Chanti sliczny ten pokoik
Printable View
Chanti sliczny ten pokoik
Chanti pościel przepiękna :D
a wózek mam Titi czerwony 3 w 1 :) dla mnie super :) lekki, skrętne koła no i fotelik można zamontowac :)
taki:
Wózek Titi TRITON 3w1 gond+spacerówka+fotelik (915058756) - Aukcje internetowe Allegro
mi zależało na montażu fotelika, żebym nie musiała całej gondoli w podroż zabierać :)
no i waga, bo mieszkam na 1 pietrze :)
spacerówka też super, bo i pokrowiec i folia więc tylko parasol dokupiłam :)
no i kolor oczywiście neutralny, bo pasuje i do chłopca i dziewczynki :)
ooooooooo, KAmila łądniutki ten wózeczek :D taki nowoczesny :D
Chanti śliiczna ta pościel :good:
Rudi, ślicznie urządziłaś pokoik :D uwielbiam taka zieleń :love: właśnie ona mi sie z dzieciaczkami kojarzy nie wiem czemu :D
ja miałam wózek z graco taki wszystko w jednym nosidło=fotelik do tego stelaż z gondolą, kółka fajne bo skrętne ale plastikowe i na palcu u nas na kamcorach mało amortyzowały
http://lulu.shop.by/pics/items/kol_graco_mirag.jpg tylko inna kolorystyka
ale co polecam... mega drogie ale naprawde watro wózki mutsy | products
osobno sie kupuje stelaż osobno gondole osobno foteli i gondole spacerową, ale mozna bardzo fajnie wysztko połączyć... moja siostra cioteczna ze stanów jak przyjechała z córką to nie wierzyłam że cały ten wózek wejdzie do bagażnika do ojego seicenta
koła są albo pompowane albotakie silikonowe, więc jest swietna amoryzacja
nie ma w nich ani pasków ani sprężyn do bujania, co mnie sie bardzo podoba... napatrzyłam sie na takie bujanie córki mojej znajomej to po 4 miesiącach wózek chodził od sciany do sciany a gondola wychylała sie o kąt około 60stopni...
ale te musty naprawde super są!
noo graco sa super, ale ostatnio coś nie tak z ich stelażami, bo się łamią :/ mojej sąsiadce się złamał jak dziecko włożyła w spacerówkę :( i mojej siostrze też, ale na szczeście nie było dziecka :)
Słuchajcie a może któraś chciałaby ciuszki używane po moim synku ?
Ja nie mam gdzie tego upychać, dookoła mnie same dziewuszki?
Ja też sporo dostałam i fajnie by było posłać to dalej:D
Moja koleżanka ma taki ... wizualnie mi się podoba, ale wydaje mi się niestabilny... A Wasze są śliczne :love:
Załącznik 16138
Załącznik 16139
no i nie dziewie sie Chanti że jest niestalbiny bo jest na jednej ramie i to osadzonej bardzo wysoko. jeśli chcesz aby wózek był stabilny to powiniem wyć albo na ramie prosokątnej, albo na takiej "xowej" ale nisko osadzonej. chodzi o śodek ciężkosci:))
ale najbardziej niestabilne sa wózki 3 kołowe, owszem fajnie to wyglada, ale juz sie tyle naooglądałam wywrotek tych wózków na częstochowskich ulicach ze szkoda gadać
chanti-slodziutki ten komplecik :)
u nas tez ****nie glowy z mieszkaniem, niedawno dopiero przeprowadzke mielismy, 2 miesiace remontowalismy mieszkanko i jeszcze zostaly nam rozne drobiazgi do zrobienia na ktore juz nie mamy sily
a my wozek odkupilsmy od brata mego meza z Quinny i tez zielony :)jak pokoik-moj ulubiony kolor
Też tak myślę Woszczurku... tylko wolałam się upewnić. A te na trzech kolach na szczęście mi się nie podobają.
popieram Woszczurka :D rama musi być, że tak to ujmę dookoła gondoli, żeby ją podtrzymać :) wiem, że takie wózki kuszą wyglądem i sama chciałam trójkołowca, ale to nie jest funkcjonalne w praktyce jako bezpieczny wózek :/
A my kupilismy taki wozeczek Wszystko dla niemowląt. Zabawki, artykuły dziecięce, foteliki, wzki. - Mikado MILANO kolor M6 + Fotelik samochodowy, zalezalo mi aby byl lekki i normalne cztery kola, a nie skretne przednie. Moze nie jest jakis bardzo nowoczesny, ale wszystko co chcialam to ma i mysle, ze sie sprawdzi. Wlasnie dzisiaj mielismy odebrac, bo nie bylo na stanie takiego kolorku, ale cos jeszcze nie dowiezli. Mam nadzieje, ze na jutro bedzie:)
---------- Dodano o godzinie 19:15 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:12 ----------
Rudi80 piekny pokoik. My juz tez powoli konczymy:)
Majkarodzik twój tez ładny :) Teraz to taki wybór jest , że głowa pęka. Mi zależy na tym aby był dobrze amortyzowany oraz aby w spacerówce było regulowane podparcie na nóżki tzn żeby cały czas nie musiały nóżki wisieć... nie wiem czy wiecie o co mi chodzi? No i takze żeby mi sie dobrze prowadziło , bo ja z metra cięta jestem ;P
no i o to chodzi: ma być wygodny, lekki i funkcjonalny :) ja tam nie żałuję, że wydałam 1400 zł, bo posłuży i drugiem dziecku :)
Majkarodzik zrób fotkę jak skończycie pokoik :skacze:
o te wózki z quinny tez swietnie wyglądaja ale tak jak pisałam wczesniej są na ramie xowej i maja wysoko srodki. nie wiem jak są wyważane bo nie maiłam z nimi styczności, byc moze ze nie będa wywrotne, ale powiem szczere ze bym sie bała go kupić ze względu na uzytkowanie
Zrobie na pewno, tylko odbierzemy wszystko co zamowione:)
ale Nas ładnie nazwałyście
Wyjatkowe dziewięć miesięcy czyli FORUMKOWY KLUB CIĄŻOWY ; )
dziękujemy :*
oo jak ładnie ktos zmienil :) u mnie 3 dzien mierzenia temp. i nadal podwyzszona . a do tego mam migrene i chce mi sie rzygac ...bleh....ale narazie sie nie nakrecam bo wiecie :P
hm ja na wieczor :( czyli zle :( ale zawsze o tej samej porze .... yh no to klops :(
Chanti, Basia nie mierzy tempki waginalnej, w celu poznania kiedy ma dni plodne a kiedy nie. chcemy zobaczyc czy tempka CIAŁA sie podwyzszy bardziej czy wroci na 36,6.
Temperatura ciala w ciazy podwyzsza sie ok o 1 stopien, bo cialko zolte produkuje progesteron, ktory ciaze podtzrymuje, dopoki funkcji nie przejmie lozysko. A temperatura spod paszki jest niewiarygodna. Najbardziej poprawna miezry sie w blonach sluzowych: usta,
wagina,
pupcia,
ucho.
Jesli od owulacji temperatura ciala skoczy powyzej 37 st i utrzyma sie do dnia spodziewanej miesiaczki mozna podejrzewac ze jest sie w ciazy. Jesli test wyszedl pozytywny, temperatura ciala powyzej 37 utrzyma sie do 3 miesiaca, a czasem moze trwac cala ciaze, jednak nei jest to zagrozeniem dla mamusi ani dla dzidziusia.
rudi czy ty mowisz o tych misiach takich na pilot co daja tez swiatelko z fischer price?????????ß
a ja mialam przy dzieciach wozek trzy kolowy i bylam bardzo zadowolona.nie mialam zadnych problemow
Acha...:glupek: to ja wprowadziłam w błąd nasza Basię , przepraszam :* After Ty to mądra jesteś w tych sprawach :good:
dokladnie o tych mowie:
Mobile "Traumbärchen", Fisher Price, Fisher Price ab 0 Monate - myToys.de
jest swietna gdyby nie zaczep do lozeczka, calosc jest dosc ciezka i sie nie chcialo dobrze trzymac
ta sama mialam dla malej
bylam super zadowolona
fakt ze troszeczke sie przechylala ale trzymalo super
wygoda niesamowita.w nocy jak mala sie budzila to pyk i wlanczalam bez wstawania
teraz pojechalo do polski bo znajoma w ciazy jest
hihih ale my wygodne sie robimy hih
ale pilocik jest super wygoda niesamowita
fakt ten przechyl niedopracowali.za ciezkie te misie sa i dlatego tak jest
:) maz juz kombinowal z tasma 2 stronna ale nic nie dzialalo-dobrze ze nam ja przyjeli spowrotem w sklepie :)
a masz baby wepe-ten fotelik to lezenia?
Rudi, KamilaC, Chanti sliczne te pokoiki:) ehh ale wam zazdroszcze:)
dobrze posłuchac o tych wózeczkach bardzo dobrze:D ja jeszcze nie kupuje ale mnie to czeka :D
ja kupilam zamiast tego fotelika hustawke, a konkretnie moi rodzice nam podarowali-bardzo fajna sprawa-z karuzela, 3 roznymi melodyjkami i sie samo buja :skacze:. szwagierka ma i jest zachwycona tym-maly to uwielbia, jednyny minus to ze tylko do 9 kg. widzialam fajne tez chyba do 15kg ale sie same nie bujaly :(
rudi super ten foteliczek :D:D:D:D
Rudi ekstra huśtawka :] Teraz to dla dzieci robia takie bajery , ze szok! Tylko kasy mieć pod dostatkiem i wydawać na bajkowy świat dziecka he he he
A oto mój brzusio 18 tc i 4 dni :]
Załącznik 16184
hyhy chanti ale masz fajny brzusiek :D :)
Chanti jaki śliczny brzusio :) na faceta mi wygląda :skacze::skacze:
ja swojego brzusia nie wrzuce, bo sie jego wielkoscia przerazicie hyhy :P
kamila wrzuc wrzuc :)
wiecie co ja sie tak zastanawiam ... czy jesli wystepuje to tzw.krwawienie implantacyjne to test moze wyjść negatywny ?? i wtedy wydaje nam sie ze nam nie wyszlo , a to blad bo sie udalo ... hm co o tym myslicie ???
Basiu ja właśnie przy drugiej ciąży tak miałam! pojawiła się krew, a ze nie duzo i taka inna niz przy okresie to zrobiłam test i negatywny wynik, a 1,5 tyg później jak okresa nadal niet, to chłop mi kupił drugi test i dwie krechy w ciągu kilku sekund! :skacze: i zawał haahhhaah :D
dobra wpycham się tu z moim brzuchem :) ino się nie śmiać, bo myszy naśle hyhy :cwaniak::cwaniak:
http://i921.photobucket.com/albums/a...a53/cats-1.jpg