tyna332, witam :)
suonko, witam :) pewnie, że przygarniemy, to forum uzależnia, wiec czy chcesz czy nie to zostaniesz :D
Printable View
tyna332, witam :)
suonko, witam :) pewnie, że przygarniemy, to forum uzależnia, wiec czy chcesz czy nie to zostaniesz :D
Witamy baaardzo serdecznie :)
i ja witam nowe koleżanki:hi:
ja również witam wszystkie nowe forumowiczki:)
Witam wszystkich!mam na imię Beata:) jestem mało doświadczona w stylizacji paznokci,dopiero sie ucze w szkole kosmetycznej.Myśle że znajde tu dużo informacji na ten temat,te forum jest naprawde super panuje tu miła atmosfera.pozdrawiam wszystkich serdecznie:kwiatek:
Witamy Cię serdecznie Beata
Tak ,Tak nie mylisz sie ,dużo sie tutaj nauczysz ,
powodzenia
Beatko witamy :)
atmosfera rodzinna wręcz bym powiedziała :D
Witam wszystkich bardzo serdecznie:] Jestem tu nowa.Mam nadzieje ze znajde tu odpowiedzi na nurtujace mnie pytania i poznam fantastycznych ludzi:)
Witam Sylvinka ludzi fantastycznych tu jest mnóstwo, a i odpowiedzi na wszystkie pytania też się znajdą. Miłej zabawy:D
Witam wszystkich :kwiatek:
Jestem Ania, mam 28 lat i dwoje cudownych dzieciaczków: Julcię (2 latka) i Sebastianka (3 miesiące)
Pazurki robię jako samouk od około roku mam nadzieję że podzielicie się ze mną swoimi uwagami i poradami co do ich wykonywania :P
Pozdrawiam wszystkich
witamy witamy :D
beatka, sylvinka, mikulek- witam serdecznie:hi:
Witam wszystkich :) Stylizacją zajmuje sie od niespełna roku i nie jestem jeszcze zbytnio doświadczona w tym zawodzie ale cały czas się uczę i mam zamiar otworzyć swój salonik:D Od dwóch dni przeglądam to forum i jest naprawdę świetny. Mam nadzieję że mi też pomożecie w niektórych kwestiach;) Pozdrawiam:)
Witamy bardzo serdecznie :)
Witam nowe koleżanki bardzo serdecznie;):kwiatek:
witamy wszystkich nowych użytkowników
Witam wszystkie nowo przybyłe:)
Witamy wszystkie nowe dziewczynki na forum :*:hi:
Witam serdecznie dziewczyny, miłego czytania:D
Witam ,:kwiatek:
A wiec jestem tu nowa:)
Stylizacja zajmuje sie od roku, narazie sie ucze:)jeszcze przede mna dłuuuuga droga:)
Pozdrawiam :):papa:
Asiek1006, Kasia1407, mikulek25, Sylvinka 27.08, beataS, witamy :)
oj ile nam koleżanek przybyło :) Witamy i zapraszamy do aktywnego udziału :)
Dziękuje za tak miłe powitanie:)Pozdrawiam:kwiatek:
Witam wszystkich serdecznie,
jestem początkujacą pazurko-maniaczką:] dziękuję że jesteście i że służycie dobrymi radami:kwiatek: nie raz jeszcze z nich skorzystam:cwaniak2:
Pozdrawiam was dziewczęta :przytul:
andźka, witam :) Tutaj można znaleźć wszystko, więc pewnie nie raz skorzystasz jeszcze :)