Też już się pracek nie mogę doczekać :D
Printable View
Też już się pracek nie mogę doczekać :D
ale tu nie o takie rozpieszczanie idzie :P
my tu nie prosimy o ciuchy, kino i przytulanie :D:haha: my o litość prosimy :placz::placz::placz: (no bo kto do północy wytrzyma;))
poproszę przed 22 póki w pracy jestem, bo później jade na dzialke i juz przez weekend nie zobacze :placz::placz:
wpadlam z nadzieja ze juz są:D ale mam nadzieje ze jutro z rana jak lookne to bedzie czad;)
jak Kamis nie ma czasu to czemu nie odda administracji na forum komuś innemu? albo chociaż mógłby podzielić obowiązek terminowego rozwiązywania konkursów na jeszcze kogoś i wtedy nie byłoby takiej nerwowej atmosfery wokół wątku:P
e tam to jest fajne :D
Aliz nawet gdyby prace miały być dwa dni po zakończeniu konkursu wstawione to i tak byłaby nerwowa atmosfera :P Bo każda z nas się nie może doczekać i chodzi o tak - :tuptup::tuptup::tuptup:
Zapraszamy do oglądania prac: http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...y-me-moon.html
Dziewczyny boskie prace! Jest na co popatrzeć :D opłacało się czekać ^^
Prawda dizzzy, dziewczyny bardzo wysoki poziom!, rewelacyjne prace jestem zaskoczona, nawet bardzo. Gratuluję i dziękuję Wam, że się tak przyłożyłyście :D
Kopara opada, laski jesteście niesamowite !!!
oj tak, piękne prace :love::love: mam już swoją faworytkę, ciekawe czy wygra ^_^
No no ale moony wydziergałyście :)
i nawet Marsjanie się gdzieś tam przewijają :D
Z tego co widzę, to większość postawiła na romantyczną stronę tematu :)
super:good:
Piekne prace! Wysoki poziom! Rewelacja po prostu... :D
Wow, świetne prace, mam swoją faworytkę, ale inne również boskie! Gratulacje pomysłów :)
piękne prace :) już zagłosowałam :) Powodzenia dla Wszystkich :*:*
prace sa przepiekne!!naprawde wysoki poziom super Laseczki!! z tego co zauwazyłam na pierwszy rzut oka to prace mozna podzielic na dwie kategorie...te romantyczne i te ksiezycowe, ale czy ja mam tylko takie spostrzezenia??bardzo duzo prac jest do siebie zblizone, ale to moze podnosci jeszcze poprzeczke:D :kwiatek:dla Was kochane za te dzieola!!
o no no nie będzie łatwo - pokazały co umiały :D^_^
a ja wiem czyje 4 prace:D bardzo fajne... mi się 5 podoba ...
dużo zdobień podobnie przedstawionych... mam nadzieję, że nie stajemy się umysłowym kolektywem:leze:
czy ja wiem czy poziom taki wysoki?? dużo ładnych prac jest:) Już głosik oddałam:)
milenko pokaz swoja prace:ok:
do 30 nie mozna pokazywać prac:D
Prace śliczne, kilka jest rewelacyjnych więc muszę pomyśleć nad głosikiem;) Gratuluję pomysłowości każdej uczestniczce z osobna:*.