Nom. A teraz mi napisał że jest na pogotowiu. Nie wiem co on se myśli.
No ja nie maluje tymi farbkami niestety i sie nie wypowiem.
Jem bułkę ;p
Printable View
Nom. A teraz mi napisał że jest na pogotowiu. Nie wiem co on se myśli.
No ja nie maluje tymi farbkami niestety i sie nie wypowiem.
Jem bułkę ;p
no ja właśnie odgrzewam duszonki. zaraz sobie zjem i ide do łóżka pod kołderkę bo mi francowate grypsko dopadło;(;(;(;(
zizia co to są duszonki?
duszonki robi się w żeliwnym garnku na ognisku. albo w piekarniku. są przepyszne.a tu masz przepis.
http://forum.wzorki.info/jedzonko/69...html#post58270
dzieki kochana, okazuje się że robię podobne danie tylko bez buraka i ziemniaka:)
chciałabym sobie dziś poćwiczyć kształty i malowanie farbkami.. mam nadzieję że starczy mi czasu..
gaka ja bym go olała. zrobił to raz , zrobi następny. poco masz się denerwować. olej go.:skacze::skacze::skacze:
popieram Zizi
Chce go olać. Ale 2 lata robi swoje i moja wrodzona ciekawość czym był zajęty że nie mógł napisać mi smsa.
a ja chora jestem..... buuuu.... ;(
wkoncu znow online-wczoraj przyslali kompa spowrotem :)
widze ze mam troche do nadrobienia
witaj Rudi
A szukam linka do forum z rosji i nie moge znaleźć. Podacie? :P
hej rudi!!
ja właśnie ceruję, a na wieczór zabieram się za przeglądanie forum i te ćwiczonka zacznę
przelewy porobiłam
kawkę wypiłam
chwilka relaksu i wracam do pracy :P
sprzątam bo wieczorem mój przyjedzie
a ja zaskocze was nigdy byscie sie nie spodziewały :P
pazurki sobie robię:P
umyłam włoski, zaraz nakładam hennę, jak moja druga połowka wróci to kąpiel. tak się wkurzyłam na ten bridge ze mi nie wyszedł że szok..:)
myślałam że sobie coś obejrzę w tv, ale nic ciekawego nie ma (mam podstawowe kanały)
za to mogę wam polecić polski film 'zamiana', wczoraj oglądaliśmy jest jak na twory współczesnej polskiej kinematografii niezły :) tylko gąsowskiego bym wywaliła bo zupełnie tam nie pasuje...:)
wróciłama z kina z Harrego... ptotalna porażka jak dla mnie , w sumie tam się nic nie dzieje i zupełnie inny od książki... a teraz nadrabiam bo mnie cały dzionek nie było ....
i wcinasz bounty? :skacze::skacze::skacze::skacze:
a ja porównuje kredyciki samochodowe :)
:(a ja do lozeczk ide
nie już jakoś z bounty mi przeszło, okres dostałam hihi ;P
szkoda co??hehe