[QUOTE=kobietazpazurem;92331]oj mi się troszkę tego nazbierało, ale już nic nie kupuje bo nie mam gdzie chować :P
przez ile czasu tak ci sie tego tyle uzbierało :wow:
Printable View
[QUOTE=kobietazpazurem;92331]oj mi się troszkę tego nazbierało, ale już nic nie kupuje bo nie mam gdzie chować :P
przez ile czasu tak ci sie tego tyle uzbierało :wow:
ja też bym chciała mieć taki zbiór no i przede wszystkim mieć gdzie taki zbiór trzymać;p cały czas wchodzę na ten temat i patrze na Twój zbiór;D
tak bardzo mi sie podoba;D bo jest tego tak dużo;p
to uważaj żeby jakaś kosmetyczka Ci nie wtargnęła przez okno ;p
No właśnie wczoraj mi się zorientowało, że brak mi jednego żelu perłowego... będe musiała śledźtwo przeprowadzić na ten temat bo kurcze aż się zdenerwowałam... Moje królestwo naruszone :D
ooo kurcze;D no to dzwoń do CSI kosmetyczne zagadki w MIAMI;p oni to w kilka godzin dojdą kto zgruzował Ci ten żelik ;p
kobietozpazurem, meeeeeeega duża kolekacja. :D moja to 1/50 tego, co Ty posiadasz. :)
aż mi dech zaparło. :P chociaż przyznam szczerze, że dużo łatwiej wymyślało mi się wzorki, jak miałam 10 opakować ozdóbek, niż teraz. :P
dziewczyny :wow: kolekcje niesamowite!!! ale z Was sroczki ozdóbkowe :D:good:
no, to i ja dodaję moją skromną kolekcję. :D
tylko, że mam jeszcze kartonik lakierów, ale zapomniałam zrobić fotki. :P
to ja też cosik dodam :)
Załącznik 17477
no no ale z Was sroczki co lubią błyskotki :D
no, fakt. :D nigdy nie mogę się oprzeć ozdóbkom. :)
ledwo ci biureczka starczyło, super
a to moje:
szafka:
jak wszystko zadbane i posegregowane :)) Ładne..
wow. :D paznokietek, pokaźna kolekcja. :D nie chcesz oddać kilku ozdóbek? :D :P
a tak jakoś się uzbierało
o rany jakie zbiory.Super!
Ja pikole ale wszystko fajnie posegregowane fajnie to wygląda gratuluje!!!!!!!!!!!
ja bym chciała tyle mieć,ale nie mam pojęcia gdzie bym to pomieściła
:)
Ho ho jak dużoooo też bym chciała miec taki zbiór ale dorobię się może za kilka lat :)
Chyba kazda z nas to sorka hehe, wszystko co sie swieci musimy miec :skacze:
Paznokietek i kobietko z pazurem ladne kolekcje :)
Ja tez mam taka manie jak wy, kupuje jak zobacze cos co mi sie spodoba na paznokietki to musze miec :D
Paznokietku super zbiór :) a ile kolorków
woow paznokietku...szalenstwo ile ozdób:o:wow:
Super zbiory dziewczyny:good: Muszę mojemu pokazać - bo wczoraj fuczał, gdy płacił za kolejne zamówienie:D
1. 2 lata temu :P
2. Obecnie (same ozdoby, bez lakierów)