Witam witam wszystkie :) ja jestem bardzo zadowolona z tego forum, dowiedziałam się mega duuzo fajnych rzeczy :)
Printable View
Witam witam wszystkie :) ja jestem bardzo zadowolona z tego forum, dowiedziałam się mega duuzo fajnych rzeczy :)
Witam nowe koleżanki:hi:
witam wszystkich nowych forumowiczów :):) :) :)
wielkie helo ;p
:skacze:
Witam wszystkie nowe forumki ;)
chciałam serdecznie przywitać się z wszytkimi na forum-:kwiatek:
witaj kasandra:macham:
Czesc:) jestem Agnieszka od sierpnia 2009 zaczelam robic paznokcie \w marcu 2010 zrobilam podstawowy kurs metody Żelowej po ktorym dostalam Certyfikat :)
kasandra_x, witamy i my :)
Agusia20, witam :) zapraszam do udzielania się :)
Witamy! Witamy! :macham:
Cześć :). Jestem Marta :)Bardzo początkująca stylistka paznokci ponieważ kurs ukończyłam niecały miesiąc temu:). Bardzo mnie to wciągnęło i mam nadzieję że przez to forum sporo się jeszcze nauczę :)
Witamy :kwiatek:
Gwarantuję, że znajdziesz tu wiele przydatnych informacji :)
Witam wszystkich. Mam na imie Marta. Jestem mama dwoch synow. I mieszkam w Holandii. Paznokciami zajmuje sie juz jakis czas, ale tylko amatorsko.
Marta witamy serdecznie :przytul::kwiatek:
witamy:D
marta325, rosse, witam obie Marty :D
Hej Dziewczyny ;)
Szukałam w internecie informacji na temat 'jak otworzyć własny salon' i w ten sposób natrafiłam na to forum. Dowiedziałam się już z niego kilku przydatnych informacji, więc dzięki Wam za to :)
Ja sama zajmuję się przedłużaniem i zagęszczaniem rzęs.
Kurs stylizacji paznokci ukończyłam 6 lat temu, ale miałam 3-letnią przerwę, więc od miesiąca znów wdrążam się w temat ;)
Pozdrawiam i witam na forum!
Witamy serdecznie:kwiatek:
Witam serdecznie i pozdrawiam Wszystkich:)
Jowita
KocieOko, tutaj jest naprawdę dużo cennych informacji i pewnie jeszcze nie raz je znajdziesz na naszym forum :)
ksiezniczka666, witam i również pozdrawiam :)
Witam wszystkich:) :P
Witamy witamy :kwiatek::kwiatek:
Witamy dziewczyny na najbardziej wypasionym forum z miłą atmosferką i niewyczerpanymi pokładami wiedzy o tematyce pazurkowej....i nie tylko !! :)
Witamy witamy :skacze::skacze:
witam wszystkich,
mam na imię sylwia mam 22 lata, kurs stylizacji paznokci ukończyłam w marcu, wasze forum przeglądam od dłuższego czasu jest najlepsze:Dmam nadzieję że mnie przygarniecie;):kwiatek:
http://s10.suwaczek.com/20090103650117.png
http://s4.suwaczek.com/200904251774.png
cześć ;)
pewnie że przygarniemy :przytul: