Dziewczynki gratuluję!! :D Należało się Wam :)
Ucieszyłam się, że każda dostanie co¶ jeszcze :D To jest bardzo miły gest od Sponsora :)
Printable View
Dziewczynki gratuluję!! :D Należało się Wam :)
Ucieszyłam się, że każda dostanie co¶ jeszcze :D To jest bardzo miły gest od Sponsora :)
O kurcze wchodze i patrze wyniki jejku jak się cieszę. w ankiecie I miejsce dziękuje bardzo dziewczyny:* a 2 wg jury superrr:skacze::skacze::skacze::skacze:
Gratulacje :) :brawa:
gratulacje dziewczyny! Super prace ^_^
Czyli już można publikować pracę? :p
Pewnie że można :))
po wynikach wszystko można :)
Gratulacje dziewczyny! Piękne prace na podium :D
Gratulacje dziewczyny!!!!To byly moje faworytki :)Sliczne!!!
Gratuluje wszystkim. Na pierwszym miejscu praca któr± razem z chłopakiem wybrali¶my w głosowaniu :ok: :ok: Super gratuluję!!
Gratulacje dziewczyny :) :brawa:
Swietne prace :ok:
Malyyyyna Gratulacje I miejsca, praca sliczna i elegancka :)
Gratulacje!! ¦wietne prace :):) :brawa:
gratuluje:kwiatek::D
gratulacje dziewczyny cudowne prace :)
ale gest sponsor ma- jestem pod wrażeniem :brawa:
Gratulacje dziewczyny.Najpiękniejsze prace stanęły na podium :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Dziękuję za glosy w sondzie :przytul:
Gratulacje wygranym!Piekne prace! No i dla sponsora za mily gest!!!!
No moja faworytka wygrała miałam jednak dobry gust , mój głosik się przydał gratulacje wszystkim a zwłaszcza Malyyyna:kwiatek:
dziękuje Kochana ze wierzyła¶ w moje mazańce :) :**
I ja głosowałam na zwycięsk± pracę :ok: Fajnie było brać udział w konkursie, bo taka miła niespodzianka na koniec, bardzo mili sponsorzy :D
Wszystkie 3 dziewczyny z pudła, proszę o mejla samaron@wzorki.info b±dĽ pw z danymi wrażliwymi :)
a jak mamy wykorzystac rabat 20zl na zakupy w sklepie? :)
Doł±czam się do pytania powyżej :D.
W sumie już po ¶więtach, więc czekamy na szczegóły :skacze:
Pozostałe uczestniczki również bardzo proszę o przesłanie danych wrażliwych do mnie: samaron@wzorki.info (Imię i nazwisko, adres wysyłki), każda zostanie drog± mejlow± poinformowana w jaki sposób może złożyć zamówienie. Bardzo proszę w temacie wpisywać swój nick z forum :D
Również serdecznie gratuluje wygrane jak najbardziej zasłużone :)
Gratulacje kobietki, rewelacyjne prace. Malyyna praca przepiękna!!
super prace, naprawde widac ze sie napracowalyscie dziewczyny, moja faworytka zajela 2 miejsce;) a w ankiecie 1wsze;) gratuluje wam, cuda wychodza z waszych r±k;)