A ja bm powiedziala ze 200 % :D
Meg przelicznie po zmianie :)
Printable View
A ja bm powiedziala ze 200 % :D
Meg przelicznie po zmianie :)
dziękuję Wam bardzo :*
Meg, ja chyba na miejscu tej Pani wyszłabym z tego salonu i chyba nie zapłaciła!! Ja znawcą nie jestem ale tipsiary chyba robią lepiej niż w tym salonie :wow::wow::wow:
Po jest pięknie ^_^
Red, poradziłaś sobie rewelacyjnie :ok:
Dobrze, że wytłumaczyłaś dziewczynie, że mimo wszystko nie powinna zrywać sobie pazurków (swoją drogą dlatego też mnie ciężko jest brać od moich stałych klientek dodatkowe pieniądze za zdejmowanie starej masy, bo wtedy często same ją zrywają by zaoszczędzić).
Meg Twoje wykonanie oczywiście boskie. Twoja klientka sporo poprzednie paznokcie przepłaciła, choć nie były one najgorsze jakie widziałyśmy za tę cenę, przynajmniej się trzymały ;)
RedSunset. Meg super metamorfozy :)
Meg piekna metamorfoza :wow:. Roznica kolosalna! I jakie piekne kwiatuszki :love:
Red takim do rozumu nie przemówisz ale udało Ci się zrobić ładne pazurki :)
Meg Ty chyba przywróciłaś tej klientce wiarę w stylistki :D
Meg, o masakra, 120 zł? no nieźle :o jeśli tamte pazurki były tyle warte, to za Twoją poprawkę powinna dać kilka razy więcej :D Miodzio pazurki i piękne kwiatki :love:
Frencz 3 tygodniowy już trochę dobity, później fotka po zdjęciu żelu, i frencz na naturalnych ;) To moja spracowana lewa dłoń :D
Red ,kazda z nas ma chyba takie klientki,ktorym mowisz cos ,a one i tak robia swoje.Jakby do nich nie docieralo!
Meg ,swietna robota!
mała metamorfoza :)
proszę nie wyzywać za prostego frencha, ale to jest normą
u tej pani. I wiem, że jak jej tak zrobię, to zawsze wróci ...
Red wow paznokcie lepiej wyglądają i śliczne zdobienie :)
Meg te "głupie baby" nie wiedzą jak ma wyglądać stylizacja..i dużo mówione już było, że jak salon to na pewno lepiej :P
Nanami bardzo ładne i nawet pasuje ten prosty french:)
Jotka świetne naturalki :D
Nanami, przy takich krótkich prosty frencz źle nie wygląda :) Bardzo ładnie wykonane pazuraski :)
Jotka, masz śliczne pazurki naturalne ;)
Marta, nie jest zupelnie prosty i ładnie wygląda :)
Marta wcale nie prosty ten frencz, ja na takich krótkich pazurkach też nie uśmiecham za mocno. Jak dla mnie naturalnie wygląda i bardzo mi się podoba.
Meg przepiękna robota, a ta babeczka skoro była w stanie dac za coś takiego 120 zł to Tobie 240 zł przynajmniej się należy :D
Red świetnie wyprowadziłaś te pazurki już na tym etapie, a ze zjadaczami tak jest, ja tej swojej też tłumaczyłam, mało tego razem byłyśmy nad jeziorem i dokładnie już wiem skąd się wzięły jej wszystkie zapowietrzenia, nie krępowała się nawet przy mnie ich podjadać :porazka:
Meg metamorfoza w 100% udana, pazurki cudne, takie świeżynki :) niezwykle estetyczne . Widać, że masz wielki talent i dar do robienia pazurków. :)
Dziękuję Sami:* Ona twierdziła że tylko przy małym palcu podgryzała, ale że reszty nie tknęła zębami. Ogólnie mówiła że się pilnowała bardzo i właśnie z niewiedzy je oberwała :/:
Hmmm ogolnie moja kochana klientka nie wytrzymala z dlugoscia :/ jak widac na zdjeciu 2 paznokci brak ,trzeci nadlamany ...
Dalysmy rade ;)
lukasiatko - świetnie poszło , ja mam identyczną klientkę , zawsze jej mówię aby krócej zrobić bo urosną i połamie a ona i tak chce długie
lukasiatka świetna przemiana :)
Dziewczynki super metamorfozy :ok:
meg Twoja praca jak zwykle rewelka :love:
lukasiatko ale poniszczyła sobie pazury fajnie wyszły po "renowacji":)
Lukasiatko, super robota :)
Jotka, Nanami ładne metamorfozy :)
Lukasiatko ty zrobiłaś piękne coś z niczego - gratuluję! :)
lukasiatko to się nazywa zrobić dobrą robotę ;) Bardzo piekne to już po metamorfozie :) takie delitatne i schludne :)
lukasiatko, świetna robota! :) Paznokietki wyglądają teraz bardzo zgrabnie :)
Taka moja mała przemiana ;)
Załącznik 45105
wisienkakwspz super pazuraski, french bardzo ładny i estetyczny choć mnie aż świerzbi żeby podpiłować boczki :D
Robione na konkurs Moonowy
Załącznik 45113
Załącznik 45114
no no no choco mialas wyzwanie, super:D
wisienka - ładna metamorfoza :) tylko boczki ;)
choco - moon'owe świetne! :D
Wisienka super metamorfoza
Choco cudne :)
Choco rewelacyjna przemiana
Meg super, te przedto jak sprzed 5-lat moda :)
Lukasiątka swietna przemiana
Red baby takie niestety są, nie przyjda w pore z pozniej sie dziwia ze ta plytka taka jakas brzydka...ja nie wiem...
Red , Meg - świetna robota :) za te 120zł w zyciu bym nie dała :/
xjotkax, nanami7 fajne króciaki :)
---------- Dodano o godzinie 15:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:16 ----------
lukasiatko, Chocolatahttp://forum.wzorki.info/images/ranks/club.gif, wisienkakwspz - super przemiany :)
Boczki - wiem, wiem :P
chocolata rewelka :ok:
Choco - śliczne motyle!
Wisienka - ładna frenchowa metamorfoza, lubię piegi :D
Dziewczyny Wy wszystkie czarodziejkami jesteście, piękne metamorfozy :wow:
choco rewelacja:wow: same cudenka