Choco widziałam na fejsie :o
metamorfoza super ! Przeszłaś samą siebie :P
bardzo mi się podobają !!
Printable View
Choco widziałam na fejsie :o
metamorfoza super ! Przeszłaś samą siebie :P
bardzo mi się podobają !!
Pięknie dziękuje:)
Ale lubię oglądać takie przemiany ^_^ Jak z takich króciutkich pazurków takie cuda wychodzą :yess:
Super metamorfozy :) ale ta konkurskowa wymiata :D :ok:
Rekonstrukcja pazurków
Taisia super, a jaki tunelik boski :)
Taisia, przemiana świetna, faktycznie cudny tunelik :love:
Marta, Twoje pazurki zawsze są śliczne :)
Taisia przemiana super :):ok::ok:
MartaOSz po prostu prześliczne :kwiatek:
Marta super zmiana a jak sie blyszcza...
Podoba mi sie ten coverek na nich :)
Marta - zniewalająca metamorfoza ;) super!
taisia super pazurki :D
marta cudne!! Czego używasz do nabłyszczania, bo moje jakoś nigdy tak nie lśnią ;)
MartaOSz bardzo ładne
Marta, ja kocham Twoje pazury...Wszystkie bez wyjątków!! Metamorfoza piękna ^_^
Marta bardzo mi się podobają te pazurki sama bym takie chciała. :)
MartaOSz bardzo ładne i pasujące do każdego ubioru i makijażu ^_^
Marta wszystkie twoje prace są piękne, dopracowane w każdym calu ta też jest cudna:ok:
Az dziwne jak paznokcie zelowe/akrylowe moga zmienic dlon cos pieknego. Dobrze ze wymyslili takie rzeczy:D
MartaOsz przepiękne delikateski!!
a moje bardzo, bardzo krogulcze... odrost 2 miesiące... przed grubasy przez tą koronkę:(
Evelyn - świetna metamorfoza. Po zdecydowanie lepiej ;) tylko jak klientka wytrzymała z takim odrostem.
Evelyn świetna metamorfoza !! Po zdecydowanie lepiej :)
Evelyn. "po" zdobienie świetne:)
MartaOSz złotka wymiatają ;) Czym zrobiłaś tą przepiękną końcówke??
Marta, pieknie tworzysz. Pazurki pani miala bardzo zniszczone aczkolwiek dostrzegam bardzo fajny ksztalt plytki.
Evelyn okrutnie grube te pazurki ale widac, ze robisz bardzo dobra robote skoro tyle wytrzymaly. Jestem pod wrazeniem. Metamorfoza jak najbardziej korzystna.
Evelyn śliczne różowy to mój ulubiony kolor:)
Taisia bardzo fajna metamorfoza:)
Marta twoje zapierają dech... każde bez wyjątku...
Ewelina łał ale mega odrost :D po kolorek boski:):)
wszystkie metamorfozy swietne!:P aja dodaje mojej cioteczki. hm dziwna ma plytke takie biale plami mowi ze ma od zawsze poki pamieta. kto wie co to moze byc?
To jest chyba brak jakiejś witaminy. Niestety nie wiem, której haha a poza tym nie jestem tego pewna :D Ale stawiam witaminy ;P
Moim zdaniem trwałe uszkodzenie mechaniczne paznokci :)
Ja słyszałam, że takie plamki to brak jakiejś witaminy, jak i stwierdziła ducek07, ale też nie pamiętam niestety jakiej :/: Może w aptece by coś farmaceuta coś doradził cioci :D
Moja siostra regularnie grzebie cos przy pazurkach, nie obgryza paznokci ale skorki na okolo i wygladaja jakby zawsze miala wyciete a im wiecej grzebie, tym ma wlasnie wiecej takich bialych plamek...
Za pewne witaminki na pazurki by sie przydaly :)
kasiaa to brak cynku... gdzieś czytałam
w chorobach paznokci czytałam "...białe plamki - uraz macierzy paznokcia, niedobór cynku (zastosuj odpowiednią dietę)..."
ale pazurki wyszły fajnie
No i proszę i się wyjaśniło ;) A w czym jest cynk? Wie ktoś?
Dziekuje dziekuje dziewczyny za przemiłe opinie :*:*
anika Tam odrobina złotegopyłku jest :)
Zuzanna to prawda uwielbiam robic tej dziewczynie paznokcie.....Raz ze idzie szybciutko formy sie fajnie ukladaja itd......to jeszcze z kazdych jestem w miare zadowolona ;);)
ducek, sporo cynku znajdziesz w pestkach dyni i słonecznika :) Cynk występuje też m.in. w kiełkach pszenicy, rybach, mięsie drobiowym, grzybach, jajkach i pieczywie z pełnego ziarna (najlepiej jakby miał właśnie posypkę lub w swoim składzie słonecznik i dynię, to już by był ideał ;) ). Można go owszem dostarczać w tabletkach zakupionych w aptece, mają one albo w składzie sam cynk (z doświadczenia wiem, że są dość drogie, a przynajmniej u nas są tylko te z wyższej półki), albo też dodawany jest do preparatów ze skrzypem polnym - wtedy to już jest taka typowa kuracja dla włosów, skóry i paznokci :) Moim zdaniem jeśli ktoś podejrzewa u siebie niedobór cynku, dobrze jest połączyć zmianę nawyków żywieniowych wg. tego co napisałam z suplementacją w postaci tabletek. Niestety na efekty takiej "kuracji cynkowej" trzeba poczekać minimum 3 miesiące :/:
Kasiu nie potrzebny byl ten brokato-holiogram oczywiscie moim zdaniem jednak we french-u koniecznie musi byc widoczna linia usmiechu;)
hairkama: życzenie mojej cioci :) sama wybrala sobie ozdobe i sama zazyczyla gdzie ma być takze hihi
a to paznokcie drugi raz moja cioteczka robila X lat temu na swoj slub i teraz drugi raz u mnie :) ale dzieki wielkie przekaze jej zeby jadla co jest duzo cynku :)
Czyli w miarę dobrą mam dietę ^_^
Kasia a no to chyba zeee to zwracam honor;p