Witam wszystkich serdecznie :) A teraz lece zwiedzac :)
Printable View
Witam wszystkich serdecznie :) A teraz lece zwiedzac :)
Witamy gorąco :)
Witam wszystkich :)
Witamy;)))
Hej mam na imię Paulina forum przeglądam od jakiegoś czasu, jednak ostatnio postanowiłam aktywnie się na nim udzielać :)
Myślę, że będzie mi tu miło leciał czas :)
Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkie Panie, które ubarwiają nasz świat zdobieniem paznokci :) Dłonie wspomagają dobre relacje między ludźmi, więc powinny być piękne
Pozdrawiamy i witamy :)
Hej ! Jestem Dominika mam 22 lata, jestem początkującą maniaczką stylizacji paznokci w wolnym czasie robie warkocze syntetyczne, studiuje i strzyże nasze domowe futrzaste pociechy ;-)
P.S. Mam nadzieje że z waszą pomocą dojdę do wymarzonej perfekcji krok po kroku ;-P
Witam
Jestem Paula i również jestem początkująca w dziedzinie przedłużania paznokci ^_^.
Witamy dziewczyny;)))
Witajcie dziewczyny:):kwiatek:
Witam wszystkie nowe osoby w tym kolorowym świecie :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam Was serdecznie
Jestem Ola, mam 28 lat, jestem żoną i matką trzyletniego zbója ;)
W lipcu ukończyłam kurs stylizacji paznokci w systemie żelowym na poziomie podstawowym i zaawansowanym w Nails Company. Wcześniej przez dwa lata robiłam paznokcie tylko sobie i poczytywałam Was z ukrycia drogie kobietki, dzięki Wam też się dużo nauczyłam i chciałam Wam za to podziękować.
Obecnie paznokcie robię tylko kilku osobą ale mam nadzieje że w przyszłości, gdy będę miała więcej czasu i mój synek pójdzie do przedszkola będę mogła rozkręcić się na całego:D
Witam tyle nowych osóbek :siema: :* !
Witaj Olu;))
Witam serdecznie:D
Od dawna interesowałam się stylizacją pazurków no i stało się, zakupiłam swój pierwszy zestaw i będę zabierać się do pracy. Nie jestem po żadnym kursie a pazurki chcę robić na razie tylko sobie (taki ze mnie samouk jest;) ) Co z tego wyjdzie się okaże:D
witam!!! milka nie jesteś ani pierwszym ani ostatnim samoukiem więc powodzenia
Hej dziewczyny :)
Zawitałam i tutaj :)
Witamy :skacze:
Witajcie dziewczynki - miło ze jesteście z nami :)
do zobaczenia na watkach tematycznych :macham::macham:
Witam:)
Mam na imię Żaneta, dwoje dzieci, dwa psy i..... totalny brak czasu dla siebie. Zbieram się w sobie, bo chcę kupić dla siebie zestaw do hybrydy, zadbać o swoje dłonie, a kogo mam pytać, jak nie fachowców/:D?
witaj Kiki0
to ręce masz pełne roboty z taką domową obsadą
- to tym bardziej musisz dbać o dłonie :)
Witam i pozdrawiam :D
Witamy Witamy :)
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Czesć cześć;))):kwiatek::kwiatek:
:macham:[quote=Kamis;1]Witam,jestem nowa i nie bardzo wiem jak poruszać się po tym portalu:( ale szybko się uczę i z pewnością niedługo nie będzie problemu;)Jestem technikiem usług kosmetycznych i masażystką jak również ukończyłam kurs styliacji paznokci żelowych i akrylowych(choć muszę przyznać iż nie są moją pasją;))Spodobał mi się wasz portal i postanowiłam dołączyć do Waszego grona:):)
witam wszystkie Nowe Osoby :kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam wszystkich!
Mam na imię Joanna, mama 22 lata i dwa tygodnie temu ukończyłam kurs stylizacji paznokci.
Od dawna było to moją pasją, dlatego postanowiłam zdobyć większe umiejętności.
Wiele rzeczy jest dla mnie jeszcze trudnych, ale nie wstydzę się pytać i przykładam się do tego, co robię.
Forum to jest dla mnie obecnie największą skarbnicą wiedzy i zbiorem doświadczeń.
Pozdrawiam;]
Witam:)
Od niedawno jestem na forum .
Mam na imie Agata mam 21lat,jestem z Zielonej Góry.
Stylizacja paznokci zajmuje sie juz od 2008r ,jestem typowym samoukiem:)
Kurs stylizacji paznokci zrobilam przypadkiem w 2010:)
Ukonczylam szkole policealna kosmetyczna, skonczytłam, tez kurs wizazu i makijazu pernamentnego. Również ucze sie przedłużać rzesy metoda 1:1 ,zobaczymy co z tego wyjdzie.
W 2011r wygrałam konkurs miedzyszkolny w stylizacji paznokci pt. Inspiracje Chemiczne , dość dziwny temat:)
Bardzo spodobało mi sie forum ,wasze prace,porady.
Tyle ode mnie:)
:D
Witam serdecznie. Mam na imię Natalia, pazurkami zajmuję się od niedawna, jestem dopiero po kursie (chociaż zawsze mnie to interesowało):D Mam zamiar dalej kształcić się w tej dziedzinie i poszerzać wiedzę :) Forum to dla mnie źródło dodatkowych informacji :]
Witamy dziewczyny:)):*
witam swoją imienniczkę :)
Witam wszystkich :) mam na imię Ilona i mam 22 lata. Paznokciami zajmuje się od 3 lat, a w tym roku ukończyłam studium kosmetyczne:)
Witaj Ilonka, miłego czytania:kwiatek:
Witajcie kobietki :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam ;) na imię mi Sandra, od pół roku mieszkam w Niemczech. Pazurki to moje hobby takie małe czasoumilacze ;) Pazurkami zajmuje się od 2008 roku i od razu mówię i zaznaczam jestem samoukiem, a paznokcie wykonuje głównie sobie, no może czasami jakieś innej osóbce ;) Pozdrawiam i mam nadzieje, że usłyszę od was dobre rady ;)
Witamy nowe Panie;)))
Witam serdecznie wszystkie miłośniczki pięknych paznokci, jeśli mamy tu jakiegoś pana to również witam równie ciepło.
Mam na imię Iza mam 28 lat, od 2006 roku jestem stylistką paznokci, niestety nie do końca "czynną zawodowo". Przeprowadziłam się w inny rejon Pl w związku z czym ciężko było mi się przebić na rynku dużego miasta mając bardzo skromne grono znajomych. Dlatego też podjęłam pracę w zupełnie innym kierunku- bankowość :/:
Na szczęście nie zamknęłam tego rozdziału życia i zrobiłam kurs instruktorski. Od czasu do czasu prowadzę szkolenia w 2 szkolach kosmetycznych. I np jutro zaczynam kurs wiec nie mogę się doczekać kiedy coś fajnego stworzę na tipsie :)
Oprócz pazurków zajmuję się przedłużaniem włosów, zrobiłam również kurs z przedłużania rzęs aczkolwiek mimo, że mam certyfikat nie uważam się za osobę która pojęła tę umiejętność, tyle samo umiem czego nauczyłam się przed kursem z tutoriali na Youtube :( Może metodą prób i błędów dojdę do stanu zadowalającego.
Chciałabym w przyszłości otworzyć hurtownię kosmetyczną i prowadzić własne szkolenia, chciałabym spełniać się w pacy a nie czekać tylko na weekend...
Oczywiście to, że jestem szkoleniowcem nie oznacza że mam wiedzę absolutną, również popełniam błędy i ciągle się czegoś uczę, dlatego z ogromną przyjemnością zarejestrowałam się na tym forum mam nadzieję, że będę tu często wpadać :) Liczę na nowe znajomośći, nowe pomysły, dobre rady,inspiracje ze swojej strony oczywiście daję to samo, chociaż wierzę, że wszystkie posiadacie tu takie zdolności i to ja będę się uczyć od Was :)
nawet mamy kilku panów, a w tym szefa :)
Świetnie, że z nami jestes :) czekamy na wypowiedzi w różnych tematach :*