dziewczyny dziękuję za słowa otuchy:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Aniu masz prześliczną córunię:love:
Printable View
dziewczyny dziękuję za słowa otuchy:kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Aniu masz prześliczną córunię:love:
chyab bede musiala przeczytac caly temacik bo tez mnie czekaja male obawy i male straszki..:] 25 .05 mam wizyte druga i sie okaze dokaldnie ktory to tydzien..:]
anna goronska sama slodycz:)
ewelinko twoj skarbek rowniez cudny:)
uwielbiam takie maluszki
czarnulka gratulacje:przytul:
Anka, sliczna mała, jak malowanie!:skacze:
czarnulka, trzymamy kciuki
Aniu piękna niunia :love:
Czarnulka czekamy na wieści ;)
ooo raju Ania Twoja córeczka wyglada jak laleczka.. matko :love: ale cudo śliczne :]
czarnulka gratulacje...
dziewczyny a ja się nie mogłam za cholerę dodzwonić do mojej lekarki okazało się że jest na urlopie jak już wszędzie obdzwoniłam... martwi mnie mój opadający brzuś i właśnie wybieram się na izbę przyjęć spakowana... moze mnie nie zostawią a może zostawią...:placz: nie wiem... ale boje się o małego bo dzis dopiero zaczeliśmy 33 tydzień... a skurcze są nie bolesne ale są...
Bedzie dobrze mariolka - trzymamy za Was kciuki :) Daj znać jak po wizycie
ale sliczne malenstwo Aniu! taka drobinka-okruszynka :)
mariolak - mam nadzieje ze wszystko ok.
a ja dalej.. TRWAM... jeszcze 10 dni do terminu... zaczynam przyjmowac wiadomosc ze moge przenosic ;/ nic mnie nie rusza :(
przynajmniej sie powysypiam jeszcze w nocy :P bo ja spioch jestem OGROMNYYY!! :P
No to i ja dołączę do grona ciężaróweczek :) Następna wizyta za 2 tygodnie i może wtedy dowiem się czegoś więcej, bo na razie jest trochę za wcześnie :)
noo i coraz wiecej nas :D w sensie Was :huh: bo ja to już pusta w srodku od pol roku hehe :) ale leci ten czas niesamowicie ...
Nicola gratuluję :* świetny prezent na dzień matki ;)
Nicola, gratuluję !! I dawaj znać jak dalej:D
Dziewczyny gratuluje nowym mamusiom :)
Dziewczyny bliskie terminu, trzymam kciukasy!
gratuluję Nicola!
Dziękuję Wam bardzo Kochane :* jak będę coś wiedziała to na pewno dam znać :)
I ja gratuluję:) no i czekamy na nowe wieści:)
Nicola super wiadomosc :)
Gratulacje :kwiatek:
Nicola gratulacje:kwiatek:
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję :)
Nicola gratulacje...spokojnych 9 miesiecy:)
Dymcia bo tak to zazwyczaj jest ze jak bejbik powinien siedziec w brzuszku to sie pcha a jak juz moze wyjsc to nie chce i siedzi grzecznie....oby jednak bylo w terminie;)
najgorsze to ze chodze zmeczona, spaica i jeszcze jakies choróbsko mnie bierze.. nie mam cierpliwosci do tych dwóch zbójów i ciagle tylko "krzycze" a oni i tak robia swoje... a ja nie mam sily co 2 min wstawac i ruszac do nich dupy :P
oby juz niedlugo.. ^^
no a ja jak pojechałam w poniedziałek na izbę przyjęć tak mnie zostawili i dziś wyszłam bo szyjka sie skraca. ale wyhamowali to lekami i musze odpoczywac - na szczęscie w domku:skacze:
no to fajnie ze oki :) aleee szyjke ja mialam krotka juz w 31 chyba tygodniu... a urodzilam w terminie. takze glów do gory :)