moim zdaniem pazurkom nic nie brakuje:ok:
a to moje Mat&Błysk
http://img710.imageshack.us/img710/2...07621kopia.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Printable View
moim zdaniem pazurkom nic nie brakuje:ok:
a to moje Mat&Błysk
http://img710.imageshack.us/img710/2...07621kopia.jpg
Chechlol, jak zwykle piękne :ok:
Chechlol jak zwyle piękne kwiaty i szpice od raz poznaje czyja to robota:ok:
Dawno tutaj nie zaglądałam, a tu jak i przed miesiącem (bo miesiąc mnie nie było :P) Chechlol nadal króluje w tym temacie :skacze: Brawo:yes:
chechlol bardzo fajne:ok:
u mnie takie coś
kobitki macie wielki talent do lepienia kwiatuszków.:cwaniak2:
Evelyn. kwiatki bardzo ładne, napisz jak robisz ten zawijasek w środku, ja dopiero się uczę kwiatków i jak próbowałam coś takiego to mi nie wyszło
malinowa robię kulkę lekko rozciągam, trochę więcej niż na taki zwykły środek, przerywam ją pędzelkiem i kawałek "zagarniam"pędzlem do środka:P i jest
całe to zaznaczone to jedna kuleczka
no właśnie mi jakby tego akrylu brakowało za zawinięcia do środka, teraz mi rozjaśniłaś jak to zrobić, niby wydaje się proste jak się widzi taki kwiatek a jednak takie nie jest, muszę sobie to chyba zapisać, dzięki wielkie, już ptaszek leci
Evelyn muszę spróbować:) nigdy tak nie robiłam
Chechlol bardzo fajne, ale mi tam barkuje jeszcze czegoś w środeczku kwiatka :P
Evelyn piękne zdobienie :)
Dziewczyny poleccie mi na szybko tani i dobry pedzelek do lepienia kwiatów, swój wczoraj zepsułam, rozwarstwia sie i nie da lepić płatków :(
Koloru czerwonego uzywa wylacznie Administracja forum.
Regulamin, pkt 4
Evelyn. to sa kwiatki w moim stylu, takie lubie, swietna robota. Milo zajzec znow na forum- zima wiecej czasu :)
Kilka ostatnich prac. Praktyka robi swoje, a jeszcze kilka miesiecy temu nie mialam pojecia jak kulke z akrylu parwidlowo podniesc ;) Zuzia Moze da sie go uratowac sprobuj przyciac odstajace wlosie.
Evelyn genialne geeeenialne!!!
A to mój jeden zbliżenie i na sztucznych łapach - "Halince" która ma dwie prawe ręce hahah noo ale nikt nie jest idealny :P
Chechlol, piękne, mega mroźne ;)
Niunia, bardzo ładne zdobienia :)
Mała Mi śliczne kwiatki ;) chciało Ci się robić wszystkie takie same na sztucznej rece? :D ja na sztucznej zawsze robie kazdy inny, żeby się pobawić i sobie poćwiczyć :D
ilonkja kwiatki kwiatkami, ale ogólnie śliczne paznokcie i całe zdjęcie :) wydobyte piekno :)
niunia ekstra !! a jak zrobilas takie mautkie idealne spiralki ? ^_^
Mała Mi .. tez podziwiam ze chciało Ci się robić wszystkie takie same.. szkoda materiału ;P
PS kwiatuszki są przesłodkie
Evelyn tez musze sprobowac tego zakręconego środka :skacze:
chechlol ah te Twoje kwiatki rozpoznawcze :skacze:
Noo yhmm już taki dziwny ze mnie ludzik :P hehe ćwiczę całe sety bo mam problem z czasem wykonania nie wyrabiam się za nic w 2 godzinach no ale walcze jak lew :D a materiału mi nie żal bo jak mi się jeden akryl skończy to mam około 96 innych :D
przepraszam za offtop :)
dziekuję dziewczyny!
niunia... no no zapiera dech w piersiach i wykonanie i ilość tych zdobień:wow:
MałaMi też cudowna praca i to połączenie czerwieni z żółtym bardzo ciekawe!!...też muszę spróbować
niunia te w ramce wymiatają :) super efekt i ładnie Ci to wyszło :)
Przypominam...
4 pkt regulaminu :
(...) "Dziękujemy" TYLKO za użyteczne posty bądź zdjęcia. (...)
natalia268 zeby zrobic takie spiralki uzylam wykalaczki i bialego zelu. cienka niteczke zelu owijasz wokol wykalaczki i do lampy. Rada nie utwardzaj zbyd dlugo bo bedzie ciezka ja sciagnac z wykalaczki :) mozna uzywac innych kolorow.
Niunia ćwiczenia naprawdę niesamowite:) podziwiam:)
niunia84 - jestem pod wrażeniem Twoich prac, są po prostu the best.:cwaniak2:
niunia84 rewelacyjne i takie różnorodne,brawo
MalaMi280783 bardzo ładne kwiatki i świetna kompozycja
A to moje konkursowe - " Elegancja paznokci salonowych"
bez miejsca.
http://images49.fotosik.pl/1207/89ab3f464fba039fmed.jpg
---------- Dodano o godzinie 11:27 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:23 ----------
i jeszcze inne ujecie.
http://images38.fotosik.pl/1243/c68ed5126da41117med.jpg
diamentowa21 bardzo ładne te Twoje pazurki
a to moje z tego samego konkursu:)
http://img403.imageshack.us/img403/2...09821kopia.jpg
Kasiu, ale ty skromna jesteś.....;)
Gratuluję II miejsca:przytul:
Chechlol sliczna praca, zobienie super się prezentuje :)
Dziewczyny cudeńka tworzycie ! ..też bym tak chciała :(
dorzucam cos od siebie :)
prezencior :)
zatopione kwiatki akrylowe, troszkę kruszonego lodu, pierwsze akrylowe pazurki
Musisz je bardziej robić przestrzenne bardziej uwypuklać ale jak na 1 raz nie jest źle. :)
Taisia jak przestrzenne jak malinowa napisala ze zatopione? nie widac wtedy konturu :) ja dodalabym kolorek zeby byly widoczniejsze ale co ja wiem ja nie wtapialam jeszcze :)
no nie mogą być zbyt przestrzenne, bo by nie dało się ich zatopić, na serdecznych są dwie warstwy płatków, ale zdjęcie tego nie oddaje, a z tym kolorem to dobry pomysł, chciałam zrobić cieniowane, ale jeszcze mam małe doświadczenie z tym cieniowaniem, a poza tym dziecko bardzo mi przeszkadzało więc wolałam zrobić jednokolorowe
Chodziło mi żeby były takie troszkę bardziej uwypuklone to by bylo widac te kontury bardzziej
Malinowa bardzo ładne wyszły:) Nie mogą być wypukłe bo by się ich nie udało zatopić, a tak to wygląda jakby w akwarium pływały. Fajnie to wygląda jak jeszcze jest jakiś kolorowy podkład..
pudełeczko z brokatem
Malinowa następnym razem jakąś witrażówką zalej, wtedy będzie bardziej widać przestrzenność ;)
samaron, że też na to nie wpadłam, mam błękitny witrażowy żel od dobrejrady, pasowałby tu idealnie, jak będę robiła uzupełnienie to polecę tym żelkiem po całości, ale powiem Ci, ze na żywo widać ładnie każdy płatek i małe wypukłości też, a na zdjęciu tak sobie, dzięki za wskazówki, nie ma jak to pomoc bardziej doświadczonej koleżanki:)
Ja się sama uczyłam kwiatków na samym początku,po 4 latach zrobiłam sobie kurs Nail Art i tam się uczyłam jakichś fikuśnych kwiatów. Bardzo przydatny.