-
Odp: [Rzęsy] Galeria zdjęć i komentarze
A to ja się pochwalę
nie moją pracą co prawda - ale że Meraszka czasu nie ma na chwalenie się jej pracami- to ja to robię
Ja tu w roli modelki:skacze: Rzęsy wykorzystane to rzęsy two tones dostępne w Evo - kolor Oberżyna
http://pliki.wzorki.info/images/0ObCz.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/5MT7.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/gcFj.jpg
http://pliki.wzorki.info/images/0ObC...mages/gcFj.jpg
---------- Dodano o godzinie 09:52 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:51 ----------
kurcze nie wiem jak wgrać zdjęcia żeby nie przerażały swoim rozmiarem - czas chyba poczytać na ten temat ^_^ (dobrze jest, w razie czego zawsze możesz zmniejszyc jak klikniesz na fote - to rogami po prostu pociągnij do środka i już, lub wgrywaj przez "spinacz" - kiwaczek2)
-
Cytat:
Napisał
kiwaczek2
CAT - gdzie? Patrze i nie widze. Jakies pojedyncze widze ma prawym;)
ALA - no dzieki w koncu widze ze Lki mi sluza. No i patrzcie ludzie jakie ma tragiczne oczy;)
Na lewym oku dziewczyny na 1 zdjeciu rzeski czubkami lekko kieruja sie w strone zewnetrznego, na prawym jest duzo lepiej. Mnie na lewym tez tak czasem wychodzi bo mi troche niewygodnie przez nos a Agula mnie non stop za to opiernicza ;)
-
ahahaah - to ja widzę na odwrót. ale ja patrzę na zdjęcie na zamkniętych;)
-
Wstawiam kolejne wyklejanki:
1. 2:1
2. 1:1 + 2:1 ombre granatowymi
3. 1:1 - 1,30 h :jupi:
4. Uzupełnienie 2:1
-
1:1 0,15 C 8-9-10-11-10-9
Znów lewy kącik wewnętrzny troszkę się położył, a tak tego pilnowałam.... :huh:
Nie do końca wyczesane bo się bardzo spieszyła do pracy, ale wyszła szczęśliwa :P
-
No to dodam jeszcze raz :
moje pierwsze 3d - bo na ocenie tych najbardziej mi zależy :D
-
nadiuszka, nie używałam jeszcze L-ek od ciebie, bo są za ciężkie na rzęsy dla moich klientek chętnych na L-ki. będę pisała o L-kach bardzo dokładnie w przyszłym tygodniu, na pewno będzie post, a nawet dwa i dużo zdjęć z różnych perspektyw. na zachętę dodam tylko jedno zdjęcie L-kami 1:1. więcej szczegółów zdradzę w przyszłym tygodniu, bo zdjęć jest baaardzo dużo a muszę każde podpisać, uciąć, by nie było aż takie duże itd.
Cataleya, jestem pod wrażeniem twoich prac, brawo!
Kamzu, spróbuj robić więcej zdjęć, żeby mieć z czego wybrać. na tych zdjęciach niewiele widzę. mogę tylko zwrócić uwagę, że ominęłaś wewnętrzne kąciki.
-
marczewkowy, a czy ja się pytam o L-ki ode mnie? zapytałam się które to bo pewna rzecz mnie w nich zaciekawiła ;) zdradzisz firmę?
-
Nadia - a co Cię zaciekawiło :D?
kamzu - za mało zdjęć. widać jedno oko i to ni za dokładnie. na pewno lecą za bardzo w prawo na tym co widać
-
Wstawiam kolejne wypociny :P 1:1
-
Moje aplikacje z mocnym C o którym już zapomniałam. Zapomniałam jaki ładny efekt tworzą. 3 aplikacje , jedna ombre, druga 0,15 a trzecia 0,20.
-
Violcias - aż przekręciłam komputer do góry nogami by zobaczyć otwarte oko i się upewnić.pięknie i w ogóle i gęsto, ale za długie zewn kąciki. trochę w dół jej teraz lecą i są smutne.
-
Violcias - kiwaczek dobrze mówi.
A mnie się wczoraj trafiło takie coś.
Dziewczyna klei rzęsy od roku, jej babeczka wyjechała na stałe więc poszła do kogoś innego. Ten ktoś wykleil jej oczy 0,2 lub nawet 0,25 - tak do codziennego użytkowania. Jeszcze by uszło, gdyby nie to że sklejek na oczach masa, co 2 rzęsa miała u nasady taki krążek zaschniętego kleju (tak jakby były wcześniej doklejone do powieki ale się oderwało jak rzęsa rosła), rzęsy powichrowane szczególnie w kącikach wewnętrznych dlugości 1-2mm. Aplikację miała w całości wykonaną 11-tkami, tylko w wewnetrznych troche 10tek :blink:
Ponieważ to siostra koleżanki wyjątkowo zgodziłam się cos pomajstrować bez ściągania calości. Blisko godzinę rozklejalam sklejki, ściagalam odrosty, usuwalam rzęsy z "kołnierzykiem" kleju. Znalazł się nawet kwiatek - kepka przyklejona do 2 rzęs naturalnych :blink:
Co się dało uzupelniłam 0,12 i 0,15, a na kaciki wewnetrzne dalam nawet 0,10.
kategorycznie odmówiłam uzupełniania 0,18 lub 0,2, z resztą nawet nie upierała się.
Niestety nie mam zdjęcia po uzupełnieniu bo zapomniałysmy zrobić.
To co zamieściłam to w trakcie ściągania.
-
a czemu nie zdjelas wszystkiego>az tak sie upierala? bo to przeciez bez sensu robota dziubac tam. w sumie i tak nie są najgorsze haha:D
-
Cataleya 1981 zdjęcia i tak pewnie nie oddają tego koszmaru. Wszystko najlepiej widać jak się dopiero samemu pęsety w rzęsy wsadzi. Dobrze, że ta pierwsza raczej dobrze kleiła i babka wiedziała, że ta nowa źle robi
-
Cytat:
Napisał
kiwaczek2
a czemu nie zdjelas wszystkiego>az tak sie upierala? bo to przeciez bez sensu robota dziubac tam.
Upierała się że nie chce ściagać. Po swojemu myślę, że nie miała kasy bo tydzień temu wydała na takie coś. Wyszła zadowolona z poprawek, obiecala przyjść za 2 tyg na uzupełnienie. Zastrzegłam jedynie że jeśli mam jej uzupełniać, na tym co jest to wyłącznie po mojemu (0,12-0,15) i wtedy jest szansa że te rzęsy dojdą do siebie. Myślę, że w ciągu 2 uzupełnień zdejmę jej to wszystko i przekleję na delikatniejsze. Wie, że 0,15 ładnie wygląda bo jej siostra u mnie sobie robi. I szwagierka też ^_^
Fakt, najgorzej nawet nie wyglądają tak na 1 rzut oka, ale dyskomfort sprawiały - nie mogła ich przeczesać szczoteczką bo zahaczała wszędzie.
Ogólnie pytała czy będę kleiła norki prawdziwe 3:1 bo ta pierwsza dziewczyna jej robiła i bylo cudnie. Jak powiedziałam, że tak, to bardzo się ucieszyła. Więc akurat się szkolenie u Agulii przyda :skacze:
-
violcias, no proszę, jaka poprawa jakości :ok:
Gorzka, piękne!! (jak zwykle zresztą)
Cataleya, ta kępka jest niezła!! pewnie jej się w pewnym momencie znudziło ;) podiwiam pomysłowość niektórych dziewczyn
-
Cytat:
Napisał
kiwaczek2
Violcias - aż przekręciłam komputer do góry nogami by zobaczyć otwarte oko i się upewnić.pięknie i w ogóle i gęsto, ale za długie zewn kąciki. trochę w dół jej teraz lecą i są smutne.
kiwaczek2 :*dziękuję... miło
A to powiedzcie dziewczyny co mam tam dokleić przy uzupełnieniu ? jak dałam tam 11 ( kleiłam od 7 do 11 ) to nie dawać 11 tylko 10 ?
-
Zejść z rozmiarem delikatnie w kąciku zew
-
w sumie na końcu są 10 bo zawsze schodzę tyko może za mało :(
-
A te na moich oczkach :)
Koszt duży. Od godziny cały czas kicham. Druga stylistka z boku zakładała też rzęsy i męczę się strasznie od oparów, kichanie katar wymioty ból głowy :/: Blink się pogorszył i to bardzo. Śmierdzi okropnie. Stylistka mi kleiła na mój klej i na moich rzęsach ale aż zatykało mi nos od oparów z sąsiedniego łózka.
-
Na moje oko troszke za duzy odstep od powieki. Na drugim zdjęciu mam wrażenie że widzę sklejki ? Może to tylko zdjęcie ale sprawdź :)
Moje z dzisiaj:
1:1 0,15 C 8-10-12-11-10
-
Cataleya ponad 2 mm od powieki. Pani jest Instruktorem tak zakłada, tak uczy. Mówi że w ten sposób unikają alergii...
możliwe to? Może coś w tym jest? Mam 12 z tym odstępem wyszło 14. Na uzupełnieniu założymy 10.
-
dla mnie też za daleko ..
-
I mi też się wydaje, że jakoś daleko. Chociaż fajnie, konsekwentnie robi ten odstęp bo taki równy że przez to nie da się go nie zauważyć ;)