-
Odp: Witam wszystkich
Witam wszystkich;)
Jestem na drugim roku kosmetologii. Niedawno zrobiłam kurs paznokci, a już niedługo rozpoczynam pierwsze próby:) Chłonę informacje z forum (dużo tu mądrych rad, których oczywiście na kursie nie przekazano), aby robić jak najmniej błędów i móc skupić się na odpowiednim wypiłowaniu pazurka, krzywej C i ogólnie estetycznym wyglądzie moich pierwszych tworów:D Zobaczymy jak będzie:) Pozdrawiam!:)
-
Witam wszystkich serdecznie,
Od kilku lat interesuję się stylizacją paznokci. Ukończyłam profesjonalne kursy, ale nadal chcę zdobywać wiedzę w tym temacie :macham:
-
-
Witam wszystkich,
Nazywam się Ania i prowadzę salon kosmetyczny, mały bo mały ale zawsze swój. W dodatku zajmuje się dystrybucją artykułów jednorazowych do gabinetów kosmetycznych oraz spa i artykułów do gabinetów medycznych firmy Def-Pol.
Obecnie nasz salonik ma ok 200 stałych klientów. Służę pomocą w sprawach kosmetyki oraz dystrybucji i wyposażenia.
Życzę wszystkim miłego dnia,
Anna.
-
Witam. Zaczynam trochę nie po kolei. Ponieważ pierw wprosiłam się na wątek dotyczący modeny a dopiero się witam, ale mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone.
Bardzo fajne i pomocne forum. Lecę dalej się kształcić :P
-
odrobisz jakąś pokutę i bedzie dobrze ;)
Witam wszystkie nowe osoby :*
-
Dzien doberek... ja tez zaczełam nie po kolei hehe :) za co przepraszam... ale ledwo sie odnajduje tutaj na forum :)
Poki co ogladam czytam i nadziwic sie nie moge jakie tutaj cudownosci :)
-
:ok:Witam wszystkie nowe osoby.
-
-
witam serdecznie mam na imie marta i pazurkami zelkowymi interesuje sie od kilku miesiecy robie sobie i mam kilka klientek bede czekala na wskazowki co moge jeszcze poprawic w moich pazurkach
-
witam wszystkich , jestem Maria , paznokciami zajmuję się prawie 2 lata , czasem tu zaglądam i czytam a teraz postanowiłam również się udzielać , pozdrawiam wszystkich :)
-
witajcie ;) zapraszamy serdecznie
-
Witam jestem tu już długooo a nawet się nie przywitałam :oops::torba:
A więc nazywam się Asia mieszkam w Gdańsku
robienie paznokci traktuje jak hobby :D
skończyłam kurs stylizacji paznokci w Pruszczu Gdańskim
I bardzo miło mi was w końcu powitać :):)
-
-
Witam wszystkie nowe osoby
rozgośćcie się i zarezerwujcie duuuuużżżżżżo czasu
bo jest bardzo wiele ciekawych tematów do przeczytania ;)
-
Witam ponownie po dłuuugiej przerwie;)
Ciężko będzie nadrobić mi wszystkie tematy ale chociaż kilka ostatnich może uda mi się przeczytać;)
-
Witam,
Z tej strony Władcy Stylu - grupa zapalonych stylistów :) działamy w Krakowie i będziemy bywać teraz częściej na tym forum! :)
-
Witamy
Tapnięte z Htc EVO 3D
-
Witam Wszystkich. :skacze:
-
-
-
Witam i ja bardzo serdecznie :)
-
to ja też się przywitam,
Witam was forumowiczki, jestem tu nowa, ale mam nadzieję że znajdę wiele potrzebnych informacji na temat paznokci :):)
-
julietta witamy :) na 100% coś tu znajdziesz :)
-
witam wszystkich, jestem z Bydgoszczy mam 45 lat, 2 dzieci w wieku 12 i 13 lat. Jeszcze nie zajmuję się stylizacją, ale zamierzam w najbliższym czasie iść na kurs i zająć się stylizacją zawodowo. Nie wiem za bardzo na co się porywam, boję się ale muszę zacząć coś swojego bo po 25 latach straciłam pracę i muszę wziąć sprawy w swoje ręce. Chętnie posłucham wszelkich rad i sugestii. Dziewczyny pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!!
Gosia
-
witamy;) to trafiłas na bardzo dobre forum;))) proponuje czytac dokładnie każdy temat:))na pewno dużo się dowiesz i nauczysz:ok:
-
Witam wszystkich :) Jestem Ilona , a paznokciami zajmuje się od około 2 lat i jest to moja pasja i praca :)
-
-
nazywam się Angelika,witam wszystkie forumowiczki;)
-
Witam Wszystkie Nowe Osoby
na pewno każda z Was znajdzie tutaj coś ciekawego dla siebie :)
-
Witam wszystkie nowe osóbki :) Gosiu na naszym forum, na pewno znajdziesz mnóstwo przydatnych informacji także zachęcam do czytania :)
-
hej, hej :D
ja również witam się z wszystkimi :skacze:
Pazurkami zajmuję się bo to moje hobby, wykonuję je sobie, z racji tego, że się dopiero uczę. Jakieś pół roku temu zaczęłam się tym bawić :) mam nadzieję, że jeśli będę miała jakieś problemy, to znajdę tu Waszą pomoc :) :*
-
witaj, witaj
znajdziesz tutaj wiele cennych informacji ..
-
Witam :-)
Mam na imie Aga, mam 37 lat i mieszkam w niemczech od 29 lat.
Z gory przepraszam za bledy, ale moj polski nie jest juz najleprzy...rodzice zmuszali mnie do nauki pisania po polsku - cale szczescie, wiec postaram sie jak najlepiej pisac - jak tylko umiem! :-))
Od 8 lat prowadze wlasne studio, a paznokciami zajmuje sie od 10 lat.
ciesze sie ze tu trafilam :-)
-
-
-
Witam serdecznie nowe koleżanki :przytul:
-
hej, hej,
ja również witam się z wszystkimi użytkownikami forum ;) jak dotąd byłam wyłącznie Waszą czytelniczką, baardzo dużo interesujących tematów na forum jest poruszane, kopalnia wiedzy, dlatego zamierzam brać w nim czynny udział ;)
a przede wszystkim wiele inspirujących prac!!
stylizacją paznokci nie zajmuje się zawodowo, jest to moja pasja, większość pazurków wykonałam na swoich dłoniach, zapraszam do odwiedzenia mojej nowo powstałej stronki Kasiabugdal fotogaleria nie jest może jeszcze zbyt bogata - pracuje nad tym ;) mile widziane komentarze w książce odwiedzin (słowa krytyki również) :)
pozdrawiam
-
Cześć.Świetne forum:ok: Od kilku lat przedłużam paznokcie, teraz planuje zająć się tym zawodowo. Mam stracha, nie mam pojęcia czy sobie poradzę.Witam wszystkie pazurkomaniaczki!:P
-
Hej! jestem tu nowa:)
bardzo spodobało mi się to forum dlatego postanowiłam się zarejestrować :)
Interesuję się stylizacją paznokci ale niestety jestem amatorką.
Mam nadzieję, że któraś z Was doradzi mi jakiś kurs:)
podam Wam mój adres bloga: (;Blog o modzie i stylizacji paznokci;)
Pozdrawiam! :przytul: