Dzidzia :aty::aty::aty: bounty mi sie chce :lol::lol::lol:
Printable View
Dzidzia :aty::aty::aty: bounty mi sie chce :lol::lol::lol:
haha ja juz wszamałam :D Dpbre było :skacze:
Wstałam z wyrka.. ;) Robie lekcje
ja sie szykuje do wyrka,maly wkoncu zasnal,ciezki dzien,pazurki zrobione fotka tez
No i nie wygrałam ;(
skończyłam się bawić farbkami trzeba chyba iść spać:)
ja te nie ;( nawet trójki nie miałam.. ale jak zwykle zaznaczyłam liczby które były obok tych wylosowanych.. co za pech... ;(
własnie jem śniadanko i szykuje sie do szkoły..
my mieliśmy tylko 1...
a teraz nadrabiam poranne zaległości na forum:)
malenstwo spi a ja w tym czasie stworzyalam mojego samotniaczka,kwiatki akrylowe wtopione w zel
jem sajgonki bo miałam taka ochote ze nie wiem.. a nie jkedłam od uhuhuuuu X lat...
i musiałam kupić...
ale w sumie to juz zjedzone :(
hehe ale dzidzia wszystkie zaraZIła:) ja jutro zrobie ten przepisik od natalii:)
a właśnie zmywałam kafelki w kuchni i trzasnęłam edgusiem w spód wiszącej szafki... myślałam że jajko zniose z bulu.. jeszczeboli;( dziś szykuje sie zdejmowanie bo cały się trzyma ale gdzieś na pół płytki;(
a ja maluje pazurki
a ja tu na chwilunie bo zraz klientka
kawka + forum = relaksik :good: :p
jem makaron z truskawkami
skąd wzięłaś truskawki?? mrożone?
z lodówki własnie:)
czytam, piję wode... później idę na randevu ;P
Randewu :skacze:
też piję wodę, jem czipsy i gram :P
kurde musze skombinowac z 200 zł na naprawe aparatu ;(
A ja chyba ide pobawic sie akrylkami:)
---------- Dodano o godzinie 19:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:47 ----------
Nie pokazujcie takich fajnych rzeczy i nowosci bo ja zaraz chce kupic a maz to mnie naprawde przetraci bo ja jak sroka a karta mnie parzy:)
A nudze sie właściwie. przeglądam zdjęcia i pisze z kolegą z szkoły ;)
ledwo zyje taka chora po weselu jestem
a tak nadrbia m zaleglosci