no Aldik ślicznie :D
Printable View
no Aldik ślicznie :D
Lusia piękne zdobienia, szalone, odważ ne i letnie, takie uwielbiam !!! :good:
na zdrowie;))))))))))))
zjadlo by sie hehhhe
A więc wstawiam co właśnie stworzyłam,proszę nie patrzeć na skórki wiem rzeż,ale nie umiem jeszcze sama sobie dobrze piłować tylko po paznokciu Dobrze że to moja ręka A więc tak to wygląda,od razu mówię iem za płaskie ale kurna muszę jeszcze to załapać.
Załącznik 5625Załącznik 5626
jak na pierwszy raz poszło nieźleeeee:kwiatek: Tylko te skórki... ałaaaa..... ja mam podobne niestety, ale od wygryzania :D Wzorek mi się bardzo podoba też:)
co Wy na to ?
Dziękuje kochana:kwiatek:,skórki straszna rzecz.Ale jak jeszcze raz sobie zrobię takie kuku to się nauczę :skacze:Wzorek się zrodził w mojej główce bo nie mogłam się zdecydować na kolor:skacze:
sliczne,nawet nie wiem jak to robisz,co najpierw tyle tam tego i czy to sa farbki akrylowe,te mozaiki,ktore widze na pazorkach?
i farbki i kolorowe żele...
Moje nie ukwiecone jeszcze :)
bardzo fajna,wtapialas koronke?potem kwiatki z akrylu jak sie domyslam
Odciskałam siateczkę w akrylu, tak paznokcie czekają na akrylowe kwiatki :) dziękuje :love:
:good:nie wiem o czym mowisz ,moze wkrotce pokazecie krok po kroku co to za odciskanie,chetnie popatzre,pieknie to wyglada:good::good:
Zapraszam na mojego bloga jest krok po kroku :)
wszystkie śliczne te pazurki dziewczyny:D:D:D:D:D:good::good:
Piękne pazurki i starnne wykonanie suuuper ;]
ja też chcę wam moje pokazać:wow::wow::wow:
:good:Przepiękne te wszystkie pazurki!!!!!!
Spróbuję wstawić kilka moich fotek...:)
nie mogę dodać zdjęć;(;(;(
już wiem dodaję:P:skacze::P
To kilka skromnych fotek moich prac na pazurkach klientek...:uklon:
ładnie ładnie !!
deissy nie krzywdź tak tych swoich skórek ;P
Tipserko te pierwsze pazurki to :love::love::love::love::love::love::P popracuj tylko nad linią włosa:kwiatek:
Timko bogaty asortyment :good:
nie nie nie i łade kolorki !!
tipserka78 jak zrobiłas te pierwsze pazurki ze brokat się nie zlewa? Kazdy kolor brokatu osobno utwardzałas w lampie?
Natalia zmieszaj sobie brokacik z zelem i nakladaj na pazurka wlasnie po kolei utwardzajac w lampie :)
tipserko świetne prace:good:
Ja dziś robiłam sobie takie landryneczki, ale fotki będą potem
tipserko bardzo ładne kolorowe pazuraski!!
To sprzed wielu lat, robione jeszcze aparatem kom. stąd ta jakość:-/ Teraz uwielbiam french i czekam na akryle, żeby móc polepić kwiatuszki;)
Załącznik 5695Załącznik 5696
Załącznik 5697Załącznik 5698
Załącznik 5699
witam kochaniutkie:skacze::skacze::skacze:
natalia268 najpierw kładę żel na pazurka a potem cztery pędzelki i każdy maczam w innym brokacie i nakładam tak jak chce:przytul::przytul::przytul:
dziękuje za miłe opinie:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Wasze pazurki wszystkie sa urocze...a takie robilam wczoraj...
bardzo fajny pomysl,
ale pamietaj przy kamuflazu gdy robimy frencha innym kolorem staraj sie by proporcje miedzy kamuflazem a frenchem byly podobne a o co mi chodzi...??
gdy ladnie uformujemy kamuflaz i nakladamy inna baze pod french i nakladamy kulke staraj sie bardziej podciagnac do tego kamuflazu i zeby bylo rowno wtedy nie bedzie widac tego zalamania miedzy kamuflazem a frenchem i boczki wydaje mi sie ze bardziej powinny byc spilowane tak bardziej ku krzywej...
wtedy przy takich krotkich beda o wiele ladniej wygladac beda zgrabniejsze i bardziej estetyczniej beda wygladac a tak jest ok...
dzieki za rady z kamuflazem..tutaj sie musialam nakombinowac bo na plytce byly cuda cudenka i wyszlo dosc koslawo:(....a boczki.sa spilowane ..hmm na foto sie rozjechaly jak zmniejszalam rozmiar:( (zawsze mi je znieksztalca znacie sposob jak tego uniknac?uzywam irfanview)
wszystkie są super niekiedy ciżko się zdecydować jakie zrobić
Teraz coś kolorowego , ale zdjecia mi nie wyszły ;/
http://img444.imageshack.us/img444/750/66518930.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/5118/66679495.jpg
http://img199.imageshack.us/img199/4359/81134587.jpg
http://img39.imageshack.us/img39/4466/52021000.jpg
ale widac tunelik,ja nigdy tak nie moge zrobic,na formie mysle ze nigdy tak ladnie nie widac jak na tipsach albo akrylowych pazurkach