dziekuje katarynko.. podejrzewam, ze potem juz nie bedzie tyle czasu wolnego....
Printable View
dziekuje katarynko.. podejrzewam, ze potem juz nie bedzie tyle czasu wolnego....
Aniu my z moim małym Krzysiem w brzuszku również trzymamy za Was kciuki!!!:przytul:
Trzymaj sie tam Aniu i nie spiesz sie z tym porodem:D
Wiem, wiem,nie od ciebie dokonca to zalezy,cmok
Aniu, ostatnie dni "spokoju" :) Ale trzymam kciuki i wroc do domku juz z Malenstwem :)
ja już nie strasze "spokojem" chętnie wróciła bym na chwile z rok do tyłu gdy Sergiusz był noworodkiem. Bo teraz to mały tyran a pewnie bedzie coraz gorszy :) hehe natura to nieźle wymyśliła po to żeby dać nam czas na przystosowanie się do nowej roli :D
ale powiem wam że moja koleżanka rodziła 5 mcy po mnie, gdzie Nikola pierwsze pół roku przepłakała , niedała sie wozić w wózku tylko na rękach, jadła, spała, spacerowała na rękach ew. przez chwilę w chuście, skończyła pół roku i anioł jak gdyby dziecka wogule w domu nie było:D Bawi się sama potrafi z 2 godziny w łóżeczku przesiedzieć bez marudzenia:D a jak bajki lecą to tylko żeby jej jeśc dać można na miasto prawie że ruszyć :D Więc nie ma reguły :D
oj Aniu to trzymamy tu za Ciebie wszystkie kciuki :kwiatek: czekamy na wieści ;)
Aiu trzymamy kciuki :D
jaki spokoj w ciazy? polowa z tych ktore urodzily juz nie pamietaja jak marudzily ja chce juz ten halas balagan i pelne ręce roboty byleby sie urodzilo |:D a teraz z powrotem do brzucha by schowaly hahahaha :D buziaki mamuski :D
Anna Gorońska trzymam kciuki i szybkiego powrotu do domciu z malenstwem:)
U nas ze szpitala mozna wyjsc na drugi dzien po porodzie-na wlasne zyczenie, a normalnie to po 3 dobach...
Jeszcze sie kulam juz tylko 3 tygodnie:) moj maz ma teraz popoludniowe zmiany i co wychodzi do pracy tp mowi ze mam sie jeszcze nie rozpakowywac:) ja tez mam nadzieje ze jeszcze chociaz ten tydzien przetrzymam bo tescie sa w PL i nie mialabym z kim Kacperka zostawic:( Moj maz chce byc rowniez przy drugim porodzie!Chcialabym miec juz to za soba bo coraz bardziej zaczynam o tym myslec i sie bac:(
ja tam czekamna poród z niecierpliwoscia :) wole malenstwo niz ten ciezar dzwigac ;) wcale nie mam za duzo spokoju teraz :]
trzymam kciuki!! :)
dziewczyny jeszcze nie urodzilam.. caly czas czekali az dzieko bedzie mialo wage..i w koncu jest wiec jutro mam zmniejszane dawki leków a w nd odstawiane..wiec czasem moge miec prezen na zajaca :) trzymajcie kciuki i dziękuje za wsparcie ..wielki buziak....
Trzymamy, Aniu, trzymamy, fajnie, że się udało, daj znać jak już urodzisz :D
Pewnie,że trzymamy, Kochana ja juz myslalam ze Ty po :) bużka :) i czekamu na informacje, Powodzenia
a to ktory tydzien juz masz aniu?:)
mi sie zaczynaja skurcze przepowiadające, wczoraj 2 h mialam lekkie. ale to jeszcze nei czas. jeszcze z 3 tygodnie i moze mnie brac ;)
trzymam kciuki!
ja czekam z niecierpliwością na zdjęcie maleństwa:D
a właśnie chyba nie doczytałam wesz już czy to synek czy córcia ??
Ja również trzymam kciuki i czekam na foteczke dzidzi oraz szczęśliwej mamy ;)
Anna Gorońska trzymam kciuki a tak w ogole to moze juz po:)
U mnie poczatek 39 tyodnia czasami cos troche postraszy ale nic konkretnego wiec czekam dalej na rozwoj sytuacji:) Jutro mam wizyte nastepna wiec zobacze czy cos sie tam posunelo czy nic...:) Ja juz chce byc po wszystkim:)
Nie wiem czy mogę ogłośić, ale Anka Gorońska urodziła śliczną zdrową córcię Igę :) 2300 g i 10/10 Apgar :) Gratulujemy raz jeszcze :)
super :D
Wielkie Gratulacje dla Obu kobietek :D
Gratulacje Aniu, buziaki dla Ciebie i córci :*:*:*
Dołączam się do gratulacji :*
I ja się dołączam do życzeń dużo zdrówka dziewczyny :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Moje gratulacje Aniu :kwiatek::kwiatek:
Ja rownież Ani gratuluję :D :kwiatek:
Gratulacje dla Szczesliwej Mamy Anki :kwiatek:
Gratuluję i bardzo się cieszę:):kwiatek: