...a miało być tak pięknie... a z braku czasu wyszło jak zawsze:(
ale i tak wysłałam :P
Printable View
...a miało być tak pięknie... a z braku czasu wyszło jak zawsze:(
ale i tak wysłałam :P
Natalko właśnie się też zastanawiałam, ale tak jak Sami napisała, to typowe 1 miejsce miałam 2 razy a trzeci medal jest za 2 miejsce... więc jeszcze bym mogla, no ale niestety czas na to nie pozwolił :( ale jak w najbliższym czasie będę robić pazurki to i tak zrealizuję mój pomysł i Wam pokażę :cwaniak2:
no chyba że miałabym się zbłaźnić wśród Waszych prac, to nie pokażę :P
i poszła moja praca :skacze::skacze:
ciekawe co tam wymysliłyscie:P:)
właśnie wysłałam pracę... kurcze, ale się strachu najadłam... nie mogłam dodać zdjęć jako załącznik... ale sytuacja już opanowane :) To mój pierwszy konkurs na tym forum :) powiem szczerze, że widzę dużo błędów w mojej pracy (bo była robiona trochę na łapu-capu), ale co tam :) chodzi o dobrą zabawę :)
zlotko to moj pierwszy konkurs tez tak wygladal z problemami w zalaczeniu i na pospiech :D:skacze:
Mój nie pierwszy a i tak przeważnie na ostatnią chwilę wysyłam :)
udało się :D
Powodzenia dziewczyny :*
teraz oczekujemy:woot: juz bym chciala wszystkie prace zobaczyc!:skacze:
hehe Asiu nie tylko Ty ;) Uwierz mi ;) bede zaglądać co 1h zeby zobaczyc co sie dzieje :D
Chyba jest nas więcej niecierpliwych :D
hihihi :) mi sie wydaje, ze to zajmie kilka dni... ale moze sie myle (oby!:D)
Oj oby jak najszybciej :D Znowu dostanę ślinotoku :slina:
Myślę że pracę ujrzymy najwcześniej po świętach... Na pewno będzie co podziwiać :buja:
Też tak uważam :) bigosy się robią, serniki się pieką kto ma czas na obrabiane i wstawianie prac :D
No mi się jednak nie udało wziąć udziału, ale kolejnego nie przepuszczę. I czekam z niecierpliwością na prace :D
n o to się spóźniłam z zrobieniem pracy tak zwlekałam że nic z tego nie wyszło :)
juz sie nie moge doczekac tych wynalazków:)
ajajaj też się nie mogę doczekać ale będą cudeńka:)
Ja tez nie moge sie doczekac....no ale trzeba poczekac!
i ja czekam:):)
Ja tez czekam z niecierpliwością żeby zobaczyć Wasze prace :)
chyba wszystkie czekamy na te prace:)
fajnie, że zrobiłam paznokcie na konkurs ale ich nie wysłałam ;( ;( ;(
bo raz kiedyś mail nie chciał się wysłać, a później zapomniałam...
no kurczę, ale jestem zła na siebie !! ;(
nanami7Przykro mi:(Myślę że następnym razem się uda;)
Tak sobie dzisiaj myślę że siedem dni przypada akurat w sylwestra i mam nadzieje że prace do tego sylwestra będzie można już podziwiać;)Bo w najgorszym przypadku znów wypadna trzy dni i będzie trzeba czekać do 3 stycznia a tego bym już nie zniosła;(Pozdrawiam ;)