Agulaa ja się im wcale nie dziwię... ;) pięknie, cudownie jak zawsze
Printable View
Agulaa ja się im wcale nie dziwię... ;) pięknie, cudownie jak zawsze
Po aguli aż wstyd wrzucać, ale co tam :P
1. Uzupełnienie 2:1
2. 2:1
3. 1:1 - mój rekord 1,40h :tany:
4. 2:1
Mój pierwszy kontakt z L-kami...
Uzupełniałam klientkę Agulii. Uprzedzała, że ma trudne oczka, uprzedzała. Mówiła: podklej mocno powieki. Wszystko szło dobrze, od mojej strony nawet równo to wyglądało, a jak otworzyła oczy to zobaczyłam że fiknęły mi wewnętrzne kąciki.
;( szlag by to... :porazka:
Dziewczyna mówiła że jest zadowolona, więc się nie przyznałam, ze coś mi się nie podoba, ale Agulaaa da mi baty za te kąciki, oj da... :aty:
EDIT: hmmm... no i nie zabiła. Owszem do poprawy troszkę na następny raz, ale nie zabiła :)
jakby w prawym bylo mniej ??
ciężko się klei L?
Cataleya to 1:1?
Uzupełniałam 1;1, ale widziałam że Agulaa robiła mix 1:1 i 2:1
---------- Dodano o godzinie 16:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:56 ----------
Na żywo nie zauwazyłam, wykleiłam wszystko.
Nie, ciężko nie :) Lka ma prostą podstawę i dość ladnie przyskakuje do rzęski naturalnej. Natomiast ma tendencję do wywracania się zanim klej zwiąże i trzeba tego pilnować.
dziewczyny dzisiaj dalam z siebie wszystko, tyle ile moglam to wykleilam, a staralam sie wykleic wszystkie... W zewn kaciku nie moglam dokleic bo mi sie nie chcialo trzymac, nie wiem dlaczego. Ale po ostatnich kopniakach od Was mialam taki zapal do pracy ze szok :D
Ocencie i czekam na kolejne kopniaki, aczkolwiek jestem bardzo zadowolona, chyba najbardziej jak do tej pory :cwaniak2:
A wyklejacie te najbardziej krotkie rzesy ? Bo mi sie na tych mega mega najmniejszych nie chce trzymac ... :/: jakies rady, porady ?
0,15 C 11,13
Nanami jest lepiej ! Jeszcze troche leci na boki, ale lepiej.
Zmniejsz odstępy rzęs od powieki, bo te co teraz są powinny być po 2 tygodniach od aplikacji :)
Za 2 tygodnie będziesz musiała polowe zdjąć bo odrosty będą za duże. Takie jak zrobiłaś kwalifikują się do ściągnięcia i aplikacji od nowa :)
Te najmniejsze wyklej po prostu krótszymi rzeskami i cienszymi. Jak leciałaś 11-12, to w kaciku wewnetrznym powinnas poleciec 9-10 i a w zewnetrznym 10-9.
Ja dziś uzupełniałam 2:1 swojej klientki i na 5 mm odcinku miała same maluszki 2-3mm. Kleiłam jej oczy 0,10-kami, a te maluszki wykleiłam 2:1 0,07.
Ale postęp moim zdaniem jest ^_^
Agula jak patrze na twoje prace to się ślinie :P Musiałam się przyznać :P
Nanami ćwicz ćwicz początki są zawsze trudne ja cały czas sie uczę i świczę.
będzie dobrze zobaczysz ;)
A to ode mnie takie tam
rzęsy wykonane non stop mascarą magnitca
przed i po
http://pliki.wzorki.info/images/pq9eI.jpg
Moja pierwsza aplikacja w życiu :D nie licząc na kursie u Nadii :) Moja biedna mamusia jako modelka, wiem, że nie wszystkie wyklejone, ale się nie dała, bo kręgosłup już ją bolał :) buziaki
przed zamkniete i po zakniete :)
http://1.bp.blogspot.com/-oeNmygQFIy...rzed+kopia.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-8oEOk9Md92...a+po+kopia.jpg
I otwarte przed i po i ogółem :
Patrycja zdolniacha z Ciebie :)
Patrycja jak na pierwsze rzęsy to są boskie, serio. Będziesz pięknie kleić. Widać że nie wszystko wyklejone, ale podoba mi się dobór rzęs, przejścia, kierunek niczego sobie... :ok::ok::ok:
Pati kleisz lewą ręką? Lewe oczko widzę od początku do końca wykończone. Jestem zaskoczona, cudne, z niecierpliwością czekam na więcej b. dobrze się zapowiada, Nadia musi być dumna :)
Pati Miszczu !! :bruce:
mowilam ze bedziesz kleila lepiej niz ja :P
co prawda to prawda, Karchola. mogę być dumna i oczywiście jestem z takiej kursantki! Patrycja jest bardzo dokładna i mądra. Poradziła się, wymęczyła mamusię i stworzyła takie cudenko!
Jak na pierwszy raz - REWELACJON! :skacze: aż się boję co będzie dalej :blink:
tak trzymać Pati! jesteś na dobrej drodze i na pewno jeszcze nie raz uradujesz nas pięknymi rzęskami!
nie ma co się martwić czasem. skrócisz czas z ubiegiem czasu. pamiętaj co mówiłam: "najważniejsza jest jakość, czas się skróci później"
Pati, WOW :wow::*
no no rzeczywiście bardzo ładnie, czekamy na więcej zdjęć :)
Ja dawno niczego nie wrzucałam to teraz machnę :) uzupełnienie po 3 tyg. rzęsy C 0,10 12 i B 0,07 11,10,9,8
i uśmiechnięta buzia :)
dziewczyny prace super:) ale te rzesy L są okropne:/ oczywiscie to moje zdanie . Wygladaja strasznie sztucznie jak odgiete zalotką :)
Pati jak bym nie czytała forum to nie uwierzyłabym że to pierwsze Twoje rzęski , rewelacja :ok:
Pati, rzęsiska wyszły rewelka. :] Muszę się zgodzić z Monią - dla mnie te L to jakieś kpiny i porażka 2 w 1. :[
nie byłabym tak kategoryczna do tych L-ek. nosiłam je w wykonaniu Aguli i były to najpiękniejsze rzęsy jakie dotychczas nosiłam. niestety były to 0,15 2:1 więc na bank obciążały, co nie zmienia faktu że były przepiękne i każda klienta mówiła WOW na ich widok.
1:1 C 0,15
Prawe oczko coś nie wyszczotkowałam wystarczająco, pani ADHD... ;)
Patrycja Zdolniacho jedna! Pięknie :ok:
Cataleya. śliczne rzęsy. Równiutko, czyściutko ślicznie :ok:
śmieszna och jak ja lubie takie rzęsy. W ogóle nie widać że to przedłużane. Bardzo ładne, bardzo !
To może dzisiejsze uzupełnienie 2D wstawię.
Cioteczka moja po 5 tygodniach (klej Ultra+B evo - polubiłam ten klej :skacze:) . Specjalnie przeciągnięty czas, ponieważ chciała zobaczyć w jakim stanie są jej rzęsy. Nosi je od 24 lutego. Dodatkowo rzęsy na prawym oczku przypalone zapalniczką "Palenie szkodzi rzęsom" :skacze:
Rzęsy w bardzo dobrym stanie.
Chciałabym aby wszystkie klientki tak traktowały swoje rzęsy jak ona. Zero tłuszczów zero kresek i innych udziwnień. Tylko cień.
Szkoda tylko, że nie daje się namówić na C :/:
Tutaj mix : Mink 0,10 "B" 8,9,10,12,10 z podwójnie ścinanymi 9,10 (bardzo lubię te podwójnie ścinane rzęsy dokładać do zwykłej, ślicznie się łączy i trzyma jak diabli)