No to trzeba to zmienić szybciutko,jak się męczysz! :)
ja trafiłam na okazję w jysku za 99 ,- no i się skusiłam,cały czas na blacie kuchennym :) biurko to mega ulga:)
Printable View
a ja dziś szukałam starych fotek, ale nei mam, ale w domu mam kolorek ścian taki jak w ex-salonie zrobiłam, więc jutro wrzucę:)
Talentu Ci Kamilko mozna pozazdroscic, tyle dyplomikow ze hoho i jak jeszcze dojda :ok: super i kacik masz swietny :D
---------- Dodano o godzinie 01:11 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:09 ----------
Super kąciki dziewczyny, zazdroszczę normalnie :skacze:
Ja narazie moge pomarzyc o swoim miejscu pracy hehe, ale szukam stolika typowo
do pazurkow moze ktoras z was ma jakies namiary? Zalezy mi na skaladanym, a nigdzie znalesc nie moge :/
jest gdzies temacik, nailstation chyba
---------- Dodano o godzinie 02:28 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 02:27 ----------
http://forum.wzorki.info/sprzet-do-p...l-station.html
I juz niedlugo pokarze wam moj nowy!!!!!!!!!!!!
Iwonka pięknie,stylowo,i uroczo ...a te kwiaty hmmmm:)
Kolejny raz pięknie dziękuję:*:*:*
Teraz jednak nie będę skromna i powiem, że jestem zadowolona z efektu, bo klientki czują się u mnie bardzo dobrze i się wręcz rozpływają:P
nic dziwnego ze sie tak rozplywaja w takim uroczym saloniku :)
czekamy. :)
też bym się rozpłynęła. :) :P
A tu moj
luska sliczny :) :D ... ja moge o takim tylko pomarzyć ....
no ja też:(
Super,ja też mogę tylko pomarzyć :(
Luska elegancko :)
bardzo fajny ;)
Dziekuje dziewczyny;)
super ten Twój salonik :)
luska102Swietny kącik:good:
Super że tak dużo półeczek ,bo wszystko ładnie możesz posegregować.Ja też bym tak chciała:D
Dziekuje bardzo.
Podziekowania sie skonczyly.
super kącik :good: bardzo mi sie podoba :)
Luska kacik pierwsza klasa...:)
Szefie, szukałam podobnego wątku - jeśli jest a przeoczyłam, to do kosza :)
Na pewno są tu dziewczyny, które robią klientkom pazurki u siebie w domu. Jak zorganizowałyście kącik do pracy? Jakie macie rozwiązania, żeby klientki nie przeszkadzały domownikom? A może lepiej dojeżdżać do klientek?
Ja robiłam i w domu u siebie i u rodziców i u klientek. Mam oddzielny pokój znaczy takie pomieszczenie, w którym domownicy naj mniej przebywali. Była to moja przechodnia sypialnia. Mieszkam 14 km od miasta małego, więc postanowiłam u rodziców robić. Tu było gorzej a jeśli chodzi o klientki.....proponuję dowiedzieć się w jakich warunkach będziesz robić. Bo jeśli w takich jak mi np. małe dziecko w pokoju, stolik w postaci ruchomej deski do prasowania, podłoga czy miejsce gdzie kaszlnąć nie wolno to radzę przemyśleć kilka razy tą stronę medalu.
Jeśli robisz u siebie to możesz wyznaczać pory kiedy Ty masz czas a domownicy przechodzą czyli jedno śpi drugie do pracy lub wolna chata. Albo po prostu się dogadać, że np pokój na 3 godzinki Twój.
Jeśli jeszcze chodzi o dojazd....musisz pomyśleć czasami na złe strony. Jednak w swoim kuferku nie masz 10 zł a sprzęt za min. 1000. Nie daj Bóg ktoś Cie okradnie bo przecież kobieta jesteś i łatwy łup. Możesz dostać od łepków kulką w głowę jak ja......albo dzieci klientek powysypują Ci materiały jak ozdoby itp. Albo po prostu w drodze coś się wyleje, wymiesza itp.
Ja jednak wolę u siebie. Mam stół, regał miejsce, muzyczka, kawa herbata zero dzieci, spokój i jesteś u siebie. Nie boisz się że Cie okradną, pobiją, coś się wysypie. Jeśli mieszkasz w mieście to masz super sprawę. Jeśli na wsi tak jak ja gdzie w promieniu 3 km są tylko łyse pola to kijowo:(:(
EE tam znawczyni nie jestem. Sama musisz zdecydować co by było najlepsze. Spisać plusy i minusy:P:D Pozdrawiam cieplutko
Ja mam równie, raz dojeżdżam a raz u siebie. Aktualnie nie mam ogrzewania, więc chcąc nie chcąc musze jechać, bo przeciez klientce łapki by zamarzły:D U siebie jest o tyle lepiej, że wszystko jest poukładane na swoim miejscu, czujesz się swobodnie, masz odpowiedni stół etc. A u klientki występuje dużo więcej ograniczeń;) Więc oba warianty mają swoje wady i zalety.
ja póki co mieszkam z rodzicami i robię pazurki w swoim pokoju, mąż znosi ten fakt bardzo dzielnie ;) moje klientki to głównie znajome osoby :)
Do klientki dojadę, ale tej stałej. Przynajmniej wiem w jakich warunkach będę pracować.
Jak już się przeprowadzę do Bydgoszczy ( w kwietniu :D ) to będę miała swój osobny pokoik i lokalizacja będzie lepsza dla nowych osób - teraz dojazd do mnie odstrasza :/
ja paznokcie robie w moim pokoju mam tam swoj kacik i nikomu nie przeszkadza :)
ja mam kacik w salonie kolo kominka,fajna sprawa,robie pazurki samym kolezankom i znajomym,nie pzreszkadza im ze moj szkrabek biega,wlasnie z jego powodu zdecydowalam sie na prace w domu,jestemz nim jak najdluzej moge,pracuje mi sie dobrze,mam nad wszystkim kontrole hehe
Ja mieszkam w swoim domu, więc miejsce by się znalazło: albo w moim pokoju, albo w tzw. gościnnej sypialni. Większy problem mam ze stolikiem. Jedyny stół normalnej wysokości mam w jadalni, to bym się musiała za każdym razem razem ze wszystkim przenosić i rozkładać. A na tych niskich stoliczkach... Na jakich stolikach, biurkach czy ewentualnie deskach do prasowania :D pracujecie? Bo chyba będę musiała coś kupić.
ja zamowilam sobie na allegro,sa takie fajne waskie,z dwoma kocherami,wprawdzie te twarde kochery sie nie nadaja wiec dostawiam sobie kzresla z kuchni
Widziałam dzisiaj bardzo fajny zestaw w lidlu. Prostokątny stoliczek + dwa krzesełka, i jest doskonały wg mnie własnie do domowej pracy, poniewaz mozna go calego bez problemu zlozyc. Taki zestaw kosztuje 250zl, do wyboru byl tez okragly ale dla nas oczywiscie jest lepszy prostokatny. A ja robie u siebie w pokoju, stawiam biurko na srodek, po dwoch stronach krzesełka i jest git :)
Ja to mam wielkie biurko przy ścianie, więc przesuwanie odpada. Gdyby mi się faktycznie klientki nadarzyły, to będę musiała taki zestwić kupić.
Ja mam rozkładaną ławę. Ukradłam z pokoju, dograłam szybę walnęłam glawerkę na niej i ładnie wygląda oraz łatwo zmyć np lakier no i ława się nie niszczy. Ale zdarza się że robiłam na stole kuchennym od narożnika i też było super. Może dlatego że fotele mam wygodne i krzesła obrotowe z regulacją siedzenia? hehe
Ja mysle teraz nad zakupem czegos takiego
http://www.allegro.pl/item926806370_...wane_b123.html
Ale jeszcze nie wiem wlasnie czy rzeczywiscie jest sens kupowac..
Ale nie jest drogi, a klientka tez czuje sie bardziej komforto jesli jest obslugiwanya na takim kompleciku a nie na przyklad na desce do prasowania czy biurku..:P
fajny ten stolik.Ja zawsze robiła w kuchni pazury,a że większość klientek to koleżanki mojej mamy więc nikomu to nie przeszkadzało.
Teraz idę na swoje i myślę,że będzie im brakowało tego rozgardiaszu :)
Ja też robię w kuchni przy stole:/:
ja robię w pokoju przy ławie i też jest wygodnie ;) jeszcze mam okno nad tą ławą więc przynajmniej jest jasno :)
Hassi, fajny ten stolik. Ja się na razie nie zdecyduję, bo oprócz kumpeli klientek nie ma :/:
Hassi szczerze to byloby mi szkoda,to jest za ladne,ja mam z drewna juz jest bardzo zniszczony po roku,chociaz moze ty bedziesz uwazac,u mnie zawsze sie cos wylewa hehehe:D