to sie bier za pisanie :D 50 postow to nie jest tak duzo :skacze:
Printable View
to sie bier za pisanie :D 50 postow to nie jest tak duzo :skacze:
hehe no to ja na temat, chyba uda mi się coś zmajstrować na konkursik w poniedziałek :D Trzymajcie kciuki :P Musze pomyśleć jeszcze nad jakąś aranżacją..hmm
ja trzymam kciuki za wszystkei babeczki :) widze ze juz duzo prac doszlo:) aa co bedzi epod koniec :) oj... jurorki beda mialy w czym wybierac :)
ps. dobry ten temat konkursu :) sama nie potrafie zrobic dobrego frenczosa..... :/
Dymcia nie oszukuj widziałem twojego bloga :P
a tak w ogóle konkurs to jest świetna motywacja do wyćwiczenia pięknego frenchosa, nie ma przegranych ;)
racja, idealny french to nie lada wyczyn, ciekawe jak sobie z nim poradzicie, trzymam kciuki za uczestniczki :macham:
wciaz sie wacham,nie idzie mi french.nie chce zeby moja praca byla najgorsza ale z kolei kiedys trzeba zaczac.mam jeszcze pare dni,musze pomyslec
a ja kurcze nie mam żadnej chętnej na samego frencz niestety, sobie nie zrobię bo mam naturalne i chyba w konkursie nie wezmę udziału.
Zwerbuj kogoś ;] ja mam siostrę przyjaciółki...na dormowe pazurki zawsze są chętne ;]
jak na złość same brokaty ostatnio robię a jak już french to nie czysty. jeszcze troche czasu to moze a nóż ktoś sie znajdzie
wpłynęła nowa praca :]
a ja ciagle nie czuje sie na silach,dobry czysty french to jednak wyczyn,mi troche brakuje do was
Kochana sila sie zawsze znajdzie...trzeba tylko chciec i do dziela...Ja wam wszystkim zycze najpiekniejszych frenchow w konkursie i poza nim...:))
tez mnie trochę nie było i myslałam że tu masa osób będzie, a wcale nie tak duzo... heh, gdy bym umiała robic na tipsie albo na formie i gdy bym jeszcze umiała tunelik i krzywą C to bym cos wykombinowała :skacze: a tak to lipa, a moje paznokcie wszystkie tak połamane że do niczego się nie nadają ;( Innym razem... :(
PS Powodzenia Dziewczyny :*
sęk w tym, że w regulaminie nic nie ma o tipsie, formie...na dodatek pisze, że technika dowolna.
no ale jak nie umiem na niczym zrobic to jak mam wykonac?
Mala mam pytanko.... czy foto musi byc 2 łapek czy moze byc jednej??bo nie ma mi kto cyknac foty 2 raczek:(:(:(
moim frenchom tez wieeeeeeeeeeele brakuje do prawdziwego frencha...ale grunt to dobra zabawa;)w tak miłym gronie:P
juz pisali ze moze byc jedna
musza byc dwie raczki , krzywej C moze byc jedna ...
hihi no to ide przewertowac od poczatku temacik jeszcze raz bo jak bylo pisane to musialam przeoczyc..a najlepiej zapytam szefostwa:P bedzie najjasniej:P
a czy malutka cyrkonia nie zasłaniająca lini frenchu wchodzi w rachubę?
tez mam ten problem-wlasnie skonczylam konkursowe paznokcie, maz w trasie i nie ma kto mi fotki cyknac :(