nie wiem ale zdaje mi się że coś koło 2000.... ale trzeba mieć tez wyobraźnie i duże zdolności plastyczne
Printable View
nie wiem ale zdaje mi się że coś koło 2000.... ale trzeba mieć tez wyobraźnie i duże zdolności plastyczne
no , to mysle ze mam :)
takze teraz trzeba kase kombinowac ;/ heh...
no w sumie kasa to chyba jedyny i największy problem...
duzo :( jak na mnie to w szczegolnosci :/
To się tak wydaję ale to jak z pazurkami...niby tylko pare rzeczy ale tak na prawdę dużo pierdułek. Trzeba mieć maszynkę, igły, tusze, wszelkie rzeczy potrzebne do zachowania higieny (sterylizator,płyny, waciki, maści itp), inne drobiazgi jak kalki, no i kupe umiejętności. Najlepiej iść na kursik np Yakuza organizuje. Też chciałam kiedyś iść ale jakoś mnie pociągneło w strone pazurków :D O ile proste tribale to pikuś to już sztuka cieni i miękkich konturów to nie takie proste :) Co do cen na allegro masz i maszynki i tusze i całą resztę :) bo to niestety jest jak z frezarami są i tanie i bardzo drogie :) Trzeba też wiedzieć które się nadają.
Tatuaże piękna rzecz :)
puki co macie giere Miami Ink :D
Miami Ink Szkoła Tatuażu :: Kategoria Symulatory :: "GRY ONLINE"-najlepsze gierki flash w polskim internecie,darmowe gry!
link do yakuzy Y A K U Z A - Studio Tatuażu Artystycznego :)
hehehe Yakuza to z mafią mi się kojarzy :D
ale wybrała bym się tam chociaż ze względu że Fu mów ukochany się tam dziergał :):)
tez tam robiłam i byłam bardzo zadowolona...robiłam tez tam wszystkie kolczyki prócz noska :)
teraz planuje stiuningować sobie tatoo na stopie,ale to już u kolesia z moich okolic...ach tylko kiedy :D
chcę sobie zrobić mały tattoo.. myślę ze na te urodzinki bedzie :D ;)
Dziewczyny a boli z tylu na plecach? w sumie to nad pupa :P
Chce sobie zrobić, ale strasznie się boje bólu :torba:
A widzę, ze chyba niektóre z was maja tatuaż :D
oj mnie z tyłu na plecach bolało.... ból taki jakby cię zapałką przypalali niekiedy... ale da się wytrzymać:)
a ja bym sobie chciała zrobić małego motylka na stopie :)
kto mi powie czy tam mocno boli ?? :P:P
mysle, ze na jak bedziesz robic na srodstopiu to bedzie bolec, tam sama skora :P podobnie pod kostka albo moze nie bedzie, to wie :)
ja mam na stopie i też motylka :D...tam boli choć to też kwestia progu wytrzymałości na ból :) po jakiś 5-15 min się przyzwyczajasz do bólu :) ale jest to jedno z bardziej wrażliwych miejsc bo nie ma tłuszczyku i zaraz sa kości :) dasz radę ;)
Jak ktoś bardzo chce to i na żebrach przeżyje:)
ja mam na kostce i mnie np nie bolało wcale:)
ooo matko aż się zestresowałam teraz :P:placz:
:haha:
ja tez na kostce mam... i powiem szczerze ze tylko na początku to trochę takie dziwne uczucie a potem można iść spać. Ja leżałam i się relaksowałam, a mój kumple mówi "kurde pierwszy raz widzę by kobieta prawie spała na fotelu gdy jej tatuuję kostkę" :D
hehe dokładnie:) ja eż prawie spałam i jeszcze ten szum maszynki taki usypiający:):)
no właśnie to chyba te burczenie maszynki tak usypia :)
ale wierzcie mi xD To nei boli ;D słodkie to jest :p tylko na początku tak ... dziara :D A potem to już kwestia czasu, zeby nic nie czuć :D:D:D
Ja mam tatuaz na łopatce,ma okolo 10 cm,strasznie sie bałam bólu wiec nasmarowali mi tą część co miałam tatuowana maścią Emla i nic nie bolało :P ale bez tej masci to bym sie jednak nie zdecydowała :P
no ta maść też jest dobra:)
ale ja tam do bólu się przyzwyczaić poprostu nie potrafię... mogę go znosic ale nie przyzwyczaić się:)
Ale dziaranie nei boli :D Wręcz przeciwnie - uzależnia :D
to zależny od organizmu i progu bólu :) na szczęście dla tych bardziej wrażliwych sa znieczulenia lub maści :) przede mną kiedyś koleś się tatuował i zemdlał :D jak widać płeć również nie gra roli ;)