-
Odp: czemu się tak dzieje
trafiłas na upierdliwą marudę w dodatku upartą i nie mająca swojego zdania:] jestem przekonana, ze te pazury jej nie odpadną a jak zechce je zgryźć to szybciej sobie płytke pokaleczy niz je usunie:]:P
-
dzieki dziewczyny- tak jak mowie, wiem, ze zawalilam, bo przedobrzylam z glossem(mam taki rzadki, ze zawsze klade tak od gory do 1/3 płytki, a reszte to on juz sam robi), a tu chcialam, aby gloss byl rowno-rowniusienko, bo to Pani kosmetyczka i w ogole i.. lepsze okazalo sie wrogiem dobrego:D
Jestescie kochane.
P.S. Aska, a w zyciu nie pojde do tego zakladu:D tipsiora mi przykleją:)
P.S.2, a i jeszcze french z boku troche przypilowalam( z kwadracików do ovalu), nie widac, ja nie zauwazyłam, ale one tak:D
Zaczynam sie tylko zastanawiac, czy mi sie priorytety nie pomylily, czy ja robilam uzytkowe paznokcie, czy konkursowe:porazka:
-
kurko mnie to sie wydaje ze ona przylazla bo pewnie uslyszala ze duzo klientek zamaist do niej to do ciebie chodzi i przyszla sobie zrobic ... potem cosik zepsula i teraz bedzie kazdemu mowic ze tak i tak ... :/ ale wiesz ja to czarnowidz jestem ;)
-
Hyy Baśka, co Ty, to nie tak:) Ja już Ci mówię ile ja klientek mam. W styczniu miałam cztery, w tym miesącu już też, a kroi się piąta(woooow, szalenstwo) ja nie jestem zagrożeniem ani dla tych, które robią po 30 złotych łopaty(bo ja robię drożej), ani zagrożeniem dla stylistek w salonach, bo mam tego tyle i kot napłakał, patrz wyżej. Czemu tak jest? A z prostej przyczyny. Ogłaszam się na portalu, gdzie są prawie same paznokcie za 30 złotych:), więc ginę w powodzi tych za 30 złotych, a u góry mam marny napis-pazur za złotych 60. Rzadko komu się chce otwórzyć moją galerie w ogłoszeniach, myslę ze to taka przyczyna, więc jaka ja konkurencja?:))))) a szczególnie dla salonu, który musi, no- musi mieć dwa, trzy komplety dłoni dziennie, bo jakby funkcjonował?
Pani była po prostu wściekła, bo ona takich paznokci nie umie i tyle, a że mi się nieznacznie w mojej opinii-zespuło, to już w ogole woda na młyn.Ale faktycznie wg mnie będzie mi robić antyreklamę.
-
Odp: dlaczego tak się stało -pomocy
a moglby mi ktos pomoc ..;( nie wiem dlaczego ale czasem niektore tipsy mi sie po prostu łamia wraz z zelem. i nie zawsze jest to spodowane tym ze np. uderze gdzies mocnoo.. ilosc zelu tez mi sie wydaje ze jest odpowiednia jaka nakladam na tipsa..;p wiec co moze by przyczyna??
-
kiepskiej jakości tips, albo może za mały?
-
za maly na pewno nie,a tipsy z sun flower-a;p wiec jaka moze byc jeszcze przyczyna?:(
-
masz zle jakosciowo tipsy, nie powinny sie lamac......dobry tips to elastyczny tips
-
a z jakiej firmy sa dobre tipsy??:):)
-
weź swojego tipsa i złam go w pół tak wolnym brzegiem do kieszonki żeby się złączyły przytrzymaj i rozprostuj jeżeli nie pęknie wróci do swojej pierwotnej postaci ... to być może ich jakość nie jest przyczyną pękania
-
ważne żeby były elastyczne, ja brałam z allegro i były dobre. myślę że ot jednak może chodzić o to że za małe rozmiary i pod wpływem masy i ucisku się łamią.
a jak ci się łamią?
-
wlasnie róznie..ale zazwyczaj boki ale zdarzylo mi sie ze w poł tez..:(;/ kurde ciezko troche to opisac jak sie łamia:P
-
na moje oko jednak te rozmiary:) a jak nie, to może za mało masy na bokach żelu i się robi nietrwały
-
a moze to byc przyczyna tego ze cleanerem tipsa tez przemywam?
-
mhm, tipsa się nie przemywa niczym, tylko matowi
-
chodzilo mi o primer;p;p czy moze byc przyczyna primera?;p;p mysle o czym innym a pisze co innnego heh ;p
-
primer kładziemy tylko na naturalny paznokieć .... nigdy na tipsa ....
-
czyli zmatowic tipsa oczyscic i polozyc primer na kawalek naturalnej plytki poczekac jak odparuje i moge wtedy dzialac z zelem prawda??:)
-
dokładnie, na tipsa nic nie kładziemy, zupełnie nic (oprócz masy:D)
-
no to jeden problem rozwiązany :) :D ....
-
juhuu to juz chyba wiem co zle robie..;PP dziekuje dziewuszki za pomoc..;)) ;);*
-
-
przyjemność po naszej stronie :)
-
Mogę się mylic, ale czy łamią Ci się na wysokości konca Twojego naturalka?
Jeśli tak, to kochana zbyt malo zelu jednak, czyli niewybudowana krzywa C.
-
A może za małą krzywą zbudowałaś i pazurek nie jest wytrzymały jeśli pęka razem z żelem...
No i tak jak dziewczyny napisały preparaty przygotowujace płytke tylko nakladamy na naturalna plytke ;)