Ela :D prosze bardzo :D:przytul:
dziewczynki dziękuję :kwiatek:
Printable View
Ela :D prosze bardzo :D:przytul:
dziewczynki dziękuję :kwiatek:
pięęęęęękne pazurki Kama i te mega tunele:crazy::love:
Kamilko powinnaś pomyśleć o kursie instruktorskim!!!! Wiele kobiet mogło by się od Ciebie wiele nauczyć :)
dziękuję :*
Czaplutka przekazałam Ci to co wiedziałam :) fajnie, że pomogło to w Twojej pracy :)
Kamilac, śliczne te wiosenne i te tunele boooooooooskie
no no no Kamilko respekt ;) :good:
2 dni mnie nie było a tu tyle pazurów się namnożyło..... Wszystkie cudne i urzekające :) brawo dziewczyny :brawa:
Aż miło popatrzeć - jest na czym oko zawiesić...śliczne!!
A tu moje krzywe paluchy :D a na nich lekkie pipe, farbka witrażowa noi piegi :)
jak ja lubie końcówki w tym kolorze:D
śliczne kwiatki ulepiłaś:)
świetne kwiatuchy :D
zdolne bestyje z was
tera ja wam pokaże propozycję wiosennych pipe'ów... pseudo-pipe'ów bo cos mi nmie wyszły
http://images38.fotosik.pl/275/b52ba3d17b4a3cfdmed.jpg
http://images44.fotosik.pl/279/ca0b416357069c02med.jpg
kamila -śliczny czerwony frenchyk :)
woszczur - aż zapachniało wiosną ;)
A to dzisiejsze skosiki :) Na żywo ten błękit mnie urzekł ;) skórki oczywiście załatwiła sobie klientka... masakrycznie je poharatała-ale wygoi się :)
Załącznik 19338
woszczur- świetne zdobienie, super odcień zieleni
emilia- przepiękny błękit, wykonanie rewelacyjne
Emilko śliczny ten błękit ;)
Emilko oj tak skosiki superowe, super błękitne zdobienie
Jakie ładne wiosenne :)
ładne kolorki :D
Emilia B., cudowny kolor.! Zakochałam się w nich po prostu :) Piękne.
Emilia pzreśliczne te niebieskie i ten odcień niebieskiego cudowny, az wymiekłam
Emila świetne, kolorek cudowny
ale się wiosennie zrobiło :)
piękne prace
cudo !! tylko szkoda ze nie lubie skosow.. ale sam blekit, wykonanie i w ogole meeeeegaaaa !! :love:
co tam jest w tych pazurkach ? jakie ozdobki? :]
Pazurki przepiekne !! :love:
kamila1987 Nie masz krzywych paluchow ;P To po pierwsze... a po drugie są śliczne.. piękny frenczyk :) :love: mam mniej wiecej podobne kwiatuchy teraz na paluchach.. choć Twoje ładniejsze ;P
błąkitny skosik bomba... woszczur towje pazurki zawsze sa piękne i nie ma co sie powtarzac .... kamila ślicznie ci wyszedl czerony frenczyk