Anoosiu przepiękne pipe - wzór wyszedł Ci perfekcyjny :love:
Printable View
Anoosiu przepiękne pipe - wzór wyszedł Ci perfekcyjny :love:
Anoosia są świetne !!
anoosia przeBOSKIE są Twoje pipki.:D :)
Anusia, te Twoje pipki sa po prostu fantastyczne!! :D :love:
anoosia no normalnie wow, przepiekne
wiecie co.. ja je wstawie ale.. nie wiem o co chodzi, te moje pipy wyszly jakies takie plaskie na focie, a plaskie nie byly, niestety pstryknelam tylko jedną fotę kurcze, ja mam problem ze stresem, ale... w drugą stronę zawsze za wysoki robię:/:, a tu wygladaja jak kotlety na talerzu strauszki()czytaj plaskie bo oszczedne)
:skacze:
dzieki:)
no rzeczywiscie wygladaja troche plasko lub nawet rzeklabym jak by co niektore nawet wklesle byly hihi;)ale skoro mowisz ze stres jest to sie nie ma co przejmowac bo aparat czasem lubi przeklamywac;) fajny wzorek:ok:
anoosia piękne, cudowne, wspaniałe :D
Kurko a jaka linia uśmiechu! :) Kochanie na jakich Ty akrylkach pracujesz?
dzikakura Pipe musi mieć tunel, a w Twoich brak
anoosia, no plaskate jak nie wiem co
Dzoana to jest żel, biala koncowka alle paznokcie cover z ellio.
alez ma tunel, tipsy tunelowe zaginane dodatkowo w goracej wodzie aby go powiekszyc i to w ten sposob, aby zwezic samą koncowkę:/:, ale moze za mały jeszcze? nie wiem... wg mnie 45 stopni wygięcia wyszło...:/:
kurka szkoda ze nie masz innych zdjęć bo to naprawde mało reprezentacyjne... moze gdyby bardziej pod skosem były te pipe spiłowane w sensie tej krawędzi.. heh mam nadzieje ze rozumiesz..to były by szczuplesze bo teraz to jak zaokrąglone mocno kwadraty po prostu wyglądają
pipeczki to mój ulubiony kształt paznokci:)
kurka bardzo ładnie wyszło:ok:
choć zdjęcie mogłoby być faktycznie też jakieś inne ;)
No faktycznie, kurko, płasko wyglądają ale tak to jest z aparatami,że lubią przekłamywać, ja jak robię fotki pazurkom to na 100 się nie kończy, a później mam problem z wyborem :D
Kurko wzorek śliczny :ok:
kurka, bardzo ładne wyszły, pipe to chyba rzeczywiście najbardziej elegancki kształt. A tunelem się nie przejmuj-pewnie wina złego ujęcia:*
Moje osobiste, które nosiłam ostatnio ;)
Załącznik 32604Załącznik 32605Załącznik 32606Załącznik 32607
jestes jak pedziwiatr.. kiedy Ty masz czas to wszystko robic..
:brawa: Oczywiscie boskie pipki :love:
dziękuję bardzo :D :*
do swoich muszę mieć duużo czasu i chęci :P ale te o dziwo stworzyłam w 3h :D
myślę, że jak na pierwszy raz z tym kształtem nie jest źle ;)
Julcia śliczne są.Bardzo mi się podobają :ok:
Julcia już chwaliłam, że ślicznoty :)
julcia śliczne kwiatuszki, wzór wyszedł ci wyśmienicie, a kształt... po prostu boski
Dziewczyny czy to jest Pipe cy co:)? spiłowany kwadrat? zupenie sobie z tym kształtem nie radzę :(
http://images46.fotosik.pl/382/1865fb63463227bb.jpg
ja niby widzę kształt jak powinien wyglądac, ale za diabła przy piłowaniu mi nie wychodzi
Julcia boskie :love:
Edytakon super zdobienie :D
edytka w zasadzie migdałki :D pazurki bardzo ładne :)
A baaardzo dziękuje, ja chyba nigdy nie zakumam pipków :(
zakumasz zakumasz :) spokojnie ;)
Julcia, no zakochałam się!! Przecudne pipki :love:
A tu moje pierwsze w życiu pippeczki :wstydek:
kachna piekne pipki!!!! okropecznie podoba mi sie ten ksztalt ale za diabelka nie chce mi wyjsc... kiedys sie moze pochwale ale poki co bede podziwiac wasze dziela
Kachna rewelacja , az trudno uwierzyć że pierwsze .Śliczne są :ok:
Kurcze,kachna!Piekne sa!I ta dlugosc!:cwaniak2:
pipki, które ukazały się w najnowszym nr AP :)
Załącznik 32848Załącznik 32847
Emilia sliczne sa :) a jak wy wysylacie prace AP ze sie tam ukazuja??
Tutaj znajdziesz niezbędne informacje:D
http://forum.wzorki.info/ogolnie-o-p...w-gazecie.html
samaron dziekuje ;) Ty to zawsze poratujesz ludzi ;P nawet tych mniej kumatych czyli mnie :kwiatek::)
Emilia -piekne...kiedy ja dogonie ten Twoj talencior...staram sie,staram!
Emilia, gratulacje!! Piękne są :)
Asiekfr cudowne pipki :love:
asiekfr, zajebiście Ci wyszły, chociaż nie wiem czemu, ale moim zdaniem jednak czarne wzorki troszkę tutaj nie pasują, ale najwazniejsze, aby Tobie się podobaly :)
ten ksztalt jest super mysle ze klientki sie w nim zakochaja. a robicie je tez zelem? bo akrylem chyba zdecydowanie wygodniej zrobic?
gattina-dzieki ...wiesz z tymi czarnymi eskami floreskami ,to tak wyszlo ,bo jak je zrobilam ,to mowie ...hmmm lyse takie ...dodam cusik... i ciach ... i takie juz zostaly :)
delyszys -zupelnie sie nie wypowiadam na temat zelu ,bo jestem raczej akrylowa ,ale mozna np. szkielet zrobic akrylowy i potem reszte zelem :)
Emilko rewelacyjne te gazetowe:ok:
asiekfr super, nic dodac nic ujać:D
asiekfr, no fakt, pewnie by trochę tak łyso wyglądały, ale i tak mi się podobają :)