a ja po dwóch desperadosach i cos mi w glowie szumi .., ale zytam twardo ;P
Printable View
a ja po dwóch desperadosach i cos mi w glowie szumi .., ale zytam twardo ;P
moje randewu nie udane :( zakonczone płaczem..
4 dzien chandry... a myslałam ze juz minęło ;(
---------- Dodano o godzinie 21:34 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:30 ----------
nie wiem co to.. pierwszy raz zobaczyłam i mi sie za bardzo spodobało
:(
_________
ide na drugie randewu...
a do mnie koleżanka zadzwoniła ze sie pokłóciła z chłopakiem i chce u mnie przenocować ... fajnie by było ale jej nie lubie
a ja zrobilam sobie 3 pazurki i ide spac bo zmeczona strasznie jestem^_^^_^^_^
a gdzie reszta:P:)
jeden zrobilam rano fotke juz zamiescilam a reszta jutro bo padam
tak na raty:P
mam mala dzidzie,pracuje,gotuje itd,wiec musze to robic w nocy,a w nocy padam heheh
a ja zamierzam zaraz obejrzec horror Wrota do piekieł :boi_sie:
obym później usnęła :spi:
ti pochwal sie czy straszny ten horror bo lubię horrory więc może też obejrzę?
o boziu,ja juz nie moge wysiedziec na kapie a tu ejszcze horror,nie to nie dla takiej staruszko jak ja,heheheh
a ja bym se jakiś fajny horror obejrzała , ale taaaki na prawdę straszny!! a tak ogólnie to siedzę i na allegro szukam jakiś fajnych bucików bo u mnie w mieścinie jak zwykle nic ciekawego nie ma...
ja sobie swietne kupilam, ale juz ta aukcja jest w archiwum,biale open toe z cyrkoniami na mega duzym obcasie. boskie. dziewczyna wysylala z niemiec, wszystkie buty jakie miala byly super. przeszukiwałam własnie allegro ale juz ich nie ma
ten uzytkownik ma jeszcze drugie butry ktore chcialam, niestety nie ma mojego rozmiaru. nr aukcji 738150970
Sliczne wysokie Czolenka -delikatny wzorek -roz 40 (738150970) - Aukcje internetowe Allegro
byc moze mój rozmiar ;P
wróciłam z drugiej randki która wyszła bardzo spontanicznie.. i tez tylko na poł godzinki ale spoko...
boze nie ma to jak sie sie spotykac z byłymi chłopakami :glupek: :skacze:
---------- Dodano o godzinie 23:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:06 ----------
Zdaj później relacje :)
---------- Dodano o godzinie 23:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:06 ----------
od Ty babuleńko :* :]
o jakie śliczne!!
a ja sobie takie wyczaiłam BUTY KOWBOJKI obowiązkowe H115 - khaki - 39 (728068365) - Aukcje internetowe Allegro, w tamtym roku miałam takie same tylko musztardowe i ze skóry , tylko mi ojciec wywalił , nawet nie wiem dlaczego !! ;(
---------- Dodano o godzinie 23:29 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:28 ----------
Natalia i jak tam randka poszła?? druga będzie??:skacze:
A ja skonczylam mojego nowego szpica akryl.na formie i pierdyknelam na nich kwiatki:)I ogladam profil tej dziewczyny co ma zdjecia innych:)chyba to ona???????
---------- Dodano o godzinie 00:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:04 ----------
moze jak mi sie bedzie nudzic :skacze:
ale nie wiem.. bo ja ŁAMACZka męskich serc jestem ;P hahahaha.... no i on mnie kocha juz hoohohoho dobrych pare lat.. i juz sie z tym pogodził ze nic z tego nie bedzie.. a tu sie z nim spotkałam i znowu sobie pewnie bedzie cos myslał.. ale to nie moja wina :] to nie chłopiec dla mnie... złe towarzystwo itd... a ja grzeczna dziewczynka jestem http://uhos.pl/img/76993aniol.gif :D
'Mówią baw sie i ciesz, kochaj, całuj, często grzesz..Chociaż diabłu dusze dasz, życie tylko jedno masz' Haaa !! :lol:
ide sie ogarnąc i spac.. a jutro Was opuszcze bo jade na działke.. nie piszcie za dużo !! ;P
---------- Dodano o godzinie 00:07 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:05 ----------
i pierdyknij foto jeszcze :P.. łojjj brzydkie słowo :nie_powiem: ;P
:macham:
hahaha jakie brzydkie??????Juz pier....tylko musze wstawic:)
no ja właśnie skończyłam ogląda horror
na poczatku było parę strasznych scen, a pozniej to juz tylko sama bajka
ide spac
jem swieze buleczki i ogladam film
Zaraz zrobie sobie śniadanko i zastanawiam się jaką nauczke dać chłopakowi ;).. echh..
a co zmajstrował ? :P
jem pączka i popijam jogurcikiem z pomarańczą i melisą.. oraz ucze sie wiersza..
a zaraz ubrac sie itd i na działke..
A ja wrocilam z pracy,troche tu posiedze i chyba trza sie za sprzatanko w domu brac bo kolezanka na pazurki przychodzi no i moje mi sie znudzily (tydzien czasu)I nowe kwiatki porobic tez bym chciala ale nie moge sie oderwac od forum:)
Oszukał mnie. miał być u babci poszedł sie poszlajać z znajomymi.
Właściwie to zastanawiam sie czy z nim zerwać.
Zero odpowiedzi na sms, nie odbiera telefonu tylko o 23 chyba przypadkiem sie odebrało i słyszałam ulice muzykę i rozmowę.
gakka no to masz lipe:/
dzidziu fajne te butki, czarne mi się podobają, powiem ci że nigdy nie miałam tego typu butów bo mi się zdaje że mi nogi skracają... ale też już się zacznę rozglądać za jesiennymi. o i odkopie z zeszłego roku zobaczę w jakim są stanie:) jak znajdziesz coś fajnego to przeslij jeszcze linka (buty i torebki to jest coś czego nigdy nie ma za wiele..:) )
a ja pije kawke, moje pazury które wczoraj zdjęłam bo za mocno przyrąbałam w szafkę jeszcze bolą, są w opłakanym stanie.. dziś sobie nie założe, może cdokupie jakieś ozdóbki czy coś i dopiero.
musze pare fotek na forum powrzucać i posprzątać nieco, żadna nic nie wie na temat farbek akwarelowych? (założyłam wczoraj temat)