wow, po prostu cudowne...dziewczyny macie szalenie niezły talent
Printable View
wow, po prostu cudowne...dziewczyny macie szalenie niezły talent
podziekowania mi sie skonczyly.. pluszak, szaro rozowe wymiataja.. no normalnie mistrzostwo swiata ogolnokrajowe
Plush :master: normalnie kopara opada :szczena:
Kurka, plushak szalejecie dziewczyny i super wam to wychodzi gratuluje pomysłow..
Kleo piekne wzory:)
Plush Dzikakura tylko pozazdrościć talentu :skacze:
plushak jak zwykle cudeńka tworzy:)
Aj dziękuje dodajecie skrzydeł :kwiatek:
przez Kure i Pluszaka to mozna isc sie zamknac w pokoju i nie wychodzic :P
piekne roznosci kwiatkowe w kazdej postaci :)
Musze sobie sprawic taka bizuterie, choc na pewno tak super mi nie wyjdzie...
plushak!! Bosko:D :ok:
Plush REWELACYJNE sa :D:respekt:
dzisiejsze moje wypociny :D
Załącznik 24541
:wow: wow dziewczyny nie bylo mnie jakis czas wchodze na ulubiony watek i .... szok .... Jestem pod wrażeniem zaparcia i wytrwałosci w ćwiczeniach ..... Prace piekne i kolorowe .... kwiaty cudne a te kolczyki :wow: brak słów .... Gratuluje wszystkim Boskie
kleo przepiękne te malowanki:)
Julcia mi się podobają;)
Julcia fajniutkie :D
Julcia, naprawde są super. Mnie urzekł dobór kolorów, kolory ziemi, kolory eco, kolory natury. Taki późno letni ogród, albo wczesno jesienny. W deszczowy dzień.
hum a to moje mazgrolki :D i pierwsze kwiatuszki :D moze nie sa pikne ale jestem z siebie dumna :D :tany: :tany: :tany: :tany:
ah no i jak zwykle zla jakos zdjec :D sorki :D musze zaoszczedzic na aparat :D
Honey gratki :)
honey cos tam na tych fotkach dostrzegam i widzę, że całkiem ładnie Ci poszło ;)
Honey najlepiej widac na pierwszej focie :D
fajne malunki, a aparat koniecznie kup, choc i na tel da sie zrobic ladna fote :P
moj aparat w tel robi ladnie zdjecia ale tak od formatu kartki A4, przejrzyste wtedy sa :D a juz przy mniejszych obiektach nie daje sobie rady ;s
Dla znajomej hyy
Widzę że walczycie dziewczyny nie poddajecie się cieszę się bardzo z tego !:)
Coraz więcej śliczności pokazujecie :love:
Plusiu no takie cuda, że aż ryczeć mi się chce... bo mi kwiatki jak już to tylko na paznokciach wychodzą:(
Ty nie płacz tylko ćwicz :) ja wolę po pazurach malować mniejsze pędzle mniej farby :P
hihih
:kwiatek:
Zobaczysz że się uda, trochę wiary w siebie!!