swietne kaciki :)
Printable View
swietne kaciki :)
myślalam ale wszędzie strasznie drogo..;/
Buahahahah... usmiałam sie do łez:lol:
Piękne macie te kąciki:* Szczególnie mi przypadł do gustu od Milenki :) Kocham różowy :))
A moj kącik... hmm no cóż.. 3 poziomowa półeczka i stolik i lóżko i krzesło;p
Malo ozdóbek, zeli itp ale narazie wystarczy :)
Półeczka wykonana ręcznie przez mojego dziadka :)) bo zeby kupic to mi za drogo xD
Jeszcze bedzie oklejona tapetą albo czymś, zeby gwózdków nie było widać;p
jak się podoba?:))
no kochana masz bardzo zdolnego dziadka, zrobil ci sliczna puleczke tez taka bym chciala dostac od swojego dziadka ale go juz nie mam
ech wiekszosc chyba juz stracila dziadków... :(
Dziadek moj bardzo zdolny, potrafi zrobic cos z niczego ale niestety alkoholik...
Ale powiedzial ze jak ktoś chce to on może taką zrobic xD także sie nie martwcie:D
Mi by sie taka półka przydała, bo mam mało miejsca w pokoju a tak to bym sobie wsunęła ją pod biurko i by nie zajmowała dużo miejsca... chyba przemycę półkę na kosmetyki z łazienki :hahaha: bo też jest na kółkach :D
mimi ale ona jest wysoka;d pod biorko by sie nie zmiescila :skacze:
natalia
kuzynowi robil na narzedzia 2poziomowa, a ja pomyslalam ze do pazurkow by mi sie przydala:D i zrobilam rysunek techniczny z wymiarami i wszystko jak ma byc no i mam xD:D tylko klientek brak;p
woszczurku
ale moj dziadek jest zawodowym alkoholikiem, co on juz przez wodke nie narobił... spalił sobie polowe ciała itp.. szkoda gadac... ale to taki maly offtop, sorry ;*
no właśnie mam taką w łazience trójkątną ;P 3-poziomową:D
tez je kiedys widzialam:D bardzo fajne, bo sa male i wygodne xD:)) ja mam ciut wieksza ale wiecej sie chyba zmiesci :) bo lampe chyba ciezko bylo by wlozyc do tej trojkatnej;>
no raczej ale ja lampki jak na razie nie używam;)
Ciekawy patent z tą półeczką :)
mnie też się podoba :)
dech mi zaparo!!
Rewelacja!!!!!! Piękne połączenie starego z nowoczesnym.
wooow seqoya piękny salon:szczena:
a to moje stanowisko pracy xD
specjalnie biurko przestawiłam i tato je troszkę przerobił żeby wygodnie było :)
http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-01/810590e0.jpg
http://www.fothost.pl/upload/10/01/024d4df5.jpg
he he, też mam te bambusowe czy jak je zwał pojemniki, jednym mam waciory a w drugim formy:)
ale bardziej "sterylnie" będzie jeśli zamiast ręczniczka frotte podkładac bedziesz ręczniki papierowe, dla każdej klientki nowy. będzie widac że dbasz o dezyfnekcji i higiene, nawet jesli robisz tylko mamie czy koleżankom...
Woszczurek ma racje;) Ja na poczatku tez tak robilam, a potem zaczelam podkladac zwykle papierowe reczniczki i widze ze dziewczyny jakos bardziej zadowolone sa ;> nie wiem czemu, ale ja tez sie inaczej czuje ;) jednak wiesz, idac ze dbasz o te higiene wtedy ;*:)