aha... no to wygląda na to że ja też nie zostanę na noc... szkoda że dziewczyny nie mogą zostać :(
Printable View
aha... no to wygląda na to że ja też nie zostanę na noc... szkoda że dziewczyny nie mogą zostać :(
ja jestem tylko w sobotę :)
U mnie Ziziolku też wpisz bez noclegu, bo ja przyjeżdżam i odjeżdżam z Ivonką70.
ok wpisałam.:*:*:* trudno jak mus to mus:przytul::przytul::przytul::przytul:
Annamon mam nadzieję, że doszły moje wiadomości do Ciebie:)
Coś nam Ania zniknęła. Chciałam się dowiedzieć czy przelewy dotarły, a tu cisza. Pewnie ma dużo pracy.
Aniu Aniu pokaz sie :)
dziewczynki spokojnie. Ania jutro da listę. tak że spokojnie.:P:P:P:P:P
Nie ma sprawy. Już jestem spokojna:)
no kurcze jeszcze 6 dni i szkolenie.już nie mogę się doczekać
chyba kazda z nas tak ma :)
nie chyba tylko na pewno ;P ja mam tylko nadzieje ze mi przyjdzie wszystko co zamowilam do czwartku !!
zizia pomylilas sie JA NIE ZOSTAJE NA NOC!! przyjezdzam w sobote i odjezdzam w sobote
Dziewczyny a która wpada z partnerem ? :P
ja usiluje namowic meza zeby ze mna pojechal ale jesli sie nie zgodzi to jade z dziewczynami z lodzi :)
jestescie szalone. goslava juz zmieniłam. bo zamiast iwie to tobie dałam:skacze::skacze::skacze:
ja jadę większą "ekipą" czyli ja mój chłopak moja przyszła teściowa kolega ... ale na pazurki tylko ja :D reszta w celach turystycznych :D he he
wiem minimaus tylko ze wy będziecie osobno mieszkać a tu chodzi o to kto nocuje w domku u nas.
no ok :) .....
miminka .... może iść z moim na wycieczkę :P :D
Ja w piątek z moim małżem i dzieciakami bede ;) A w sobote sama bede szaleć ;)
a co ja zrobie ze swoim mezem jesli sie zgodzi ze mna pojechac bo przeciez nie bedzie ze mna siedzial na szkoleniu :) a wy gdzie wypedzicie swoich na ten czas?? bo moj mnie zapytal co on bedzie robil tam tyle godzin sam??
no ja nie mam z tym problemu bo żeby mój chłopak się nie nudził to postanowiłam zabrać mu do towarzystwa kolegę ... ale ... obawiam się że mogli by zabalować więc zapytam czy jego mama nie ma ochoty na "wycieczkę" he he he a ona zbierze jeszcze chyba swoją koleżankę .... i w sobotę pójdą chyba na "kinczok" (<--- czy jak to się tam nazywa) i może skoczą do "żywca"
No ja właśnie nie wiem co mój bedzie robił:) może sie nie zanudzi...:P
jak kocha to poczeka :D
Mój to się chciał uczyć ze mną ! ale niema tak dobrze:P
kurcze dziewczyny mam nadzieje ze moj nie wpadnie na tak szalony pomysl jak nauka ze mna bo sie pochlastam
mój na pewno na to nie wpadnie:D
dziewczyny chłopy pójdą na wycieczkę. są dwa szlaki jeden na dębowiec klimczok i szyndzielnie. a drugi do małpiego gaju. tam się będą mogli wyszaleć. na zjeżdalniach i chuśtawkach,:skacze::skacze::skacze::skacze::skacz e::skacze:
hahahahaha juz sobie wyobrazam mojego w malpim gaju hahahahahaa
no dziewuszki jesio trzy dni i się będziemy widzieć. już się doczekać nie mogę dostaje pypcia:P:P:P napoje już kupiłam.:skacze::skacze::skacze:
no ja tez nie moge sie juz doczekac :)
ja też czekam z niecierpliwością:D
Dziękuje skarbie za dopisanie:* do zobaczyzenia w czwartek Ziziu :*
trzeba dla naszych gwiazd wszystko ladnie przygotowac:)
Informacja dla wszystkich dziewczyn, do których pisałam wczoraj. Nie chce mi się znowu wysyłać na PW, więc powiem krótko - SPRAWA ZAŁATWIONA:good:
Iwonko ! jesteś wielka !! :kwiatek:
ivonna :good::kwiatek: :*
czy ja o czymś nie wiem. co wy kombinujecie:nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::nunu::[:[:[