Witajcie Danusia i Patrycja:kwiatek::]
Printable View
Witajcie Danusia i Patrycja:kwiatek::]
Ja również witam dziewczyny :)
Witajcie dziewczyny i do zobaczenia na wątkach tematycznych :)
Witam, właśnie się zarejestrowałam...w sumie nawet nie wiem czy witam się w dobrym miejscu :) Ale jeśli nie to wybaczcie, trochę nie ogranięta jeszcze jestem tutaj :) w każdym razie witajcie :)
Mam na imię Kasia, mieszkam w UK paznokciami zajmuję się raczej na zasadzie coś dla siebie i czasami koleżanki poproszą o zdobienia przed imprezą... czyli nic profesjonalnie :)
Witaj Kasiaczek:)to forum jest rewelacyjne,więc z pewnością się tu zaklimatyzujesz i odnajdziesz we wszystkim,pozdrawiam
witasz się we właściwym miejscu. Miło że się przywitałaś
WITAMY :*:*
Witaj Kasia :) na pewno sobie poradzisz :) ja tez jeszcze nie orientuje się we wszystkim, ale pomału i będzie ok :)
Witaj Kasiu miło , ze jesteś z nami :ok::)
hej ;) ja tez jestem nowa ;d i mam takie pytanko...
czy uzywałyście farbek akrylowych na koncówki? zamiennik żelu kolorowego? czy tak w ogole moza? ;)
Witaj Madziu :kwiatek:Ja nie próbowałam z farbkami
Witamy dziewczyny;))
czesc :ok: napisze wiecej gdy tylko ogarne to forum :)
czekamy na gosiaczka00061
---------- Dodano o godzinie 21:23 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:21 ----------
czesc gonia, ogarniasz forum
---------- Dodano o godzinie 21:24 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:23 ----------
:kwiatek::skacze:[COLOR="Silver"]
powolutku wszystko w swoim czasie :) :yess:
Witaj gosiaczek:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie:)
Witam nowe Słoneczka :przytul:
Witamy :)
hej hej hej wszystkim nowym;)))
Witam piękne Panie :kwiatek:
Z tej strony Agatka co ma w głowie kwiatka :tancze:
Moją największą miłością jest mój synek Jacek i mąż Arek, zaraz po nich są paznokcie i rzęsy:skacze:
Mam nadzieję, że powoli ogarnę te forum i będzie mi służyć na co dzień :D
tak więc miłe me:cwaniak2: do przeczytania niebawem:kooffa:
Witam, witam :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witamy również :)
Witam wszystkie miłośniczki pazurkow:D
Witamy:D:D
Witamy Callia,Agata,Ahisha:)
Witaj Ahisha :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witajcie:)
Witam !!!!
Na forum zarejestrowałam się dawno , jednak nie miałam okazji przywitać sie . Dlatego od dziś będę się udzielać zbierać cenne rady . Pozdrawiam .
witaj chwilka super, że sie ujawniłaś :)
Witam wszystkie nowe forumki :)
Witam wszystkie nowe dziewczyny :)
Witajcie dziewuszki w naszym SKROMNYM gronie :D
Witam Wszystkich:) Zbierałam się już jakiś czas, aby się tu zalogowac:) Zajmuję się pazurkami od 4 lat:) Jestem właścicielką Studia Stylizacji Paznokci w Puławach eMNails. Mam na swoim koncie III miejsce w Polskich Mistrzostwach Nail Design Beuty Forum 2011- Poczatkujący i II miejsce w Polskich Mistrzostwach Nail Design Beauty forum 2012:)
miło, ze dołaczyłaś do naszego grona :)
Madziulka, witamy! Chwal się pracami i pomagaj mniej doświadczonym koleżankom :)
Madziulka witaj :)
Dziekuję za miłe przyjęcie:yess:Jak tylko sie tu ogarne to czyms się troszke pochwale:)
Witam Serdecznie dziewczyny ;) Mam na imię Ania i mam (prawie) 21lat. Kosmetyką zajmuję się już troszkę i skończyłam 6 kursów stylizacji paznokci :) Planuję wybrać się na wizaż. Pozdrawiam
Witam Was wszystkie bardzo gorąco :*
Anka180 witaj na forum :kwiatek::kwiatek::kwiatek: