hehe te które mogą wziasc udzial w konkursie to nie maja czasu ;) a te ktre maja czas i pomysl i cchca to nie moga wziasc ze wzgledu na regulamin hihi ;)
Printable View
hehe te które mogą wziasc udzial w konkursie to nie maja czasu ;) a te ktre maja czas i pomysl i cchca to nie moga wziasc ze wzgledu na regulamin hihi ;)
Jejuuuuu, nie mogę się już doczekać tych waszych arcydzieł :)
kasiula zrob pazurki, nie mozesz wyslac ale bedziesz miala okazje do wyzycia artystycznego no i sprawdzisz sie pocwiczysz:D
Ja mam dokładnie tak samo :D
hehe ja też xD W myśli miałam taką zaje*istą wizję pazurków, a jak zaczęłam je robić, to takie coś bleeee mi wyszło :skacze: Ale musiałam się przełamać w końcu i coś wysłać na konkurs jakiś :D
ja zrobiłam:jupi: tak wyceniam się na poziom miejsca 6-tego:D (na 6 prac:leze:)
a ile jest pracek??
moja poszła i dostałam potwierdzenie automatyczne:)
A ja tak się napalałam na konkurs, a wyszła wielka buba - nie dość, że zamówione ozdoby przyszły mi z opóźnieniem (czyli dziś :/:), to jak się zabrałam za pazurki klientki się pojawiły i w końcu nie zrobiłam ;(
Wisienka, do północy jeszcze masz czas ;) Jak się sprężysz to może się :D
no to teraz powiedzcie na ile jest wszystkich prac konkursowych?? chyba 23....
Moja praca tez przyjęta, ale czy sie komus spodoba.....
liczyc to nie liczylam, ale tak mniej wiecej wyszlo...a czemu nie , a nwet jesli nie wszyscy sie przyznali ze wyslali to milo ze jest takie wielkie zaangazowanie w konkurs, prawda;)
Nie no, jasne ze tak :skacze:
A ja też nie dałam rady zrobić.miałam pomysł ale jak go przeniosła na pazurka próbnego to wyszło takie nic i już nie próbowałam na moich pazurkach;(Brakło mi czasu na inne pomysły.Moze następnym razem;)
Dziewczyny, tylko jak wystawią wszystkie prace to jak zobaczycie taką jedną do bani to nie załamujcie się ok ? :D Obiecuję poprawę ! :skacze: :leze:
ajc dziewczyny wszystkie napewno beda rewelacyjne!
Ok Trendy ! Trzymajmy się razem :D Ale ja rezerwuję sobie ostatnie miejsce ok ? :leze:
ale wy wszystkie grzeszycie skromnością :P a potem wysyłacie takie piękne prace, że bieda się zdecydować przy głosowaniu na tą jedną najpiękniejsza:P
Tak, już to widzę, niby wszystkie do bani zrobiły a jak co do czego to znowu nie będzie wiadomo na jaką zagłosować bo wszystkie fenomenalne będą :D :skacze:
Do poprzednich konkursów ja nie wysyłałam prac, dlatego wszystkie były śliczne :leze: haha :D Jak zobaczyłam zdjęcia swojej pracy to sama z siebie się uśmiałam :D :skacze:
nie no uśmiałam się z waszych komentarzy ale jak patrzę na ilość prac to też mam obawy...
Ja się do swojej nie przyznam :D