy to prawdziwy koszmar :o po nocach będą mi się śniły - jak ona je skraca??? chyba tylko szlifierką - fuj
Iwonka ślicznie to powiedziałaś :D
masakryczne są te pazury :D
Co do tych stóp to chyba laska chciała pobić rekord Guinessa w długości paznokci...coś okropnego...a ten kleszcz feeee
Spoko widziałam jeszcze dłuższe :) Ale to jest i tak okropne :)
Ten kleszcz hmm..... moze jego zadaniem przydzielonym przez autorke było własnie wywołanie komentarzy które własnie wypowiadamy????>>.....:)
40 centymetrowe paznokcie
YouTube - Living Long-Nail Addiction #1
oj, ja jestem na nie :]
Ciekawe ile godzin trwa stylizacja takich paznokci :leze:
ludzie różne mają fanaberie... i co niektórzy głupotą nie grzeszą!
obrzydlistwo!
To jest okropne!!!!!