to nie jest temat do dyskusji tylko do informowania was o nowościach więc proszę za bardzo tu się nie rozpisywać wszelkie sprawy można zgłaszać raportami albo na pw do moderatorów
Printable View
to nie jest temat do dyskusji tylko do informowania was o nowościach więc proszę za bardzo tu się nie rozpisywać wszelkie sprawy można zgłaszać raportami albo na pw do moderatorów
zmienilismy wyglad postow na bardziej klasyczny, mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczaicie ;)
jesli moge wyrazic swoje zdanie to uwazam ze wczesniej bylo o 100 razy lepiej bo w tej chwili jeden post zajmuje mi cala strone:huh:
a podpis mozna sobie walnac na 10 linijek bo i tak strona jest cala pusta:/:
u mnie zrzut ekranu wyglada tak i jak dla mnie jest tragicznie:(
Akurat u Kamisa na poście to tak wygląda, bo on tam gdzie ma swój awatar ma dużo i ramka posta jest przystosowana do długości ramki z awatarem.
A u Ciebie np. jest ramka posta dłuższa od ramki z awatarem ;)
no tak ale teraz jakiekolwiek posty zajmuja calutka strone, wczesniej tak nie bylo, bo jak ktos mial maly podpis to wchodzily 2-3 posty na strone:D
troche dziwny układ:] kojarzy mi się z innymi forami:D...może przywykne:blink:
wchodzę na furum a tu jakiś nowy układ, tamten podobał mi się bardziej, ale to tylko moja drobna uwaga :D
mnie się podoba :D no i może przez to osoby, którym się trudno odnaleźć i nie piszą na forum, w końcu się tu odnajdą i odezwą hahaha :) ja miałam z tym problem, ale przywykłam :P
jeszcze muszę kilka rzeczy poprawić
Mnie trochę boczne banery najeżdżają na treść postów - ale w sumie forum do dawna koszmarnie długo mi się ładuje :P Może to kwestia tego.
Sam układ jest bardziej.... klasyczny :D Lubię taki, choć tu tak przywykłam do innego, że będę musiała się chwilę oswajać. Z estetycznego punktu widzenia ten mi bardziej odpowiada :)
zgredo prześlij mi zrzut ekranu zobaczę o co chodzi
tak dla porównania wklejam wam tego samego posta w starym stylu i w nowym
stary
nowy:
a mi się podoba-zmiany czasem są potrzebne...tylko muszę w okularach zasiadać bo jakieś małe te literki hihi ;) albo ślepnę :D
a mozna chcociaz ciutke czcionke powiekszc???
bo siedze godzine na forum i mi oczy zaczynaja lzawic;(
plissssss:kwiatek:
dziwne ale chyba faktycznie jakoś zmalała ta czcionka, zaraz naprawię :D
świetnie, bo mnie starej, ślepej też źle czytać takie maleństwa:D
czcionka poprawiona :)
Mi się tam podoba, wcześniej pierw były informacje o użytkowniku, a dopiero post, a teraz łatwiej będzie czytać. Wiadomości o użytkowniku na lewo, a posty po środku :) Chyba jest po prostu czytelniej, przynamniej dla mnie. Przyzwyczaić się po prostu trzeba :)
mnie się stary bardziej podobał, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia tylko i wyłącznie :)
a ja się już przyzwyczaiłam:)
a mi to wsio obojetne :D
a nowe emotki ? beda nowe emotki ? :D
a mi sie podoba ten układ jest bardziej przejrzyście :)
Ja tez jestem za nowym wygladem duzo fajniej teraz wyglada:good:
fajnie,że czcionka powiększona, bo oczopląsu można było dostać :skacze: ale stary bardziej do mnie przemawiał- forum było wyjątkowe :P ale przyzwyczaję się :)
a mi ten wygląd bardziej się podoba:) Jakoś czytelniej jest^_^
dziś już jestem przyzwyczajona, i nawet lepiej wszystko widzę
teraz zauważyłam,że paski z aktywnością i punktami zeszły na dół, ale wg mnie bylo lepiej wcześniej, przepraszam,że marudzę ;(
nie ma sprawy kobiety czasem marudzą i jestem w stanie to zrozumieć :D
haha dobre to było':D:D
dodałbym że obcuje z nimi na codzień ;)
dobra a tak na poważnie to walczymy z ustawieniami więc nie wpadać w panikę :D
Kamisku chyba Ci jeszcze małej kobietki brakuje w domu co? :D
Ładnie kombinujecie :D a kiedy będzie ostateczna wersja? :P
raczej po weekendzie dokończę bo mam wesele w ten weekend ;)
noooo jasne jeszcze małej mi brakuje :P
to koniecznie muszisz trzepnąc żone i sobie pazury i wstawić do http://forum.wzorki.info/offtopic/13...pazurki-p.html
:hahaha:
woszczur !! żony się nie trzepie !! :D
świntuchy :P a Kamisku czas pomyśleć o kolejnej malej kobietce :P
rany spadłam z kanapy jak cie woszczur przeczytałam!!!
aż sie boju co szefo zrobi jak to obczyta
:strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach: :strach:
add by Kamis