Egipt super pomysł. już sobie zdobienie w głowie wyobraziłam:D
Printable View
Egipt super pomysł. już sobie zdobienie w głowie wyobraziłam:D
a może "afrykańskie rytmy" - duże pole manewru :D
cukierkowe paznokcie - fajny pomysł, wg. mnie fajne tez by były paznokcie w stylu marynarskim od dłuższego czasu chodzi mi po głowie taki temat :D
Jeszcze mam pomysł na biżuterię wykonaną z materiałów do stylizacji paznokci :)Konkurs np na pierścionki lub zawieszki...itd
afrykańskie rytmy super :D
i pomysł z bizuterią też :) zawsze coś innego
O tak!! afrykańskie rytmy są super pomysłem :ok:
Afrykańskie rytmy też fajnie brzmi...ale stopy czy biżuteria to już mniej :/: np. na stopach nie wiele można zdziałać bo paznokietki tyci tyci, więc pozostaje jeden DUŻY a to trochę mało, zaś co do biżuterii to tym bardziej zły pomysł bo to, że robimy paznokcie nie oznacza, że musimy umieć wykonywać pierścionki czy inne pierdołki z akrylu czy żelu, więc było by to trochę nie fer moim zdaniem. Poza tym myślę, że nie wiele osób wzięło by w tym udział z braku umiejętności.
Jak dla mnie póki co "Afrykańskie rytmy" i "Starożytne cywilizacje" wymiatają:) No i czekam na upragniony temat z ankiety o kreskówkach:buja: Myślę, że stopy można by podpiąć do konkursu, tak jak do aktualnego makijaż.
a moze zrobimy te kreskowki na tipsach
bo tak mysle ze nap aznokciach nie kazdy zgodzi sie nosic myszke miki np
ale mozna zrobic na 5 tipsach
Na tipsach też fajny pomysł, bo modelki nie będzie trzeba szukać odważnej:D
dokladnie
bo ja jakbym robila to mam kolezanke ktorej i tak zdjemuje ale nie wiem czy ktos sie zogdzi hihina kaczorka hahah
oooo super by było gdyby te kreskówki były na tipsach :)
ja tam modelkę zawsze odważną znajdę, ale szkoda mi potem ściągać, no i czasu za dużo spilowywanie zabiera, a na tipsach będzie:good:
Ja też się ze zdejmowaniem potem męczę strasznie dużo, a już mi serce pęka jak jakieś ślicznotki mam potraktować ostro pilnikiem i acetonem.
Starożytne cywilizacje i afrykańskie rytmy to moi faworyci :)
Jestem jak najbardziej za tym,żeby kreskówki zrobić na tipsach:D
tak tak tak !! juz mam wizje !! :love: :love: :love:
a może wyprawa w tropiki?
Pomysł fajny, ale sądzę że prace byłyby na jedno kopyto:D
a ja dzisiaj siedzialam w pracy i mi sie przypomnial Sandry samotniak :D
moze by taka propozycja malego konkursu- "paznokcie w kolorach teczy" ?
chodzi mi o takie zdobienie abstrakcyjne wykorzystujac kolory neonkowe wszelkiego rodzaju z kwiatkami i takie tam inne ozdoby :)
A może coś z muzyka, tylko brać pędzel i tworzyć :cwaniak2:
Dużo inspiracji jest muzycznych :)
Zuzka od groma :skacze: ja mam tyle pomysłów,ze już mnie głowa boli :P
mi tam po głowie chodzi konkurs o tematyce HEAVEN :P
A np paznokcie z epoki... Np rokoko... W rokoku wszystko było bogato zdobione, myślę sobie że fajnie byłoby przelać to na pazurki :)
A tu kilka rokokowych inspiracji :)