widze że pasjonatki sie postarały i prac mamy duuuużo wiecej niż stylistek ;) brawo dziołszki :) trzeba pokazywać swoje prace :D
Printable View
widze że pasjonatki sie postarały i prac mamy duuuużo wiecej niż stylistek ;) brawo dziołszki :) trzeba pokazywać swoje prace :D
ja jak zwykle na ostatnią chwile;p wgram foto po 15:)
czy mogę wysłać jeszcze raz moje zdjęcia?
bo wysłałam jedno z krzywa C i jedno gdzie jest jedna ręka, a miały być dwie...
wyślę jeszcze raz ;)
jasne
a moje te nowe fotki doszły? i jeszcze raz dzięki Kamisku za możliwość przesłania nowych zdjęć:hi:
TO FORUM JEST BOSKIE:skacze::skacze::skacze:
Ciesze się że właśnie tu się zarejestrowałam:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek ::kwiatek::kwiatek:
fotki w nocy wysłałam i mam nadzieję że się jeszcze załapie:yess::yess::yess:
:love::love::love: Inna, bo inna od innych.
Jaka jestem? Wiedzą Ci, co powinni...
Królowa własnego losu...
Księżniczka własnej bajki... :love::love::love:
Buuu nie jestem na liście, kamisku proszę o wpisanie :) :cisza:
ajć uważaj Kamis, bo Agatka jest grooooźna:skacze:
nowe fotki już wysłane.. ;)
Agusia prawdopodobnie przy sortowaniu się usunęłaś bo z tego co pamiętam wcześniej byłaś na liście ;)
dzień dobry. własnie wstała... trochę jestem jesczez zaspana, ale wydaje i się ze cos jest z ta lista nie tak... nie chce sie czepiać, ale np ziziz jest w pasjonatkach a na forum na rangę stylistki, o co to chodzi??:/:
aaa juz wiem wiem
ona jest świeża poprostu... och ja głupia!! chyba muszę włożyć łeb pod zimną wodę... już zapada cisza:P
ta lista jest tylko poglądowa dla was więc tak bardzo się nią nie sugerujcie :]
wiecej prac jest pasjonatek niz stylistek no pieknie dziewczyny...bedzie w czym wybierac....:);)
ok, już sie chyba obudziłam... ale musze powiedzoeć ze wreszcie sie ruszyło troche... na sam koniec... wreszcie sie dziewczyny wzieły do kupy!!:good:
a jeszcze pytanie mam takie:
czy te prace będą wystawione jeszcze przedogłoszeniem wyników na forum żebysmy, my sobie pogłosowały np na nagrodę publicznosći??
padła juz talka propzycja ale chyba nikt z adminków na to nie odpisał;(
widze ze ja tez zniknelam z listy :(
nie bylo by to takie zle ale prace bez podpisania ktora jakie wykonala...Ja jestem jak najbardziej za takim pomyslem...
A ja tak sie zastanawiam i nie wiem czy nie doczytałam, bedą jakieś miejsca czy tylko jedna praca na I??
Woszczur- klikająca encyklopedia:D
ha ha ... dzieki.. a co do rudi to wydaje mi sie ze jak któras z nas napisała ze rudi jest na liscie 2x to najpiewr wykasowała ja madzia albo mimika (juz nie wiem która) a potem może kamis... ??
co prawda dopiero oczy otworzyłam. i byłam nie pitoma ale jak woszczurka poczytałam to się od razu obudziłam:skacze::skacze::skacze:
aaaj jakie tu zainteresowanie wśród pasjonatek ;DD jak znajde jakieś fotki to też wyślę ;d
hehehe;)
dziś się konkurs kończy, juz nie mogę się doczekać aż zobaczę wasze prace
ja też:) właśnie wysłałam swoją:):love:
Dziewczyny ale musicie mieć min 50 postów :)
Dobry pomysł :D
W sumie tak powinno być aczkolwiek jesteśmy trochę ograniczeni ilością nagród które nam przesłało eversun. Na pewno zrobimy tak żeby było :ok:
hehe niezłe zamieszanie z tą listą
więc brać się za pisanie, jest dział offtopic i gry tam można trochę postów dopisać, jak komuś zabraknie 5-10 postów to niech wysyła a w weekend dopisze do tych 50
ja niestety jadę na weekend jutro nad jezioro i wracam w niedzielę wieczorem więc rozwiązania konkursu możecie się spodziewać dopiero w przyszłym tygodniu(może do piątku się wyrobimy), to samo się tyczy tematu nagroda publiczności :( :(
spoko loko:)
buuu:(
hahahaha no właśnie, damy rade;p mam nadzieje ze do czwartku bo w piątek wyjeżdzam:(((
Ale mprace wcześniej pokażecie??? żeby mozna było zagłosować na trofeum publicznosci ???:D
Agusia ciężko będzie bo prace można wysyłać do 12 w nocy dzisiaj a ja wyjeżdżam koło 3-4 rano więc sama rozumiesz że o 1 w nocy będę sobie smacznie spał :D
---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:47 ----------
chyba że małą zmobilizujecie ale ja sam bym wolał to robić :]
hehehe to idź się teraz wyśpij a w nocy wstaw foty :P:P:P
dobre agusia. ciekawe ile po konkursie kamis dostanie certyfikatów od dziewczyn że są stylisykami a nie pasjonatkami:skacze::skacze::skacze::skacze: