:skacze: kochana wariatka :D
Printable View
:skacze: kochana wariatka :D
a mnie wcale nie bolało...bo był taki delikatny... (akryl oczywiście) hehe wariatki :D
mnie za pierwszym razem tez nie bolało.. zdarzyło sie to po któryś tam razie :skacze:
hej dziewczyny....też robię tipsy ale mam problem z piłowaniem lini tipsa a paznokciem naturalnym...bo gdy nałoże żel to widać mi linie że było piłowane...jak mozna zrobić by nie było widac ?:/:
a ja jak wsadziłam rączke do lampki to potem myslałam ze sie z bólu posikam...az sie po ręce gryzłam tak mnie bolało...nie wiedziałam ze tak sie moze dziać...na kursiku poczułam to na własnym pazurku...hehe
Witam Serdecznie Wszystkich na forum :macham:
Mam na imię Karolina ;) Fajnie ze jestem tutaj z Wami :yess:
Pozdrawiam i mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona :przytul:
hej często maluje paznokcie ,koleżanki namawiają mnie żeby robić akryle ale ja nie wie jak to się robi:(
Witam Was dziewczyny...
I ja zaczynam swoje żelowe podboje... narazie uczę się sama a z czasem jak już okiełznam żel wybieram sie na kurs... narazie mam zamiar ćwiczyć ćwiczyć i cwiczyć
No i piersze koty za płoty :)
Moje pierwsze pazurki i pierwsze ćwiczenia.
Cześć! Jestem tu pierwszy raz, dlatego proszę o pomoc w razie potrzeby:P
Mój pierwszy raz był na kursie. Zarówno żeliki jak i akryle robiłam ok. 6h - bo co chwilę trzeba było podchodzić do instruktorki i patrzeć jak ona robi, bo były przerwy itp. Teraz robię od 2 do 4h, w zależności od klientki. opiero zaczynam, więc mam nadzieję, że czas się skróci. Czytałam porady na tym forum już niejednokrotnie i dużo się tu nauczyłam:)
hahahahah szpila:D normalnie leże, aparatka:D
moj pierwszy raz był ponad rok temu w listopadzie i spodobało mi się:rolleyes:
potem zrobiłam "bułeczki" koleżance na sylwestra a że miałam marny klej to wszystkie odpadały w ekspresowym tempie:] zaczynałam od lepienia tipsów a teraz kocham formy:love: i nie wróce juz do tipsów:P
szperałam szperaam i znalazłam... jedne z pierszych łopat jakie robiłam na początku mojej przygody pazurowej
tylko błagam!! nie bijcie
Koloru czerwonego na forum może używać tylko administracja, forumowiczów prosimy o używanie standardowego koloru czarnego
to sa fotki zrobionych ostatnio lecz nie mam pierwszych;( co o nich myslicie???
są nie wyraźne
to samo sobie pomyślałam... tak troszkę nabrałam wiary w siebie :)
bo czasem to az rezygnuje i tylko płakac sie chce .. i same mysli po glowie chodzą ze to chyba nie dla mnie...
Heej Wam wszystkim ;)
Jak widać nowa jestem, wczoraj przyjechał do mnie mój pierwszy zestaw ;)
Bardzo się cieszę [dziś już będę robiła sobie pazurki ;P]...
Mam nadzieję że będzie wszystko ok :)
Myślę że mogę na Was liczyć w tych 'trudnych chwilach' :)
Pozdrawiam cieplutko ;**
Ja zaczęłam chyba dość dziwnie.
Szukałam w necie jakiś ciekawych blogów i natknęłam się na blogi o paznockiach, zdobieniach i przedłużaniach. Zaczęłam malować swoje no i jakoś tak wyszło ;) Teraz próbuje swoich sił z farbkami i kwiatkami akrylowymi, a na kurs wybiore sie po maturze :)
Ja w zasadzie przygodę z pazurkami rozpoczęłam drugi raz jeśli można tak powiedzieć:p pierwszy raz jakieś półtora roku temu kupiłam zestaw, zrobiłam pazurki kilka razy i stwierdzilam ze to nie dla mnie;p
Po pewnym czasie, jakoś miesiąc temu ponownie kupilam zestaw( wiem, że troche głupota:p ) bo jednak mnie do tego ciągnie. Jestem samoukiem, ćwiczę, wiem, że nadal robię błędy, w przyszłości zamierzam zrobić kurs. Kilka moich prac ułożone chronologicznie ;) :
Hej wszystkim :]
Witam Was !
Paznokcie to moja pasja i jednoczesnie praca. Jedne z moich ostatnich paznokci:
Witam mam na imię Justyna,a to są moje pierwsze akryle.:)