U mnie tez sloneczko i +16 stopni
Printable View
U mnie tez sloneczko i +16 stopni
....A po burzy znów wyjdzie słońce....:]
http://img401.imageshack.us/img401/8595/dsc00992k.jpg
http://img412.imageshack.us/img412/5017/dsc00994a.jpg
piękne słoneczko
sloneczko zaczyna juz zachodzic, ale jeszcze swieci :)
ja od kilku tygodni mam slonce :D
dzisiaj temperatura miala ok 25 st :)
ale masz super :D u mnie dzis bylo troche chlodno ehhh ciagle ten snieg lezy w gorach...
na Śląsku i w Zagłębiu pogoda też dzisiaj dopisywała, ok. 21 stopni :skacze:
Jak u Was z pogodą ? bo jak oglądam te powodzie w tv.. to jestem przerażona :(
U mnie w końcu przestało padać...
u mnie leje cały czas :/:
u mnie taka wstrętna mżawka jest :/:
pada, pada, pada...
ja już chcę słońce!
wiem co czułaś Szpila.. u mnie są 4 dzielnice miasta zalane i nie przejezdne :/: ogólnie to u mnie tak wygląda..
niech już przestanie padać..
u mnie narazie nic nie jest zalane bo mieszkam na dolnymślasku, ale do nas i tak zawsze dochodzi cała ta woda i Bóbr zawsze wylewa, więc to pewnie i tak nieuchronne :/:
Jedna z ulic Katowic:
Logowanie do nasza-klasa.pl
U mnie w Katowicach dzisiaj lepsza pogoda niz pare dni temu tzn. pada lekka mzawka co jakis czas.
wspolczuje wszystkim ludziom co stracili dach nad glowa :(
tragedia :( poludniowa czesc Polski od tej powodzi w '97 co rok prawie to samo ma :(
stracisz dach nad glowa, wybudujesz nowy i znow to samo :(
wspolczuje...
u mnie tez juz 2 tyg pada :( i jest strasznie zimno...
rany... jakos strasznie mnie poruszyła ta powodź..
Fala doszła i do Warszawy... jak ogladam okolice Wisły itd to aż oczom nie wierze... pare dni temu sobie tam spacerowałam , a teraz jak pokazują to rany... to niewyobrazalne jaki wielki obszar :(
Niech juz to wszystko minie !! eh...
Tym które mieszkają w miejscach zagrożonych serdecznie wspołczuje.. to coś masakrycznego :(
Natalia ja w poniedziałek popołudniu normalnie sobie szłam drogą, następnego dnia już było wody po kolana i droga była zamknięta :(
na szczęście już nie pada non stop, większość dróg już jest przejezdna, nawet jutro mają otworzyć w końcu most :skacze:
Ja rowniez wspolczuje:(
u mnie tez pada:(
u mnie dziś baaaardzo słonecznie ale woda zalała cały bulwar. Wisła wylewa nieźle a fala z Włocławka z tamy dopiero ma nadejść a już jest nie fajnie.
u nas wczoraj bylo pieknie, goraco,ale wieczorem lalo przez pol godzinki,dzis narazie bez slonca,bez deszczu,raczej nam powodz nie grozi
w Poznaniu jest ciepło nawet, ale słonko nie może się przebić.
za to od Czwartku byłam na Kaszubach (Wdzydze, Wiele), wczoraj wróciłam a była tak piękna pogoda że aż się wyjeżdżać nie chciało ...
oczywiście jak wjechałam do Poznania to burza i deszcz ...:/:
a ja wreszcie mogę się pocieszyć słoneczkiem i ciepłem po tylu deszczowych tygodniach ach sama przyjemność posiedzieć na tarasie i się wygrzewać:);)
A w Katowicach piekna pogoda :) , nareszcie :skacze::skacze:
pozdrawiam
Kraków słoneczny :D
u mnie tez juz 2 dni jest sloneczko :)
mam nadzieje, ze woda w Polsce szybko ustapi i to bedzie koniec powodzi...
Zdjęcia z wczoraj. Dziś już troszkę wiecej zalało. Z tej strony dojdzie tylko do bulwaru,, ale druga strona wisły to jakaś masakra tam ludzie mają dziaałki, niektórzy domy, pozalewało.
No już opadło i Wisła dała nam spokój, bulwar już też otwarty no ale się ludzie troszkę strachu najedli.
No już teraz wszystko będzie wracać do normy na szczęście .. Ale szkód będzie od groma..
A za oknem deszcz..
:P
ach szkoda gadac z ta pogoda, biedni ludzie :( .wiosna w tym roku jest do bani!
W Katowicach od 2 dni pada :(
U nas caly dzien bylo powyzej 20 stopni :) NIECH TAK ZOSTANIE!!
Nawet twarzyczke sobie na ogrodzie opalałam:)
U mnie wreszcie słoneczko wyjrzało i 32 stopnie jest, narazie w słoneczku ;P
u mnie też słoneczko :)
U mnie też słonko nareszcie :D :skacze: :skacze: :skacze: :D
i u mnie słoneczko, i nawet ciepło, założyłam buciki bez paluszków w końcu hura